Evet geçen hafta perşembe 7.95 mm 6+5 haftalık çıkmıştı. Bu hafta tam 16.97 mm 8+1 haftalık çıktı. Son adet tarihini de buna göre düzenledi. Naptın annesi nasıl büyütmüşsün dediben de öğlen geldm doktorla görüştünüzmü peki
Evet geçen hafta perşembe 7.95 mm 6+5 haftalık çıkmıştı. Bu hafta tam 16.97 mm 8+1 haftalık çıktı. Son adet tarihini de buna göre düzenledi. Naptın annesi nasıl büyütmüşsün dedi11-14 hafta arası ense kalınlığı ölçücez gel dedi.
Rabbim sana bagislasin evlatlariniKızlar ben size hikayemi yazayom belki sorusu olanlarada cevap olur. Tüp bebek yöntemi ile gebe kaldım. İki embriyo transfer oldu. 5 haftalıkken alttan muayene ile keseyi gördüm bir bebek tutmuştu. Alttan muayenenin riski yok. 6 haftalıkken hafif kahve akıntı oldu dr baktı kese arkasında kanama var dedi kan sulandırıcı kullanıyodum onu gün aşırı kullan dedi. 7 haftalıkken gittim tekrar meğer diğer bebek tutmuş. Düşünün iki hafta geç tuttu nasıl oldu ise. Gebeliğim sorunsuz gitti taki 33. Haftaya kadar . Gebelik kolestazı ve preeklemsi oldu. Allahtan tam zamanında gitmişim bebeklerimden biri kakasını yapmış meğer gitmesek üçümüzde ölecektik. Çok şükür şu an tam bir yaşındalar bir kızım bir oğlum var. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Bu arada hiç bir gebelik belirtim olmadı. Yalnız bu ay yumurtlama günü korunmasız ilişki oldu 5 gün sonra kahve akıntı geldi yerleşmemi başka bile mi bilmiyorum. Hamileysem hem sevinirim hem de yandım demektir . Üç bebekle:)
Ben de deli gibi diyet yapıyordum günde 4 defa plates dersim vardı bazen plates sonrası yogaya geçiyordum son zamanlarda fazla yoruluyordum sabahları düşük tansiyonla uyaniyordum resmen geçen hafta öğrendim hamileligimi
çok teşekkürler umarım dediğiniz gibi olur :) artık akşamları olunca kabusum oluyor herşeyCanım benim 3.hamileliğim. Seninle aynı haftalarda burda bi çok kişi şişkinlik sorunu yaşadı ben de dahil. Biraz ayağımı sıcak tutunca geçti. Sıcak tutmasan da büyük ihtimal geçecek bi kaç haftaya. Altın dönem 2.trimester diye hepsine sabrediyorum şimdilik
Al benden de o kadar bire bir aynıyız 2. Gebelıgım bu. İlkini ne kolay gecırmısım suni sancı dısında hıc olumsuz bisey hatırlamıyorumMerhabalar hanımlar, aranızda yeniyim. Sat 17.05 ve doktorumun demesine göre 7.haftamın içerisindeyim. Temmuz 14'ünde gel kalp atışlarını duyalım dedi (8 haftalık iken). Benimle aynı haftalarda hamile olanlar var mı? İkinci hamileliğim, akşmaları çok rahatsız oluyor karnım. Çok yesem de yemesem de. Kendimi 6 aylık gibi hissediyorum, şişiyorum, zor nefes alıyorum. Böyle giderse gerçekten 6. ayımda ve ilerde ne yapıcam bilmiyorumİlk hamileliğimde hiç birşey yaşamadım son 1 ay haricinde. Bunda anam ağlıyor diyebilirim. 2 adım atıyorum nefes nefese kalıyorum, evdeki hiçbir işi yapamıyorum. Fikirlerinizi merak ediyorum :)
Cnm bnmde ilk 3.67 çıktı sonra 1.36 çıktı sorun yok dedi önemli olan zaten t3 T4 kızımda götürmüştüm endokrin bölümüne öyle demistiBenim verdiğim bugünkü kanda troidim 2,14 çıktı 23 haziranda 3.67 çıktı Bi hızlanıyor Bi yavaşlıyor anlamadım pazartesi ultrason randevum var stres oldum troid ulrasonundan dolayı
Ben 9+2 yim 8 . Haftalarda geçmişti hatta belirtilerim kayboldu diye doktora gittim sonra tekrar başladı acısı8++ lu haftalarda olan arkadaşlar göğüs hassasiyetiniz nasıl azaldı mı
Selam kızlarsüper tebrkler benm ki şuan günnle ilerliyo 9 hafta 2 ya da 3 günlük dedi
bana da 11-14 arası 2li test yapıcaz dedi şu testlerm de iyi çıkarsa
idrarda enfeksiyon çıktı yarın kültür vericem
İyi ya o zmn endişe ettim bnde pzt gidicem ins kontroleBen 9+2 yim 8 . Haftalarda geçmişti hatta belirtilerim kayboldu diye doktora gittim sonra tekrar başladı acısı
Bende yarın gidicem grip ve boğaz ağrısı var ona göre ilaç kullanabilirmiyim bunu ogrenicem birde bebemi özledim gidip göreyimİyi ya o zmn endişe ettim bnde pzt gidicem ins kontrole
8++ lu haftalarda olan arkadaşlar göğüs hassasiyetiniz nasıl azaldı mı
Evet canım 9. Hafta gibi azaldı bende de belirtiler noluyoruz dedim umarım sorun yoktur8++ lu haftalarda olan arkadaşlar göğüs hassasiyetiniz nasıl azaldı mı
T4 1.08 T3 yok değerler arasındaCnm bnmde ilk 3.67 çıktı sonra 1.36 çıktı sorun yok dedi önemli olan zaten t3 T4 kızımda götürmüştüm endokrin bölümüne öyle demisti
Gaz olabilir mi ?Kızlar karnımda aşırı bi sertlik var. Hareket ettirmicek kadar sert bi ağrı. Sizde böyle oldu mu
Normal demek ki cnmBende bir miktar azalma var çok şükür. Denizde bazen sızlıyor ama niye bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?