2021 Şubat Anneleri

Sevindim sakinleşmene geçmiş olsun enfeksiyonu ihmal etme ama düşüğe yol açabiliyor diyor doktorlar, antibiyotik falan vermedi mi doktorun

Geçmiş olsun benim şu an öyle akıntı içindi kan geliyor doktor enfeksiyondan olduğunu söyledi

Sevindim sakinleşmene geçmiş olsun enfeksiyonu ihmal etme ama düşüğe yol açabiliyor diyor doktorlar, antibiyotik falan vermedi mi doktorun
Test sonuçlarına hastane sitesinden baktım Ankaradayım şu an. İstanbulda yaşıyorum. Burada devlete gittim haftaya gel demişti randevu alıp. Enabıza da henüz yansımadı sonuçlar yansısa doktorumu arayıp fikrini alıcam telefonla.

Ilac kullanıyorum zaten gün aşırı yap dedi .
Mesajın okadar iyi geldi ki stresten çok kötü oldum umarım bir yolu bulunur henüz aramadi beni doktor
Bebegiminde kolları bacakları oluşmaya başlamış tomurcuk gibi hareket ediyordu gerçekten zihnim darmadağın herkesin yaptığı birseyler nasıl böyle korkuyorum aklım almıyor okadar terapi ilaç boşaymış inşallah hayırlısı olur

Eşin yapamaz mı canım iğneyi illaki kendin mi yapmak zorundasın

Acsess bars ya da thetahealing öneririm size bu korkunuz için hatta kök inancınız için şöyle sorayım iğneyi yaparsanız en kötü ne olur

Ben iki kayıp yaşadığım için o acıları tekrar yaşamaktansa dişimi sıkıp yapıyorum her gun
Haklısın inşallah bende bir yolunu bulabilirim bende iki düşük yaptım ama ne ilaç ne aspirin kullanmamistim ozaman sanırım bugün bu konuyu kapatıp dinlenmem gerekiyor fazlasiyla stres oldum dua edin benim için inşallah bende aşabilirim

Eşin yapamaz mı canım iğneyi illaki kendin mi yapmak zorundasın
Başkasının yapması birsey değiştirmiyor bir yolunu bulmam gerekecek doktora tekrar konusucam sadece ilaçla olursa öyle devam edicem ecopirinld

Valla ben çocuğumun açık yarasına pansumanı bile yapamadım akşam gelip yapması için eşimi bekledim. Rabbim miniğine sağlık versin inşallah gerek kalmaz dışarıdan müdahaleye. Doktoruna korkundan bahset canım. Senin gibi bir sürü insan var bir çözümünü bulmuşlardır belki

Botoks felan yaparken iğne öncesi anestezi krem sürüyorlar sanırım acaba böyle durumlarda kullanılabiliyor mu? Ya da acıyı hissetmeyecek olman seni rahatlatır mı bi soruştur istersen Feminas

Botoks felan yaparken iğne öncesi anestezi krem sürüyorlar sanırım acaba böyle durumlarda kullanılabiliyor mu? Ya da acıyı hissetmeyecek olman seni rahatlatır mı bi soruştur istersen Feminas
Araştırabilirim korkum acı değil vücuduma o demir parçanın batması girmesi gözümde büyüyor işte hayırlısı olur inşallah ilaçla güzel gidiyor iğne de fayda eder dedi bakalım ne diyecek bilmiyorum. Çok sağol

Kan verirken ne yapıyorsun canım kötü mü oluyorsun o zaman da

Geçmiş olsun benim şu an öyle akıntı içindi kan geliyor doktor enfeksiyondan olduğunu söyledi
bana da enfeksiyon olabilir dedi. Ben artık akışına bıraktkm
Bana da mantıklı geldi henüz fetal pole yok, atan kalp yok hormonla düşmesini engellesek de sağlıksız ise kalp atmaz. Allah hepimize kolaylık versin bu süreçte, zor ve yıpratıcı bir süreç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…