2021 Şubat Anneleri

Ben yarın doktora gidicem kızlar bana dua edermisiniz normalde 1 hafta sonraydi belirtilerim kayboldu biraz doktorun yanında ki alaya mesaj attım yarın gel bakalım riske atmayalım dedi inşallah bebeğim iyidir
İnşallah iyidir bebeğin canım stres yapma dualarım seninle inşallah bırakmamıştır bebişin seni

İnşallah iyidir bebeğin canım stres yapma dualarım seninle inşallah bırakmamıştır bebişin seni
Inşallah kuzum şimdi ara ara midem kalkıyor biraz içim rahatladı ama gidip bakayım gene de içim iyice rahatlasin Sağol ❤

Amiinn canım inşallah
Rabbim duymayanlarada nasio etsin ❤❤❤

Kizlar istanbulda olan varmı hangi hastahanelere gidiyosunuz bide kacinci bebeğiniz tanisalim 9 ay beraber zaman geçiricez daha önceki gebeligimden cok samimi bir arkadas edinmistim burdan ☺ inşallah saglikla kucagimiza alalim
Amin inşallah 2. Gebeliğim istanbuldayım bizimde ğrubumuz çok güzeldi

Kizlar istanbulda olan varmı hangi hastahanelere gidiyosunuz bide kacinci bebeğiniz tanisalim 9 ay beraber zaman geçiricez daha önceki gebeligimden cok samimi bir arkadas edinmistim burdan ☺ inşallah saglikla kucagimiza alalim
Türkiye hastanesini başladım ben siz

Bende bütçemi ayarlayabilirsem sezerlan sonrası vajinal doğum istiyorum yusuf hocada

Bende bütçemi ayarlayabilirsem sezerlan sonrası vajinal doğum istiyorum yusuf hocada

Benim ilk doğumum normal inşallah bir aksilik olmazsa bu doğumum da normal olsun istiyorum ama ilkinde çok tecrübesizdim keşkelerim var Yusuf Hocayla keşkesiz doğum yapmak istiyorum. Üstelik ilk doğumdan bir süre sonra Doula eğitimi aldım. İnşallah senin de gönlüne göre olur ssvd yaparsın sağlıkla keşkesizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…