2021 Şubat Anneleri

Merhaba dünden beri akıntı içinde kan geliyor benden. Dün doktora gittim kese duruyor. 10,5 mm. Yolk sac var. Enfeksiyon da olabilir dedi doktor. Fetal kalp oluşmadan progesteron önermiyoruz düşecekse de sağlıksız oldugu için düşer dedi doktor. İsterseniz yazayım dedi yazdırmadım. Beyaz akıntı içinde kan parçaları gibi. Rengi kırmızı da değil kahverengi de değil. Benim durumumu yaşayan var mı ?

merhabalar aranıza yeni katıldım aydından 40 yaşındayım ve Allah nasip ederse 25 subat olası doğum tarihi görünüyor bugun 6+1 günlük hamileyim ilk çoçuğum olacak izmirde tüp bebek tedavisine martta başladık tam embiriyo transferi olacağı cumartesi günü ilk kez sokağa çıkma yasağı geldi ve benim embriyo transferim ne yazıkkı yapılamadı ve ertelendi bu ay tekrar tedaviye başlayacakken doğal yolla hamile olduğumu öğrendim umarım hepimiz için herşey çok güzel geçsin bebişlerimizi alalım kucağımıza

Vermesi lazımdı canim nasıl sağlıksız ise düşer ya saglikliysa niye tehlikeye atasin ki ben hamileligimi öğrendiğim gün yaptı Dr iğneyi ve hapı verdi bunlara rağmen düşerse yapacak bişey yok dedi ki hakli

Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Bu lekelenme neden bu kadar uzun sürüyor acaba sabah yoktu akşam üzeri yine başladı tedirgin olmaya başladım düşük mü yapıcam acaba diye
Kendinizi yıpratmayın biliyorum insan korkuyor ama şöyle düşünün uzulerek tedirgin olarak korkarak kanama ihtimalini durdurma gücüm var mı? Yok ama üzülerek tedirgin olarak arttirabilir miyim ? Evet , tedbiri elden birakmayin gerisini de Allaha birakin yasayacak gunleri varsa bebeklerimizin kimse ellerinden alamaz ama yoksa insaoglunun elinden bisey gelmez boyle düşünüp rahatlamaya çalışın belki kanamalar daha az olur ruhsal tarafiniz dinginlesince....

Herkese merhaba. 38 yaşındayım izmirde yaşıyorum planlamadan mucize sonucu 2. kez hamileyim. Oğlum 2.5 yaşında şuanda. Çok karışık duygular içerisindeyim. İlk öğrendiğimizde yapamam altından kalkamam diye aldırmayı bile düşündüm. Ama bugün kalp atışını duymaya gideceğiz. İnşallah herşey yolunda giderse şubat ayında bende 2. kez anne olacağım. bu arada izmirde olup ta doktor önerisi olanlar olursa çok sevinirim.

Cnm endişelenme yas aralari gayet iyi olucak benimde oğlum 13 aylik suanda bende agladim günlerce ama bu haberi bekleyen nice insanlar var yinede Rabbime şükürler olsun dedim cok zor olucak 2 yas bile olmicak aralarinda ama Allah sabrini verir diye düşünüyorum

İnşallah herşey beklediğimizden daha kolay ve daha iyi olur insan düşünmeden edemiyor ama dediğin gibi şükürler olsun ki allah aratmadı. İsteyen arayan bekleyen herkese allah nasip etsin inşallah. Bundan sonra tek duamız hayırlısıyla sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almak.

Sağol canım Allah razı olsun

Kizlar istanbulda olan varmı hangi hastahanelere gidiyosunuz bide kacinci bebeğiniz tanisalim 9 ay beraber zaman geçiricez daha önceki gebeligimden cok samimi bir arkadas edinmistim burdan ☺ inşallah saglikla kucagimiza alalim

ataşehir avicenna hastanesi

Allah razı olsun kızlar iğne verdi sulandirixi bilenler bana bir tarif eedermisiniz nasıl yapılıyor acıyor mu
İlk göbekten yaptım ben direk batırdım görsellerde gösterilen yerlere 4 parmak göbek çevresinden iğne dik bı sekilde ilk başlarda morarttim sonra alıştım çok şükür koldan çok acıdı göbek büyüyünce bacağa gecicem nasip olursa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…