2021 Şubat Anneleri

Canım bence bu işin tek çözümü var. Eğer down sendromlu ya da herhangi bir hastalık taşıdığından %100 emin olsan bile gebeliğini sonlandıracak mısın? Cevabın hayır ise testlerin de sonuçlarının da bi önemi yok. Ama 4lü tarama önemli. Organlarında herhangi bir sorun görülürse doğum sonrası hemen ameliyat gerekebiliyor. O yüzden ayrıntılı usg ben yaptıracağım. Bizzat ablamın bebeği için down sendromlu dediler testlerde. Ablam çok ağladı ama aldırmam dedi. Doğduğunda sağlıklı doğdu bebek. Yani sanırım bu da Rabbimin bizlere annelik sınavı. İnşallah doğru kararlar verebiliriz.
Bnde öyle düşünüyorum kızımda da yaptırmadım bundada sadece ayrıntılı ultrason a girmeyi düşünüyorum

Canım bence bu işin tek çözümü var. Eğer down sendromlu ya da herhangi bir hastalık taşıdığından %100 emin olsan bile gebeliğini sonlandıracak mısın? Cevabın hayır ise testlerin de sonuçlarının da bi önemi yok. Ama 4lü tarama önemli. Organlarında herhangi bir sorun görülürse doğum sonrası hemen ameliyat gerekebiliyor. O yüzden ayrıntılı usg ben yaptıracağım. Bizzat ablamın bebeği için down sendromlu dediler testlerde. Ablam çok ağladı ama aldırmam dedi. Doğduğunda sağlıklı doğdu bebek. Yani sanırım bu da Rabbimin bizlere annelik sınavı. İnşallah doğru kararlar verebiliriz.
4lü tarama ne zaman yaptırılıyor? Kaçıncı haftada?

Benimki de 2 hafta geride. Büyüdükçe tam haftası belli olur dedi benim doktor. Küçük olduğu için tam ölçemiyorlar galiba baş popo
Evet canım küçücük tü insan üzülüyor ama yaa inşallah bir sorun olmaz benim doktor da herhangi bir sorun olmaz dedi

Ben de bugün iki tane doktora gittim. Sürekli gittiğim doktoru bırakacağım artık diye. Birisi 6+6 günlük dedi. Diğeri 7+2 günlük dedi. Daha çok ufak diye anlaşılmıyor mu nedir. Herhangi bir rahatsızlığın yoksa kafana takma canım.
Rahatsizligim yok ama insan endişeleniyor geç döllenme olabilir dedi

Doktor bana 11 ya da 12. haftada görüşelim dedi vitamin ilaçlarına da o zaman başlarız dedi 2li test falan demedi ama ben kızımda yaptırdım 4lü tarama testi güvenilirliği en az test 2 lide az ama 4lüye göre daha fazla mide bulantısı için ilaç verdi ebe de kullanmamaya çalış elinden geldiğince dedi

Merhaba herkese ben yeni üyeyim. Hamile olduğumu yeni öğrendim. İdrar testi pozitif çıktı ardından doktora gittim üstten ultrasonla baktı keseyi gördü. 5 haftalık kese dedi ama reglime göre 6 haftalık olmam gerekiyormuş. Ctesi gitmiştim yarın yeniden gidicem kesenin gelişimine bakıcaz dedi. Henüz bir mide bulantım yok. Normalden farklı olarak Kabızlık yaşadım ve gaz oluyor, memede hassasiyet var. Bunlar normal mi siz neler yaşadınız?

Kızlar merhaba... 6+2 deyim.amniyo sıvısı azmış düşük tehlikem var sanırım moralim çok bozuk. Böyle durumda olan yoktur sanırım?

Merhaba herkese ben yeni üyeyim. Hamile olduğumu yeni öğrendim. İdrar testi pozitif çıktı ardından doktora gittim üstten ultrasonla baktı keseyi gördü. 5 haftalık kese dedi ama reglime göre 6 haftalık olmam gerekiyormuş. Ctesi gitmiştim yarın yeniden gidicem kesenin gelişimine bakıcaz dedi. Henüz bir mide bulantım yok. Normalden farklı olarak Kabızlık yaşadım ve gaz oluyor, memede hassasiyet var. Bunlar normal mi siz neler yaşadınız?
8.haftadayım 6.hafyada başladı bulantılarım burada ki arkadaşların çoğu gaz sorunundan şikayetçi

Whatsapp grubu kurmak iyi fikir katilmak isteyen olursa yazar ayarlariz bi sekilde.
Detayli ultrason 19-22 haftalarda bakılıyor bildigim bir arkadas sormustu ona cevap yazayim dedim.
Buda bir diger arkadasa
Ben amniyon sıvısı sebebiyle erken dogum yaptim ama suan 6 haftalikken amniyon sivisini nasil anlamista soylemis anlamadm çünkü bebek oluşunca anlasiliyor amniyon sıvısı boslukta kalan kisimlari olcuyolar vs insallah hayirli haberlerle donersin arkadasim

Cok sorun etme geç döllenme olmus olabilir onemli olan gebeligin ilerlemesi

Whatsapp grubu kurmak iyi fikir katilmak isteyen olursa yazar ayarlariz bi sekilde.
Detayli ultrason 19-22 haftalarda bakılıyor bildigim bir arkadas sormustu ona cevap yazayim dedim.
Buda bir diger arkadasa
Ben amniyon sıvısı sebebiyle erken dogum yaptim ama suan 6 haftalikken amniyon sivisini nasil anlamista soylemis anlamadm çünkü bebek oluşunca anlasiliyor amniyon sıvısı boslukta kalan kisimlari olcuyolar vs insallah hayirli haberlerle donersin arkadasim
Ben de.kurmak istedim ama grup kurmak yasak dedi bir arkadas

Back
X