Takvime de bebişini kocaman olmuş gibi eklemişsin5+1 olarak gözüküyo takvimlerde
Evet canım erken öğrendim
Adetten bi gün önce bi ve bi gün sonra kan verdim en son o şuan adet tarihimin üzerinden 6 gün geçmiş oldu
Ayy Allah tamamina erdirsin hepimizi8+5 bende. Usg 2 hAfta geriden geliyor. Mide yanmam var, karın sisliginden catliycam. Akşamları oluyor. 26 yaşında ilk gebeligim. Dr 1 ay sonra çağırdı. Çin takvimine göre erkek :) bakalım na si olacak
Senin ki iyi 1 saat sürmüş canım :) benim tüm gece sürüyor uykumdan uyaniriyorim.Ayy Allah tamamina erdirsin hepimizi7+4 benimde çin takvimine göre erkek. Ne olacak bende çok merak ediyorum. Bu şişkinlik ne zaman gececek acaba bu aksam gaz sancisi çektim bir yarim saat resmen. Ne yesem gaz yapıyor. Mide yanması için doktordan surup almıştım ama az içiyorum ve gaz daha kötü ağrı yapması falan. İlk olunca insan çekiniyor bende 23 yasindayim
Ben İstanbul'da değilim canım ama özele gidiyorum. Doktorumu degistiricem bende memnun kalmadım. Hiç sormasam konuşmayacak. Yani ağrı sende de var normal o zaman herhalde gaz ağrısı çekmek.Senin ki iyi 1 saat sürmüş canım :) benim tüm gece sürüyor uykumdan uyaniriyorim.
Istanbul esenler civarı oturuyorum tavsiye edeceginiz bu doktor var mi ?
aslında onu buradaki gebelik takviminden görebiliyoruz. takvimi herkes profil ayarlarından yapsa ne güzel olurBebegin tahmini dogum tarihi olabilir belki
Konuyu kaçırdım galiba :) sat 25 nisan. 8+5 haftaligimlisteye kendisini yazmayı unuttuğum ya da bilgileri eksik olan hamişlerimiz beni etiketleyip yazabilir
Bence gruptaki herkes takvimi görüyor bana biraz gereksiz geldi tablo ama siz bilirsiniz yine deaslında onu buradaki gebelik takviminden görebiliyoruz. takvimi herkes profil ayarlarından yapsa ne güzel olur
Bck_bsra444listeye kendisini yazmayı unuttuğum ya da bilgileri eksik olan hamişlerimiz beni etiketleyip yazabilir
İkamet istanbullisteye kendisini yazmayı unuttuğum ya da bilgileri eksik olan hamişlerimiz beni etiketleyip yazabilir
İlk sayfaya bak canım:)Konuyu kaçırdım galiba :) sat 25 nisan. 8+5 haftaligim
Tablo buranın şanındandır :) her an her üyeyi yoklayamıyoruz. Merak ettiğimiz arkadaşlarımızı tablodan kolayca takip edebiliyoruz. İsimler cinsiyetler eklenince çok keyifli oluyorBence gruptaki herkes takvimi görüyor bana biraz gereksiz geldi tablo ama siz bilirsiniz yine de
Denedim ama sütunlar çok uzuyor bu defa kaydırmak gerekiyor.Sanırım daha fazla bilgi girişi yapamayacağım.İkamet istanbulbence son adet tarihlerini ve gelişmeleri de ekleyebilirsin. Kese görüldü bebek görüldü kalp atışı duyuldu vs.
İstanbul bende istanbulluyumlisteye kendisini yazmayı unuttuğum ya da bilgileri eksik olan hamişlerimiz beni etiketleyip yazabilir
Ben 21 yaşındayım 3. GebeliğiM 2 düşük yaptım konyadayim 7+4 ulturasona göre 6+6 kalp atışını duyduklisteye kendisini yazmayı unuttuğum ya da bilgileri eksik olan hamişlerimiz beni etiketleyip yazabilir
Bu sizin kaçıncı hamilelik çok tecrübeli gibi geldiniz maşallahTablo buranın şanındandır :) her an her üyeyi yoklayamıyoruz. Merak ettiğimiz arkadaşlarımızı tablodan kolayca takip edebiliyoruz. İsimler cinsiyetler eklenince çok keyifli oluyor
3. çocuğumBu sizin kaçıncı hamilelik çok tecrübeli gibi geldiniz maşallahe tabii bir adet örf halinde olduysa artık devam ettirmek lazım.
Sen de beni İstanbul diye okudun değil mi şaşkınİstanbul bende istanbulluyum
Amin inşallah3. çocuğum2013ten beri kadınlar klübündeyim. O zamanlar bebeğim olmuyordu. Ben yumurtlama tedavisi eşimde varikosel tedavisi görüyordu.Nasıl hamile kalırım diye üye oldum o zamandan beri şükür bugünleri gördük. Rabbim herkesi sevindirsin
Sutyen değişimine gectiniz mi ben şuan ici tamamen bos ve en hafif sutyenimi kullanabiliyorum diğerleri rahatsız ediyor. Sporcu sutyeni mi alsam diye düşünüyorum ama sis goguslerim ve sarkmaya sebep olur mu tel olmadigindan diye düşünüyorum. Cem yılmaz diyor ya her yerim şiş şişAmin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?