2021 Şubat Anneleri

Kizlar istanbulda olan varmı hangi hastahanelere gidiyosunuz bide kacinci bebeğiniz tanisalim 9 ay beraber zaman geçiricez daha önceki gebeligimden cok samimi bir arkadas edinmistim burdan ☺ inşallah saglikla kucagimiza alalim
Evet benimde ilk kızımdan burdan bir WhatsApp grubumuz var sürekli iletişim halindeyiz aile gibi olduk

Kizlar istanbulda olan varmı hangi hastahanelere gidiyosunuz bide kacinci bebeğiniz tanisalim 9 ay beraber zaman geçiricez daha önceki gebeligimden cok samimi bir arkadas edinmistim burdan ☺ inşallah saglikla kucagimiza alalim
İstanbul beykozdayım 2. hamileliğim eylülde 3 yaşına girecek bir kızım var Allah nasip ederse siz neredesiniz

Selam kizlar benim az önce peceteye bayağı yoğun kahve leke geldi çamur gibi jelden sonra oluyor arada ama bu sefer çok geldi yarın kontrolüm var bakalım....sizce ne olabilir

Kizlar istanbulda olan varmı hangi hastahanelere gidiyosunuz bide kacinci bebeğiniz tanisalim 9 ay beraber zaman geçiricez daha önceki gebeligimden cok samimi bir arkadas edinmistim burdan inşallah saglikla kucagimiza alalim

Bennn Bakırköydeyim , şimdilik evime yakın diye özel çamlık hastanesi Varujan Mağar a gidiyorum, memnunum şu Virüs biraz daha azalsın Dr. Yusuf Olgaç a gidicem inşallah doğumu onunla yapmak istiyorum.
Yaa off sorma bende AUZEF çocuk gelişimi okuyorum hiç calisasim gelmiyor
Ayy nolcak bu halimiz bilmiyorum kolay gelsin canımm
Evet benimde ilk kızımdan burdan bir WhatsApp grubumuz var sürekli iletişim halindeyiz aile gibi olduk

Yaa benim de var ilk kızımdan wp grubumuz hatta gelin wp grubum da kardeş gibi aile gibi olduk. Yıllardır birlikte mutlu olduk birlikte üzüldük

Selam kizlar benim az önce peceteye bayağı yoğun kahve leke geldi çamur gibi jelden sonra oluyor arada ama bu sefer çok geldi yarın kontrolüm var bakalım....sizce ne olabilir
Ne jeli canım , yerleşme kanaması olabilir mi ? Yarın doktor kontrolün olduğu iyi olmuş canım ilk kızımda çok kanamam olmuştu hep yatmıştım bunda çok şükür şimdilik yok olmazda inşallah

Aktif kanama kırmızı olan bugün doktorum siyah ve kahverengi kan içerde kalan aktif olmayan kan dedi inşallah bir şey olmaz progestan fitil verir doktorunuz kahverengi de olsa veriyorlar

Aktif kanama kırmızı olan bugün doktorum siyah ve kahverengi kan içerde kalan aktif olmayan kan dedi inşallah bir şey olmaz progestan fitil verir doktorunuz kahverengi de olsa veriyorlar
Tamam canım sağol progesteron jel ve haftada bir iğnem var zaten ama belki fitil de verir

Ne jeli canım , yerleşme kanaması olabilir mi ? Yarın doktor kontrolün olduğu iyi olmuş canım ilk kızımda çok kanamam olmuştu hep yatmıştım bunda çok şükür şimdilik yok olmazda inşallah
Yok canim yerleşme olamaz altı haftalık falan su an sanırım... progesteron jel kullanıyorum canım sağol inşallah bir sorun olmaz

Cidden çok iyi oldu bizim grupta özellikle bebeler doğduktan sonra uykusuz gecelerde

Ben yarın doktora gidicem kızlar bana dua edermisiniz normalde 1 hafta sonraydi belirtilerim kayboldu biraz doktorun yanında ki alaya mesaj attım yarın gel bakalım riske atmayalım dedi inşallah bebeğim iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…