Ben gebeliğimi çok erken öğrendim reglime 11 gün vardı o gün başladı ve hamileliğin 5 ya da 6ncı haftasına kadar devam etti sonra kendiliğinden geçti ara ara tekrar oluyor hareket etmek çok önemliymiş mümkünse biraz yürüyüş yapın ben çok severim belki o da iyi gelmiş olabilirNasıl geçti sizin kaçıncı hafta benim de geçse keske uyuyamıyorum ben zaten magnezyum alıyorum
Tamam yaparım çok sağolun inşallah sizin de bir daha olmazBen gebeliğimi çok erken öğrendim reglime 11 gün vardı o gün başladı ve hamileliğin 5 ya da 6ncı haftasına kadar devam etti sonra kendiliğinden geçti ara ara tekrar oluyor hareket etmek çok önemliymiş mümkünse biraz yürüyüş yapın ben çok severim belki o da iyi gelmiş olabilir
Aynen görünüşte bir şey yok ama işte gel gör ki acısı fenaEvet çekmeyen bilmez gerçekten, adı da yok tarifide gerçekten huzursuz bir his
Ben hep yüzüstü yatıyorum bu kadar erken haftada rahatsız olur mu kiGeçmiş olsun inşallah bulantılarında biran önce azalır
Yaa buz aküleriyle yatıyorum resmen soğuk biraz iyi geliyor jel filan da sürüyorum soğuk suyla yıkıyorum bazen ama uykuya dalmak uykuya devam etmek çile. Hava da sıcak. Yüz üstü uyumak normalde iyi geliyor ama mercimek rahatsız olmasın diye yüz üstü dönemiyorum
Evet bu çok doğru ben ilk zamanlarım da mutlaka değişik markalarda içmeye özen gösterdim belki onun da faydası olmuştur her bir maden suyunun içerisindeki mineraller farklıymış hala içmeye devam ediyorum sudan tiksinen arkadaşlar da denemeli mutlakaKızlar hazimsizliga ve huzursuz bacak sendromuna günde 1 tane maden suyu çok iyi geliyor. Ben ilk gebeligimde günde bazen 2 tane maden suyu içerek magnezyum hapı kullanmama gerek kalmadı hiç bacak sendromu falan yaşamadım. Hem içinde kalsiyum da olduğu için çocuğunuzun kemik gelişimine çok faydası oluyor.
Ben gebeliğimi çok erken öğrendim reglime 11 gün vardı o gün başladı ve hamileliğin 5 ya da 6ncı haftasına kadar devam etti sonra kendiliğinden geçti ara ara tekrar oluyor hareket etmek çok önemliymiş mümkünse biraz yürüyüş yapın ben çok severim belki o da iyi gelmiş olabilir
Kendi hüsnü kuruntum olabilirBen hep yüzüstü yatıyorum bu kadar erken haftada rahatsız olur mu ki
Ben de içiyorum hergünEvet bu çok doğru ben ilk zamanlarım da mutlaka değişik markalarda içmeye özen gösterdim belki onun da faydası olmuştur her bir maden suyunun içerisindeki mineraller farklıymış hala içmeye devam ediyorum sudan tiksinen arkadaşlar da denemeli mutlaka
Bende özellikle regli dönemime denk gelen hafta inanılmaz şişiyorum kot pantolonlarım olmuyor ya beli lastikli kıyafetler ya da elbise giyebiliyorum artıkKizlar bendemi var anormallik yoksa sizinde gobeginiz cikdimi zaten benim gobegim vardi ama bu kadar deildi suan yemek yedim ve sanki 6 aylik gibi ortada normalde bu aylar hic bise belli olmazdi noluyo bana
Daha bunun 9 ayi ayi var ozamana kadarda oluruz duba gibiBende özellikle regli dönemime denk gelen hafta inanılmaz şişiyorum kot pantolonlarım olmuyor ya beli lastikli kıyafetler ya da elbise giyebiliyorum artık
Bende pencere açıp ayaklarimi o yöne uzatiyorum idare ediyorum öyleGeçmiş olsun inşallah bulantılarında biran önce azalır
Yaa buz aküleriyle yatıyorum resmen soğuk biraz iyi geliyor jel filan da sürüyorum soğuk suyla yıkıyorum bazen ama uykuya dalmak uykuya devam etmek çile. Hava da sıcak. Yüz üstü uyumak normalde iyi geliyor ama mercimek rahatsız olmasın diye yüz üstü dönemiyorum
İnşallah çok geçmiş olsunTamam yaparım çok sağolun inşallah sizin de bir daha olmaz
Kendi hüsnü kuruntum olabilir
Canım ne acımasız bir doktor. Benimde bebeğime öyle dedi doktor kalp atışları zayıf Ümit bağlama bu bebeğe dedi. Sonrasında düzeldi. Rabbim Şafii ismiyle şifa versin onun minik kalbine inşallah düzelir.umut her zaman Allah’ta.merhaba arkadaşlar, bugün gittik dr a kalp atışı çok zayıftı 7+4 olmam gerekirken 6+4 çıktı kese. cumartesi tekrar gideceğim eğer kalp atışı duymazsa yine zayıfsa alacaküzgünümm
Baya benziyor durumumuzBen de çok erken öğrendim 8 gün vardı sigara içiyodum varsa bebiş o kötülüğü ona yapmak istemedim test yaptım o kadar silik çıktı ki eşim inanmadı bile ama ben dedim kesin gebeyim bıraktım o hafta zaten başlamıştı huzursuz bacağım, magnezyum filan verdimi doktorunuz ben cuma gidicem doktora
Ayy gözüm korkuyor böyle düşününceDaha bunun 9 ayi ayi var ozamana kadarda oluruz duba gibi
Günde bir muz bir maden suyu inşallah doğal çare. İlk gebeliğimde gece ağlıyordum. Muzla soda baya azaltıyor.Geceleri ayagimi nereye koyacagimi bilemiyorum kaç defa uyanıyorum bu sepebten bende
Hiç bişiycik olmas:) ama 3.aydan sonra sola yatmak iyi diyor doktorlar. Sağdaki damarlara baskı olunca bebeği olumsuz etkiliyormuş.Ben hep yüzüstü yatıyorum bu kadar erken haftada rahatsız olur mu ki
Tuketiyorum ikisini de şifa olur inşallahGünde bir muz bir maden suyu inşallah doğal çare. İlk gebeliğimde gece ağlıyordum. Muzla soda baya azaltıyor.
Merhaba Bu kramplar aralıkla benide vuruyor. İğne gibi batıyor. İdrar tahlili temiz. Doktor akıntı da yok dedi ama bugün çok küçük ama yeşil bir akıntı geldi. Nasıl her şey temiz çımığta böyle olabilir bilginiz var mı?Bazen ani hareketlerde bıçak saplanır gibi oluyor. Bebek vajinadan gelen damarlandan besleniyor normal bu kramplar enfeksiyondan değildir kronikse durumunuz. Bir de akıntı yeşil renk olmadığı müddetçe panik yapmayın. Benim tahlilde eritrosit lökosit pozitifti ama hiç önemsemedi doktorum. Şaşe falan verir diyordum vermedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?