2021 Şubat Anneleri

günaydın kızlar size bişey sormak istiyorum bende çook ama çok şişkinlik hissi var sanki yemişimde patlıcakmışım gibi gece hiç uyuyamadım sizde de oluyomu nedenini bilen var mı gaz sancım falanda yok ama anlamadım iş yerinde kıvranıyorum resmen

o şişlik ben de de var ve geçmiyo malesef

bu arada siz hamilelik takvimini güncellemednz sanrm

Canım karnımı görsen 4 aylık hamile gibiyim öyle bir şişlik. Tuvalete çıkamıyorum ben onunda etkisi var

merhaba arkadaşlar, bugün gittik dr a kalp atışı çok zayıftı 7+4 olmam gerekirken 6+4 çıktı kese. cumartesi tekrar gideceğim eğer kalp atışı duymazsa yine zayıfsa alacak üzgünümm

merhaba arkadaşlar, bugün gittik dr a kalp atışı çok zayıftı 7+4 olmam gerekirken 6+4 çıktı kese. cumartesi tekrar gideceğim eğer kalp atışı duymazsa yine zayıfsa alacak üzgünümm

hadi ya haftaya kadar sabredin bence sizi bırakmyck hakknza hayırlısı olsun inşallahhh

Benim bhcg 2 katından fazla arttığı halde 5. Haftada kese görünmedi 7.haftada kalp atışı için gittim çok zayıftı çünkü geç döllenmeymiş 6 haftalık mış aslında. Sizin de öyle olabilir. 5. Haftada kese kesin görünecek diye bişi yok

Çok üzüldüm ben de aynı durumdayım ama doktor sıkıntı yok sağlıklı gebelik dedi çok şaşırdım şuan, 1 hafta geriden geliyo sadece neden alınsın ki

O haftalar kalp atışı için erken değil mi. 6 buçuk haftada benimki de duyulmamisti. İnşallah bir sonraki gidisinizde duyulur

benim bildiğim 7 8. haftalarda kalp atışı duyuluyo

ben 4. hafta hamile olduğumu öğrendim
5. hafta kese gördüm
6 da kalp atışını duydum ama doktor duyamayabiliriz demişti
normali 7 ve 8. haftalarmış ama yine doktor bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…