2021 Şubat Anneleri

O zaman benimkinin gozukmemesi normalmiş tamam :) 1400 du bugun deger de bide devlet hastahenesinr gittim randevu buldum diye ultrasonlarida kötüydü keseyide goremediler zaten kan verdim değer artmis 1400 çıkmıştı 2 gun sonra gel dedi ama ben haftaya özele gidicem hem keseyi hem kalp atisini görurum.belki
Kalp atışını minimum 10 gün sonra duyarsınız. Genelde kese göxüktükten 10 gün sonra falan gözüküyor

Merhaba canım ben bugün düşük yaptım. O kadar iğneye hapa durmadı kan. Yarın kürtaj olucam maalesef. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.

Allah yardımcın olsun ve inşallah tekrar gebeliğin oluştuğunda bu sıkıntıların hiç birini yaşama..

Kızlar ben kafayı yicem piskolojm bozuldu 😢😢 Özelde bebeğnnkalp atışları var bebek gelişmiyo görünüyo devlet hastenesinin ultrasonunda normal gözüküyo haftası napıcğmı şaşırdım artk farklı çıkıp duruyo benek durup dururken küçülürmü ya😢😢😢

başka bir yere daha gidin bence de

Bende öle düşünüyorm kuzum hayır cuma günü 6+3 çıktı sevlette uyumlu gayet keseyle falan bugün özele gidiyorm 6+1 bu çocuk dedğib gibi haftasında kalır kalbi durur nasıl küçülüyo
Canım aynı 5+3de doktora gittim 6+1 gözükor cihazda dedi, aynı doktora 6+6 da gittim 6+2 ölçtü cihaz. Yani o kadar günde aynıbcihaza göre 1 gün fark var. Boşuna cihaz ölçümüne takılma. 8+5te geçen hafta gittim 8+0la uyumlu dedi devlette. Kalbi atmaya başlamış nihayetinde önemli Olan onun varlığı.

Kalp atışını minimum 10 gün sonra duyarsınız. Genelde kese göxüktükten 10 gün sonra falan gözüküyor

10 gin sonra gidicem İnsallah gittiğimde keseyo görür kalp atisi duyarim sürekli sürekli hastahaneye gitmdk istemiyorum bakalim

Daha önce gebelik yaşayan anneler mide bulantısı şikayetleriniz kaçıncı hafta itibariyle son bulmuştu hatırlıyor musunuz?
canim beni kizim da tam 14 . Hafta da geçmişti çok şükür
Arkadaşlar merhaba idrar kültürü testi nasıl yapiliyor yarın sağlık ocağına gideceğim de ya tuvaletim gelmezse anlamadım hiç yaptırmadım daha once
Çok basit zaten ac karna gidiyorsun çok az yapsan yetiyor kaptan ince tüpe aktarıyorsun o kadar.

Rahatsız olan bütün hamilelere şifa diliyorum bende de kalça ağrısı var geçmiyor oturamıyorum doğru düzgün bu bende vardı zaten hamilelikten önce de tm dr a randevu aldım ama gidemedim hamile kaldım inşallah rabbim bize acır da şifa verir ,bulantı olarakta bende akşam yoğun 8 den sonra sabah daha az gün içinde de çok rahatsız etmiyor ama ağzımın tadı yok.

Ben bu aralar çok fena sinirliyim
Hıncımı eşimden çıkarıyorum olur olmaz herşeye sinirleniyorum sinirlenmeme bile sinirleniyorum of ne yapcam ben :KK42:

Hcg 8702,90 keseyi gördük canım. Senin kan değerin kaç ki
Kalp atisini ne zaman duymustun cnm ben dun keseyi gormeyince kan istedi doktor 1400 du 2 gün sonra gel dedi ama haftaya gidicem ozele direk eşimle belki keseyi gormusken kalp duyarim diye düşünüyorum 😃😃

Ya arkadaşlar canım çok sıkılıyor evde boş boş oturuyorum hiçbir şey yapmak içimden gelmiyor hamilelik olduğu için zaten bir sürü şey yasak ve zaten endişe var sürekli panik atakta var benim gibi olan var mı boş boş olunca da hep düşünüyor insan daha kötü bunalım

Back
X