2021 Şubat Anneleri

Nasıl geçti sizin kaçıncı hafta benim de geçse keske uyuyamıyorum ben zaten magnezyum alıyorum
Ben gebeliğimi çok erken öğrendim reglime 11 gün vardı o gün başladı ve hamileliğin 5 ya da 6ncı haftasına kadar devam etti sonra kendiliğinden geçti ara ara tekrar oluyor hareket etmek çok önemliymiş mümkünse biraz yürüyüş yapın ben çok severim belki o da iyi gelmiş olabilir

Tamam yaparım çok sağolun inşallah sizin de bir daha olmaz

Ben hep yüzüstü yatıyorum bu kadar erken haftada rahatsız olur mu ki

Evet bu çok doğru ben ilk zamanlarım da mutlaka değişik markalarda içmeye özen gösterdim belki onun da faydası olmuştur her bir maden suyunun içerisindeki mineraller farklıymış hala içmeye devam ediyorum sudan tiksinen arkadaşlar da denemeli mutlaka

Ben de çok erken öğrendim 8 gün vardı sigara içiyodum varsa bebiş o kötülüğü ona yapmak istemedim test yaptım o kadar silik çıktı ki eşim inanmadı bile ama ben dedim kesin gebeyim bıraktım o hafta zaten başlamıştı huzursuz bacağım, magnezyum filan verdimi doktorunuz ben cuma gidicem doktora

Ben de içiyorum hergün

Kizlar bendemi var anormallik yoksa sizinde gobeginiz cikdimi zaten benim gobegim vardi ama bu kadar deildi suan yemek yedim ve sanki 6 aylik gibi ortada normalde bu aylar hic bise belli olmazdi noluyo bana
Bende özellikle regli dönemime denk gelen hafta inanılmaz şişiyorum kot pantolonlarım olmuyor ya beli lastikli kıyafetler ya da elbise giyebiliyorum artık

Bende özellikle regli dönemime denk gelen hafta inanılmaz şişiyorum kot pantolonlarım olmuyor ya beli lastikli kıyafetler ya da elbise giyebiliyorum artık
Daha bunun 9 ayi ayi var ozamana kadarda oluruz duba gibi

Bende pencere açıp ayaklarimi o yöne uzatiyorum idare ediyorum öyle

merhaba arkadaşlar, bugün gittik dr a kalp atışı çok zayıftı 7+4 olmam gerekirken 6+4 çıktı kese. cumartesi tekrar gideceğim eğer kalp atışı duymazsa yine zayıfsa alacak üzgünümm
Canım ne acımasız bir doktor. Benimde bebeğime öyle dedi doktor kalp atışları zayıf Ümit bağlama bu bebeğe dedi. Sonrasında düzeldi. Rabbim Şafii ismiyle şifa versin onun minik kalbine inşallah düzelir.umut her zaman Allah’ta.

Baya benziyor durumumuz bende sigara içiyordum bu konuda erken öğrenmek çok iyi oldu hatta öğrenmeden bir gün öncesi alkolde almıştım rabbim yardım ediyor bir şekilde diye düşündüm hep onun yanı sıra bende birkaç gün sonra gidicem doktora tüm şikayetlerimi tekrar söylicem folik asit hariç hiç birşey kullanmıyorum şuan çok geçmiş olsun

Merhaba Bu kramplar aralıkla benide vuruyor. İğne gibi batıyor. İdrar tahlili temiz. Doktor akıntı da yok dedi ama bugün çok küçük ama yeşil bir akıntı geldi. Nasıl her şey temiz çımığta böyle olabilir bilginiz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…