Teşekkürler. Ben internette beyaz sarımsı akıntı normal diye okumuştum ama doktor akıntı varsa enfeksiyon var dedi. Benim akıntı olmaksızın kanamam yok. Akıntı içinde kahverengiye yakın kan sızıntısı var. Artık ben de endişeyi bıraktım. Endişe edince daha iyi olmuyor. Hakkımızda hayırlısı.Geçmiş olsun benim şu an öyle akıntı içindi kan geliyor doktor enfeksiyondan olduğunu söyledi
Önceden görmemle bayılmam bir olurdu ağlama krizleri geciriyorum zorla alıyorlar zaten kendim gitmem imkansız şimdi sekreterle konuştum yarın gel burada beraber deneyelim olursa alışıncaya kadar beraber yaparız dedi yarın gidicem tekrar doktora stres peşimi birakmayacak anlaşılan en iyisi yatıp uyuyayim Rabbime siginayim inşallah aklima mukayet olurKan verirken ne yapıyorsun canım kötü mü oluyorsun o zaman da
Salma kendini toparlaman lazım bebişini düşün kucağına alacağın güzel günleri düşün inşallah yenersin canım daha fazla düşünme bu konuyu yat dinlen birazÖnceden görmemle bayılmam bir olurdu ağlama krizleri geciriyorum zorla alıyorlar zaten kendim gitmem imkansız şimdi sekreterle konuştum yarın gel burada beraber deneyelim olursa alışıncaya kadar beraber yaparız dedi yarın gidicem tekrar doktora stres peşimi birakmayacak anlaşılan en iyisi yatıp uyuyayim Rabbime siginayim inşallah aklima mukayet olur
Öyle yapıcam canım doktorum da yanında ki abla da okadar iyi ki Allah razı olsun çok ilgileniyorlar inşallah bende aşabilirim bu korkumu teşekkür ederim ❤❤Salma kendini toparlaman lazım bebişini düşün kucağına alacağın güzel günleri düşün inşallah yenersin canım daha fazla düşünme bu konuyu yat dinlen biraz
Eşim indirimde ıslak mendil seti bulmuş onu almışİlk bebeğine hamile olanlar bişiler aldınız mı hiçcan atıyorum almak için erken olduğunu bilsem de
2.5 aşağısında olmalı tiroid bende de var ilaçla düzene gidiyormuşKan idrar tokso plazma rubella Bi troid 3.67 dahiliye doktoruna gittim normal dedi ama yine gitcem 2 lerde olmalı troid dedi kadın doğumcum
Dün ayak üzeri randevu aldım dahiliye doktoruna 4 ün üzerine çıkarsa ilaç verebilirim yoksa vermem dedi bende çarşamba gününe başka doktora aldım kadın doğumcum da 2.5 üzeri olmaması lazım dedi dahiliye doktoru neyin kafasında anlamadım zaten2.5 aşağısında olmalı tiroid bende de var ilaçla düzene gidiyormuş
Bende öğle diyorum Allahtan dışarı cıkmıyorum virüsten dolayı yoksa tutamazdım kendimi :)Eşim indirimde ıslak mendil seti bulmuş onu almışben aldırtmamaya çalışıyorum. Cinsiyet belli olduktan sonra baslayayım diyorum
Ahh kıyamam sana anlıyorum ama sen yapma ilkini inan bana çok acımıyo valla bal önce bi hemşire yapsınYapamiyacam suan yapamadım ağlama krizinden carpintidan ölecem çok kötüyum sırf korku yüzünden elimde degil
Canim sagliksizsa zaten düşüyor ilaçlara rağmen iki dusugumde de kullandim bu ilaçları ona rağmen düşük yine olacaksa oluyor engellenmiyor hakkinda hayırlısı olsunbana da enfeksiyon olabilir dedi. Ben artık akışına bıraktkm
Bana da mantıklı geldi henüz fetal pole yok, atan kalp yok hormonla düşmesini engellesek de sağlıksız ise kalp atmaz. Allah hepimize kolaylık versin bu süreçte, zor ve yıpratıcı bir süreç.
Canım o zaman hemşire tutabilirsin eve gelip yaparYapamiyacam suan yapamadım ağlama krizinden carpintidan ölecem çok kötüyum sırf korku yüzünden elimde degil
Ben İstanbul Üsküdar’da yaşıyorum:) medipol Çamlıca’da takipliyimKizlar istanbulda olan varmı hangi hastahanelere gidiyosunuz bide kacinci bebeğiniz tanisalim 9 ay beraber zaman geçiricez daha önceki gebeligimden cok samimi bir arkadas edinmistim burdan ☺ inşallah saglikla kucagimiza alalim
İnşallah canım gittin miBen yarın doktora gidicem kızlar bana dua edermisiniz normalde 1 hafta sonraydi belirtilerim kayboldu biraz doktorun yanında ki alaya mesaj attım yarın gel bakalım riske atmayalım dedi inşallah bebeğim iyidir
Canım insallah güzel sonuçlar alacaksın bi doktoruna sor istersenDün kan verdim rubella igg ve cmv igg pozitif ama cmv igm negatif çıktı. Şu an bende kafayı yemek üzereyim 23 aylık kızım var onda hepsi negatif ti. Ankaradayım annemin ameliyatı için gelmiştim. Napıcam şimdi dönene kadar
Benimde sansüre 3 seferdir koyu olarak gözüküyor ama referans aralığı içinde çıkıyor değerim. Anlamadım neden öyle çıktığınıöyleymiş evet canım, aklım çıktı bir anda. İlk gebeliğimde böbreğimde büyüme olmuştu hamilelikte, hamilelikten sonra takip denmişti. Ama Bi sıkıntı yaşamadım diye baktırmadım hiç. Şimdi gene ürik asit düşük, dansite yüksek, enfeksiyon var gözüküyor ve boşluklarım ağrıyor. Onun ehvamıyla bir de onları pozitif görünce aklım çıktı. Alper kağan mumcuyu dinledim sakinleştim.
Canım sana 25 mg lık ilaç verirler. 2.5 altında olmalı. Sıkıntı yapma senin değerin çok yüksek değil. 5.33 benimDün ayak üzeri randevu aldım dahiliye doktoruna 4 ün üzerine çıkarsa ilaç verebilirim yoksa vermem dedi bende çarşamba gününe başka doktora aldım kadın doğumcum da 2.5 üzeri olmaması lazım dedi dahiliye doktoru neyin kafasında anlamadım zaten
Bende sürekli internetten bakıyorum bir şeyler elimde değilBende öğle diyorum Allahtan dışarı cıkmıyorum virüsten dolayı yoksa tutamazdım kendimi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?