2021 Şubat Anneleri

Ayy gözüm korkuyor böyle düşününce Bi de İzmir şuan çok sıcak Fransa nasıl ve Fransa nın neresi
Grenoble bolgesindeyim ben fransanin biliyorum izmirin sicagini tatile geliyoruz yazlari bucaya allahim sicakdan yuzum kucuk sivilce deil ama sicakdan disari atardi nemli bi havasi var

280 lira. Evet bildiğim kadarıyla orda yaptırıyor sadece. Riskli gebelik uzmanı. Bi araştır hakkinda olumsuz yorum yok zaten
Aradım jimeri. Bende emre uysala gidiyorum muayene ücreti 300 lira. Doç dr a gitmeyi tercih ederim tabiki. Araştıracağım daha çok teşekkürler

Kızlar biri hcg biri Ovülasyon testi .Ovülasyon testimi 22.30 gibi yaptım Hcg testim de hiç açılmamış 1.5 yıllık falan ikisinden de bu yüzden emin olamıyorum sizce var mi gebelik ?

Eklentiler

• 9C56FB82-E7C0-46C9-A438-3224A9ACA4B4.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 34
  • D5278F32-CF55-4E1F-9CA1-B48C2E6C8C17.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 36
Bu hesap 9. Haftaya kadar doğru sonuç veriyormus sonrası için hesaplamayalım üzülürük

Tamam canımm öyle yapalımm

Kalp atışı için 10 gün sonra dedi ama acaba daha mı geç gitsem hem biraz daha büyümüş olur

Kalp atışını duyanlar kaçıncı haftada gittiniz

Tamam canımm öyle yapalımm

Kalp atışı için 10 gün sonra dedi ama acaba daha mı geç gitsem hem biraz daha büyümüş olur

Kalp atışını duyanlar kaçıncı haftada gittiniz
6+5 te gittim duymadık ama gördük sonra 7+2 de gittim azıcık duydum
Doktorun cagirdiysa git kuzum hem kontrol olur bebeğini görürsün

6+5 te gittim duymadık ama gördük sonra 7+2 de gittim azıcık duydum
Doktorun cagirdiysa git kuzum hem kontrol olur bebeğini görürsün

Bugün devlete gittim ama şimdi doktor arıyorum bi doktor var aklımda ona geçiş yapıcam inşallah ona ilk kez gidicem ya o yüzden bende 7 hatta 8 haftalık gitmeyi düşünüyorum ama bilemedim belki daha erken giderim dediğin gibi

Bide tahlil falan isticekti sonra araya kaynadı ben ilk kan verdiğimde baya şeye bakılmış ama acaba bu aylarda farklı olarak neye bakıyorlar ?

Benim değerlere ve toxsoplazma bakıldı
Baya birsey var di hepsini bir arada çıkardı doktorum sağolsun .
Ozaman öyle yap canım 7 + günlerde gidebilirsin inşallah iyi bir doktor denk gelir

Bide doktot folik asit olarak bunu verdi
Kullanan var mı bu markayı

Eklentiler

• folicus-90-tablet__1201395827408050.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 34
Benim değerlere ve toxsoplazma bakıldı
Baya birsey var di hepsini bir arada çıkardı doktorum sağolsun .
Ozaman öyle yap canım 7 + günlerde gidebilirsin inşallah iyi bir doktor denk gelir
İnşallah canım brnim çok sağol
Aile hekimi de yapar mı bu tahlilleri acaba

İnşallah canım brnim çok sağol
Aile hekimi de yapar mı bu tahlilleri acaba
Troid falan yapıyorlarmis ama toxsoplazma yapamazlar sanırım dış laboratuar da yapıldı benim ki .
En güzeli kadın doğum doktoru ne isterse hepsini yaptırmak tekrar tekrar kan vermemiş olursun

Troid falan yapıyorlarmis ama toxsoplazma yapamazlar sanırım dış laboratuar da yapıldı benim ki .
En güzeli kadın doğum doktoru ne isterse hepsini yaptırmak tekrar tekrar kan vermemiş olursun

Doğru dyosun canım o zaman bi ara kadın doğumdan randevu alıp giderim hepsini yaptırırım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…