2021 Şubat Anneleri

Daha önce de oldu mesaj attım devam etmiyorsa önemli degil dedi kesilmişti ama ara ara oluyor ben daha kontrole hiç gitmedim cuma gidiyorum...senin kanama çok mu yani kırmızı mi kahve mi doktor ne dedi
Dün baya kırmızı geldi çok geldi doktora gittim bebek iyiydi 2 gün sonra yine gel dedi. Ama kanama devam ediyo az az yine kan sulandırıcı da kullanıyorum ondan mı bitmiyo bilmiyorum

evet PKO yum. o yüzden. ama olması bile mucize şükürler olsun. 2. cocugum
Hayırlı olsun ben de pcosluyum, o yüzden kolay kolay olmuyor denemeye başlayalım dedik ikincide oldu
Bayılıyorum ben de bu doktorun paylaşımlarına.

Merhaba son adet tarihine göre 6+3 haftalık hamileyim. Bugün karından kese göründü ama küçük. 5 haftalık falan dedi doktor. Zaten beta hcg hiç 2 günde 2’ye katlamadı. Hep %60-%70 arttı. Yani bari artık ne olduğu belli olsa çok yoruldum. 2 hafta sonra kalp atışı için gel dedi. Doktor da bir şey söyleyemiyor. 10 haziranda gebeliğimi öğrendim ama daha hamileyim diye sevinemedim. Allah hepimize sabır, bebeklerimize sağlık versin

Progestan ağızdan mı alınınca daha etkili vajinadan mı yazmış vajinadan atınca yatmak gerek progestanı sizin kullandığınız jel bu fitil ondan yazdım yatmak gerek diye
Evet fitilmis
Progestan ağızdan mı alınınca daha etkili vajinadan mı yazmış vajinadan atınca yatmak gerek progestanı sizin kullandığınız jel bu fitil ondan yazdım yatmak gerek diye
Evet fitilmis pardon ben fitil formu olduğunu bile bilmiyordum

Arkadaşlar bacaklarım çok.rahatsiz oluyor geceleri uyuyamıyorum ya tarif de edemiyorum böyle içten gidiklanma gibi sürekli hareket ettirme ihtiyacı var çok sinir bir şey ne yapabilirim

Hiç hcg takibi yapmadım ama standart bir değeri yok. haftanızla uyumlu mu şu anki değeriniz nete baktınız mı o aralıkta mı?önemli olan o. Doktorlar kalp artışı duymadan hayırlı olsun da demezler. Geç döllenme olabilirsiniz benim 6+6da daha kalp atımı yeni başlamıştı çok zayıftı. 9. Haftaya kadar kalp atışını duyulmaması olağan bir durum. Bebeğinizi RAbbinize emanet edip sabırla bekleyin inşallah. Dahaa bir sürü heyecan var dertleneceğimiz. Güzel haberlerle sevinin siz de inşallah

Hiç böyle bişey duymadım ya benim kesemde uzun hatta ilk bebeğimde de uzun hiç bişey demedi doktor gayet güzel dedi

Beta hcg normal değeri bu haftalarda çok geniş bir aralık içinde yani benim değerim normalin içinde ama dediğim gibi normalin aralığı çok geniş. %60-70 artış da normal ama sonucta iki katı değil ki mesele artık betadan da cıktı kese küçük. Haftalar geçtikçe risk artıyor bence internetin altını üstüne getirdim. Ultrasonda 5 haftalık gibi dedi doktor. Yolk kesesi ve embriyo var. Kalp atışı yok tabii en fazla 6000-7000 dir hcg su an da. Beklemekten baska çare yok. Yani isyan etmiyorum. Yaşım 38. Tek denemede hamile kaldım ama hamile kalmak işin çok başıymış bunu anladım. Zorlu süreç beni bekliyor. Teşekkür ederim cevabınız için.

Bn 2. Gebeliğim de geçirdim aynı durumu yolk vardı bebek oluşmadı kanamam da vardı HCG düzenli artmadı en son 6.500 e kadar çıktı ki o zaman normalde 80 binlerde falan olması lazımmış HCG nin,6+ haftalarda idi ,bnde pihtilasma çıktı gelisemedi belli olur zaten ama Dr um bana %66 artış yeterli demisti seninki de sınırda coraspin falan başlattı mi dr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…