- 22 Kasım 2016
- 1.056
- 808
- 73
İnşallah iyidir bebeğin canım stres yapma dualarım seninle inşallah bırakmamıştır bebişin seniBen yarın doktora gidicem kızlar bana dua edermisiniz normalde 1 hafta sonraydi belirtilerim kayboldu biraz doktorun yanında ki alaya mesaj attım yarın gel bakalım riske atmayalım dedi inşallah bebeğim iyidir
Inşallah kuzum şimdi ara ara midem kalkıyor biraz içim rahatladı ama gidip bakayım gene de içim iyice rahatlasin Sağol ❤İnşallah iyidir bebeğin canım stres yapma dualarım seninle inşallah bırakmamıştır bebişin seni
Git tabi ki kafan rahat olsun evham yapma ama streste zarar verir bebişinede sana daInşallah kuzum şimdi ara ara midem kalkıyor biraz içim rahatladı ama gidip bakayım gene de içim iyice rahatlasin Sağol ❤
Suan bir rahatlik var içimde inşallah güzel haberlerle çıkarım kuzum Rabbim hicbirimize acı yasatmasinGit tabi ki kafan rahat olsun evham yapma ama streste zarar verir bebişinede sana da ❤❤
Amin inşallah canım sevindim içinin rahat olmasınaSuan bir rahatlik var içimde inşallah güzel haberlerle çıkarım kuzum Rabbim hicbirimize acı yasatmasin
❤ yarın haber ederim inşallahAmin inşallah canım sevindim içinin rahat olmasına
Güzel haberlerini bekliyorum inşallah hayırlısıyla❤ yarın haber ederim inşallah
Yarın güzel haberlerle gel canım❤ yarın haber ederim inşallah
Insallah canlar ❤Yarın güzel haberlerle gel canım
Her zaman son adet tarihinize Göre hesaplanır canım
Ben dün muayene oldum kalp atışını duydum canım 6+3 tü. Ama benim rahmim baya geriye dönük olduğundan keseyi de kalp atışını da vajinal ultrason ile gördük. Aslında göremeyebiliriz ama bir kontrol edelim demişti doktor hanım. Şükür her şey yolunda. Rabbim tüm gebelerin sıkıntılarını hafifletsin.
Hastane icinde aile hekimine gidince yapılıyor diye biliyorum
Amin inşallah 2. Gebeliğim istanbuldayım bizimde ğrubumuz çok güzeldiKizlar istanbulda olan varmı hangi hastahanelere gidiyosunuz bide kacinci bebeğiniz tanisalim 9 ay beraber zaman geçiricez daha önceki gebeligimden cok samimi bir arkadas edinmistim burdan ☺ inşallah saglikla kucagimiza alalim
Türkiye hastanesini başladım ben sizKizlar istanbulda olan varmı hangi hastahanelere gidiyosunuz bide kacinci bebeğiniz tanisalim 9 ay beraber zaman geçiricez daha önceki gebeligimden cok samimi bir arkadas edinmistim burdan ☺ inşallah saglikla kucagimiza alalim
6. Haftaya girdiğim gün başladıııKizlar bulantilariniz ne zaman basladi sizin
Bende bütçemi ayarlayabilirsem sezerlan sonrası vajinal doğum istiyorum yusuf hocadaBennnBakırköydeyim , şimdilik evime yakın diye özel çamlık hastanesi Varujan Mağar a gidiyorum, memnunum şu Virüs biraz daha azalsın Dr. Yusuf Olgaç a gidicem inşallah doğumu onunla yapmak istiyorum.
Ayy nolcak bu halimiz bilmiyorumkolay gelsin canımm
Yaa benim de var ilk kızımdan wp grubumuzhatta gelin wp grubum da kardeş gibi aile gibi olduk. Yıllardır birlikte mutlu olduk birlikte üzüldük
Bende bütçemi ayarlayabilirsem sezerlan sonrası vajinal doğum istiyorum yusuf hocada
devlet hastanesine mi gidiyorsun 2011-2014 dershaneye gelmiştim aöf için dayım halam dayımın kızı ümraniyede oturuyorlar
Türkiye hastanesini başladım ben siz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?