- 18 Kasım 2019
- 5.543
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.070
- 198
Şimdi sağlıklı ilerliyor dimi gebelikCanım ben gebe kalmadan önce coraspirin başladım sonra gebeliği en erken şekilde öğrenip iğne ve progestan vajinal jele başladık
Ben hic bisey icmedim kendiirademle gizliden kor aspirin icdim bebegim suan gayet saglikli dedi doktor kalp atislari hatta canlanmaya bile baslamis dedi 3 aylikdan sonra igneyide fazla gerekli bulamiyorum dedi ama bakalim nolcak oysaki benim 2 kaybim vardi kan pihtilasmasidan dolayiŞimdi sağlıklı ilerliyor dimi gebelik
Çok şükür kalp atışını duyduk bebekte büyümüş 7+3 olması lazım 6+5 dedi doktor ama herseyi saglikliymis güzelmiş yani herseyNaptiniz insallah guzel haberle donmusunuzdur
Oyy şükürler olsun ozam rabbimeÇok şükür kalp atışını duyduk bebekte büyümüş 7+3 olması lazım 6+5 dedi doktor ama herseyi saglikliymis güzelmiş yani hersey
ooo ne cevherler varmışkiz ben aldim basimi gidiyorm 37yim hrpinizin ablasi oldum
Çok şükür canımOyy şükürler olsun ozam rabbime
Çok şükür kalp atışını duyduk bebekte büyümüş 7+3 olması lazım 6+5 dedi doktor ama herseyi saglikliymis güzelmiş yani hersey
ben de 36 yaşındayım doğurana kadar 37 olucum kısmetse :)kiz ben aldim basimi gidiyorm 37yim hrpinizin ablasi oldum
Sizin hangi genlerdi benim pai 4g 4g mthfr a1298c homozigotBen hic bisey icmedim kendiirademle gizliden kor aspirin icdim bebegim suan gayet saglikli dedi doktor kalp atislari hatta canlanmaya bile baslamis dedi 3 aylikdan sonra igneyide fazla gerekli bulamiyorum dedi ama bakalim nolcak oysaki benim 2 kaybim vardi kan pihtilasmasidan dolayi
Bu benimmÖyle bitkinim ki anlatamam. Modum aşırı düşük, resmen keyfim yok. Kolumu kıpırtmak bile mesele sanli Sabah kalktığımda da midem bulanıyor. Yediğim hiçbir şeyden keyif almıyorum ama bi yandan da acayip acıkıyorum. Fenaayım fenaa
Şuan kendimi gördümKızlar bide sürekli yediğiniz bişey varmı
Ben salatalık turşusuna taktım gidiyorum bi haftadır
Zararlı olmaz inşallah
Canımm gözün aydın darısı başımızaÇok şükür kalp atışını duyduk bebekte büyümüş 7+3 olması lazım 6+5 dedi doktor ama herseyi saglikliymis güzelmiş yani hersey
Inşallah canım en güzel haberleri alınOyu maşallah çok sevindim canımm darısı başımıza
Sağol canımm inşallah sizlerde duyun güm gümCanımm gözün aydın darısı başımıza
Hayırlı olsun darısı başımıza inşallahÇok şükür kalp atışını duyduk bebekte büyümüş 7+3 olması lazım 6+5 dedi doktor ama herseyi saglikliymis güzelmiş yani hersey
Allah razı olsun canım inşallahHayırlı olsun darısı başımıza inşallah
Gittim iyiymiş ama ne olur ne olmaz diye iğne verdi dediğin gibi. Dün işte biri canımı çok sıktı çok üzülmüştüm ondan oldu sanırım. Bi daha asla üzülmem. Üzüntü nasıl etkiliyormuş anladım şimdi. Herkes dikkat etsin bu duruma hiç bişeye üzülmesin,kafaya takmasın.Progestan verebilir bence gidin doktora benimde kahverengi lekeyle başladı akşamına kanama olarak acillik oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?