- 15 Şubat 2020
- 2.302
- 1.730
- 63
Yalnız değilim kilodaTuvalette çıkışlarınız normal mi ödem de oluyo üstelik göğüsler de büyüyo regl dönemlerinde bile 1-2 kilo dark ederdi benim şuan +1 kilo gözüküyor tartıda
1 haftaya randevu bak cebaplariniz için tecekkur ederim kızlarİçinin rahat etmesi için doktora git istersen bi kaç gündürse benim göğüslerim şişmişti şişliği geçti yumuşadı ama acıması devam ediyo
+500 gram da bendenYalnız değilim kiloda
Ben de aynı moddayim ikinci ünv okuyorum 3 ten devam edicektim lakin napicam bilmiyorum ama kpss ye de girmem gerek
Evet doğru ödem olabilir sağolunTuvalette çıkışlarınız normal mi ödem de oluyo üstelik göğüsler de büyüyo regl dönemlerinde bile 1-2 kilo dark ederdi benim şuan +1 kilo gözüküyor tartıda
Evet ödem diye düşünüyorumBilmiyorum ki çıkar mı gazdan. vücudunuz su tutuyoda olabilir ödem olabiliyomuş
Amin cnm cümlemizeOyy bir de kpssAllah kolaylık versinn
Emin misiniz kaval kemiği aşağısı olduğuna orası zaten çok az ve etsiz bir mesafe anlamadım sanırım benKaval kemiğinin aşalarına bastırdığınızda inik kalıyosa ödem vardır
Evet bana sağlık ocağında ordan baktı hemşire hafif var ödem dedi 2 gün oluyo ondan eminim ayak bileğinin biraz üstünden ön taraftanEmin misiniz kaval kemiği aşağısı olduğuna orası zaten çok az ve etsiz bir mesafe anlamadım sanırım ben
Her zaman son adet tarihinize Göre hesaplanır canımAyy çok sağol canımm
Bide şey sorucam ben şimdi yumurtlama tarihimi biliyorum 5 hazirandı ona göre daha 25 günlük oluyor aslında
Ama son adetten hesaplandığı için fazla çıkıyor
Tamam canım sağol ben de bakıyorum ama orası kemik benimEvet bana sağlık ocağında ordan baktı hemşire hafif var ödem dedi 2 gün oluyo ondan eminim ayak bileğinin biraz üstünden ön taraftan
7+2de gittim bugün ultrasonda 7+3çıktı 11-12.hafta da görüşelim dedi7+4 te doktora gittim ve kalp atışını duyduk. Çok kısa dinledik ama güzel bir andı. Ikili test için 3 hafta sonra çağırdı. Sizleri de öyle mi çağırdılar?
Aynen ben de içim yanıyor sizin de mi öyle dün eşime buzlu dondurma aldırdım normalde hiç yemem o tarz dondurma ama nasıl iyi geldiYa kızlar sürekli soğuk şeyler içmek iyi geliyor mideme. Hazır da içemiyorum evde yapıyorum o da yetişmiyor. Başlıyorum bu defa soğuk su içmeye. Midem sıvı dolu :) cocigim yüzücek bolca
Ya kızlar sürekli soğuk şeyler içmek iyi geliyor mideme. Hazır da içemiyorum evde yapıyorum o da yetişmiyor. Başlıyorum bu defa soğuk su içmeye. Midem sıvı dolu :) cocigim yüzücek bolca
[/QUOTE
Bide mideyi üşütmeyin dikkat etin
Çok sevindim sizin adınıza sağlıklı sıhhatli kucağınıza alırsınız insallahMerhaba kızlarbu konuyu geç farkettim galiba bende 2 hafta önce evde teste yaparak öğrendim ve şok geçirdim 4 yıldır ilaç iğne ameliyat aşılama en sonda tüp bebek denemiş birisi olarak Rabbim in şuan mucizesi benimle ❤ 6+1 den selamlar dün kesemizi ve yolksac imizi gördük haftaya da kalp atışı için gideceğim suanlik herşey yolunda önceden gelişmeyen 2 gebeliğim olduğu için sürekli dua ediyorum Rabbim sağlıklı hayırlı bir şekilde kucağımiza almayı nasip etsin inşallah ❤ cümlemize ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?