2021 Şubat Anneleri

Geçmiş olsun benim şu an öyle akıntı içindi kan geliyor doktor enfeksiyondan olduğunu söyledi
Teşekkürler. Ben internette beyaz sarımsı akıntı normal diye okumuştum ama doktor akıntı varsa enfeksiyon var dedi. Benim akıntı olmaksızın kanamam yok. Akıntı içinde kahverengiye yakın kan sızıntısı var. Artık ben de endişeyi bıraktım. Endişe edince daha iyi olmuyor. Hakkımızda hayırlısı.

Arkadaslar size bir anımı anlatayım ogluma henüz 7 haftalık hamileydim eşimle Balıkesire askeri kampa gittik hastaneyle arası 1 saat gibi bi süre neyse lavaboya gittim baktım kanamam var gece vakti bindik taksiye 150 TL tuttu neyse ben o kadar korkuyorum ki doktora girdik doktor baya Bi baktı bana sen emin misin hamile olduguna dedi tabiki keseyi gördük falan dedik bebek yok dedi neyse biraz daha bakınca bebegi gördü kalp atısonı da duydu progestan yazdı sonra otele dönüp lavabo ya girdim bir baktım ki kanamam yokmus basur olmusum yani diyeceğim o ki herseyi fazla evham yapıp kendinizi fazla yıpratmayın yoksa olmadık seyler çıkarırsınız su an melegim 1 bucuk yasında ve 2. Bebegime hamileyim

Kan verirken ne yapıyorsun canım kötü mü oluyorsun o zaman da
Önceden görmemle bayılmam bir olurdu ağlama krizleri geciriyorum zorla alıyorlar zaten kendim gitmem imkansız şimdi sekreterle konuştum yarın gel burada beraber deneyelim olursa alışıncaya kadar beraber yaparız dedi yarın gidicem tekrar doktora stres peşimi birakmayacak anlaşılan en iyisi yatıp uyuyayim Rabbime siginayim inşallah aklima mukayet olur

Salma kendini toparlaman lazım bebişini düşün kucağına alacağın güzel günleri düşün inşallah yenersin canım daha fazla düşünme bu konuyu yat dinlen biraz

Salma kendini toparlaman lazım bebişini düşün kucağına alacağın güzel günleri düşün inşallah yenersin canım daha fazla düşünme bu konuyu yat dinlen biraz
Öyle yapıcam canım doktorum da yanında ki abla da okadar iyi ki Allah razı olsun çok ilgileniyorlar inşallah bende aşabilirim bu korkumu teşekkür ederim ❤❤

İlk bebeğine hamile olanlar bişiler aldınız mı hiç can atıyorum almak için erken olduğunu bilsem de
Eşim indirimde ıslak mendil seti bulmuş onu almış ben aldırtmamaya çalışıyorum. Cinsiyet belli olduktan sonra baslayayım diyorum

2.5 aşağısında olmalı tiroid bende de var ilaçla düzene gidiyormuş
Dün ayak üzeri randevu aldım dahiliye doktoruna 4 ün üzerine çıkarsa ilaç verebilirim yoksa vermem dedi bende çarşamba gününe başka doktora aldım kadın doğumcum da 2.5 üzeri olmaması lazım dedi dahiliye doktoru neyin kafasında anlamadım zaten

Eşim indirimde ıslak mendil seti bulmuş onu almış ben aldırtmamaya çalışıyorum. Cinsiyet belli olduktan sonra baslayayım diyorum
Bende öğle diyorum Allahtan dışarı cıkmıyorum virüsten dolayı yoksa tutamazdım kendimi :)

Canim sagliksizsa zaten düşüyor ilaçlara rağmen iki dusugumde de kullandim bu ilaçları ona rağmen düşük yine olacaksa oluyor engellenmiyor hakkinda hayırlısı olsun

Kizlar istanbulda olan varmı hangi hastahanelere gidiyosunuz bide kacinci bebeğiniz tanisalim 9 ay beraber zaman geçiricez daha önceki gebeligimden cok samimi bir arkadas edinmistim burdan ☺ inşallah saglikla kucagimiza alalim
Ben İstanbul Üsküdar’da yaşıyorum:) medipol Çamlıca’da takipliyim

Canım insallah güzel sonuçlar alacaksın bi doktoruna sor istersen

Benimde sansüre 3 seferdir koyu olarak gözüküyor ama referans aralığı içinde çıkıyor değerim. Anlamadım neden öyle çıktığını

Canım sana 25 mg lık ilaç verirler. 2.5 altında olmalı. Sıkıntı yapma senin değerin çok yüksek değil. 5.33 benim

Feminas canım sakin ol Düşün ki 8 ay sonra doğumda damar yolu açılacak.. evladımız İçin değil mi her şey biliyorum fobin var ama stres yapma şuanda kendine de bebisine de zarar. Doktora bi danış istersen, iğne yerine başka bir seçenek sunabilir belki

Merhabalar
Geçen Salı doktora gittim 5 haftalık çıktı geç döllenme var sanırım bir daha gittiğimde say tarihini güncelleyeceğiz. Tüm testleri de yaptırdjk bakalım. Mide yanmalarım ve fenalık hislerim gelmeye başlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…