2021 Şubat Anneleri

Her cümlesine sonuna kadar katılıyorum. Bi tanıdığımızda şüphelendiler. Aminosentez falan da yapıldı sonuc temiz çıktı. Ama anne babanın bi türlü içi rahat etmedi. Doğumdan sonra pandemi döneminde doktor doktor gezdirdiler bebeği. Acaba var mıdır diyerek? Ne gerek var hamileliğin bu stresine

Kesinlikle öyle burda mahalledeki kadin bebek dogana kadar ağladı yuksek riskli down sendromlu diye hamileligi zehir oldu ama suan cok saglikli bir cocugu var gerçekten yaptirana saygim var ama sonrasinda uzulmelerine üzülüyorum kendi kendilerine eziyet ediyolar

ya kızlar biraz önce buzluğun çekmecesini açtım buzlanmıştı ve doluydu biraz sertçe çektim ve zorlandım sanki bir de geri kapattım.Çok korktum.Sanki bir ağrı oldu gibi geldi. İnş bişey Olmaz.Siz ne kadar ağır şeyler kaldırıyorsunuz merak ettim. Ben dikkat ediyordum aslında ama nasıl olduysa oldu böyle.

Benimde kasıklarımda bıçak saplanır gibi acı var bu gece oldu ağır falan kaldırmıyorum ama bulaşık makinesi doldur boşalt ev süpürüyorum arada tozlandıkça 3 yaşında kızım var tuvalete oturtuyorum mecbur dün kahve rengi kanamam yine başladı aşırı değil ama ilk hamileliğime göre zor geçiyor bu hamilelik

Geçmiş olsun canım. Zor tabi ev işi bir de çocuk varsa. İnş geçer bir an önce kanaman. Daha dikkatli olmalıyız.

Kızlar 6.haftadayım az önce afedersiniz tuvalete gittikten sonra peçeteye çok az kırmızı nokta geldi. Yaşayan var mı? Korkuyorum şuan memleketteyim ve yakında hastane yok

Hanimlar bas agiriniza napiyorsunuz gecmesi icin sabahdan berli gecmek bilmeyen ve sanki kafamin icinde bi balon varda sallaniyo gibime geliyo zordan gozlerim kanlandi kafamin arkasi ck fena fotulayarak agriyo gecmek bilmedi hc olmazdi bugun oldu bole sadece esim atesinde az bise var dedi bu arada bide yaz gribi oldum

Goguslerimde aci yok hassasiyet yok ama uclarinda cok asiri sekilde var el degilmicek sekilde sudyeni deyisirken bile dikkatlice cikariyom acimasin diye
Benimde öyle degemiyorum suan tek sıkıntım çok kötü gripim ve boğazım sis biran önce yarın olsa da ona göre tedavi uygulasa doktor baya ağır geldi bu grip

Benimde öyle degemiyorum suan tek sıkıntım çok kötü gripim ve boğazım sis biran önce yarın olsa da ona göre tedavi uygulasa doktor baya ağır geldi bu grip
Ozamn bi salginlik varki herkez grip ck fena bn hastaneyede gidemiyorum su corona naletinden dolayi korkuyorum hc bisede icmedim zaten cor aspirin kullaniyorum diye

Ozamn bi salginlik varki herkez grip ck fena bn hastaneyede gidemiyorum su corona naletinden dolayi korkuyorum hc bisede icmedim zaten cor aspirin kullaniyorum diye
Bende ecopirin kullanıyorum ben ilaç kullanmassam 2 hafta yatarım bakacak kimse de yok Kıyamam annem de vertigodan dolayi yeni çıktı hastaneden çabuk toparlanmam lazım . Inşallah ikimiz ve tüm hastalara şifa versin Rabbim gerçekten zor oluyor

Yk kuzum bnl annemde bana uzak gelemiyo oekde uzak deil 3 satlik yolda ama isde gelmiyo yinede kalkmasam yatsam evde esim var ona kim bakcak bugun yattim aksama kadar oda dunden kalan yemek var diye oda biz yurt disinda bide ise giderken adamlara yemek koyuyruz her sabah yani anlicagin olsem bile surune surune kalkmam lazim esim icin

Allah yardimci olsun canım gerçekten dinç olmamız gerekiyor tüm işler aksıyor mutfağım dağınık bakalım kendime gelebilsem toplayacam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…