- 15 Şubat 2020
- 2.302
- 1.730
- 63
İnşallah canım önce niye sızlıyor çok acıyor diyodum şimdi de niye acımıyorEvet canım 9. Hafta gibi azaldı bende de belirtiler noluyoruz dedim umarım sorun yoktur
Bı sıkıntı olduğunu zannetmiyorum canimT4 1.08 T3 yok değerler arasında
Bende baya üzüldüm ağlıyasım geldi zaten korkmuşum kimse yok yanimdao nasi dr oylebende ambulansla gitmistim dusukte kolay biseymiymis
İnşallah pazartesi ultrason çekilecek doktor ne der bakalım anti tpo alt değerlerim ede bakmışBı sıkıntı olduğunu zannetmiyorum canim
kaba idrar örneği veriyosun bi sıkıntı olmazkızlar bir de ben de idrar yolumda enfeksiyon çıktı kültür istediler bebeğe bişi olmaz dediler ama olmaz dmı
Gaz sancısı değil ya çok farklı bi ağrı. Karnım taş gibi oluyo. Kızımda 30.haftanda kurban bayramıydı çok yorulmuştum ondan sonra böyle olmuştum ve doğuma kadar bitmemiştiGaz olabilir mi ?
Her cümlesine sonuna kadar katılıyorum. Bi tanıdığımızda şüphelendiler. Aminosentez falan da yapıldı sonuc temiz çıktı. Ama anne babanın bi türlü içi rahat etmedi. Doğumdan sonra pandemi döneminde doktor doktor gezdirdiler bebeği. Acaba var mıdır diyerek? Ne gerek var hamileliğin bu stresineValla 2 li test bana göre sacma ve dogru sonuc vermeyen alel ade bi test dr erhan karaalpin instagramda one cikanlarinda paylastigi gibi aldirmayi her halukarda dunyaya getirmeyi istiyosan neden yapiyosun ? O testte yüksek risk çıkıp binlerce sağlıklı doğan çocuk var Mesela Halam testte down sendromlu demişler bebege enistem asla istememiş ve aldirmislar sonra halam tekrar hamile.kalmis hersey saglikli bütün testler vs ama kuzenim down sendromlu doğdu ee hani bizim testler belkide ilkide saglikliydi ama sen Rabbimin verdigine kıydın diye sonraki ile seni imtihan etti. Ben ilk hamileliğimde de 2 li test yaptırmadım damarlarda vs sorun olmadigi halde bebekte gelisim geriligi vardı cozemiyolardi 2 li yaptirmadigin icin bilemiyoruz ama kromozomsal.sebeplerden ötürü olabilir dedilwr sonuç 1 yaşında saglikli bir oğlum var yani o testte sağlıklı cikincada oh dmeek mantiksiz yüksek riskli cikincada karalar baglamak mantıksız en iyisi hic ogrenmemek guzel guzel hamileligi bitirmek bu benim fikrim tabi
Her cümlesine sonuna kadar katılıyorum. Bi tanıdığımızda şüphelendiler. Aminosentez falan da yapıldı sonuc temiz çıktı. Ama anne babanın bi türlü içi rahat etmedi. Doğumdan sonra pandemi döneminde doktor doktor gezdirdiler bebeği. Acaba var mıdır diyerek? Ne gerek var hamileliğin bu stresine
Benimde kasıklarımda bıçak saplanır gibi acı var bu gece oldu ağır falan kaldırmıyorum ama bulaşık makinesi doldur boşalt ev süpürüyorum arada tozlandıkça 3 yaşında kızım var tuvalete oturtuyorum mecbur dün kahve rengi kanamam yine başladı aşırı değil ama ilk hamileliğime göre zor geçiyor bu hamilelikya kızlar biraz önce buzluğun çekmecesini açtım buzlanmıştı ve doluydu biraz sertçe çektim ve zorlandım sanki bir de geri kapattım.Çok korktum.Sanki bir ağrı oldu gibi geldi. İnş bişey Olmaz.Siz ne kadar ağır şeyler kaldırıyorsunuz merak ettim. Ben dikkat ediyordum aslında ama nasıl olduysa oldu böyle.
Geçmiş olsun canım. Zor tabi ev işi bir de çocuk varsa. İnş geçer bir an önce kanaman. Daha dikkatli olmalıyız.Benimde kasıklarımda bıçak saplanır gibi acı var bu gece oldu ağır falan kaldırmıyorum ama bulaşık makinesi doldur boşalt ev süpürüyorum arada tozlandıkça 3 yaşında kızım var tuvalete oturtuyorum mecbur dün kahve rengi kanamam yine başladı aşırı değil ama ilk hamileliğime göre zor geçiyor bu hamilelik
Goguslerimde aci yok hassasiyet yok ama uclarinda cok asiri sekilde var el degilmicek sekilde sudyeni deyisirken bile dikkatlice cikariyom acimasin diyeBen 9+2 yim 8 . Haftalarda geçmişti hatta belirtilerim kayboldu diye doktora gittim sonra tekrar başladı acısı
Benimde öyle degemiyorum suan tek sıkıntım çok kötü gripim ve boğazım sis biran önce yarın olsa da ona göre tedavi uygulasa doktor baya ağır geldi bu gripGoguslerimde aci yok hassasiyet yok ama uclarinda cok asiri sekilde var el degilmicek sekilde sudyeni deyisirken bile dikkatlice cikariyom acimasin diye
Ozamn bi salginlik varki herkez grip ck fena bn hastaneyede gidemiyorum su corona naletinden dolayi korkuyorum hc bisede icmedim zaten cor aspirin kullaniyorum diyeBenimde öyle degemiyorum suan tek sıkıntım çok kötü gripim ve boğazım sis biran önce yarın olsa da ona göre tedavi uygulasa doktor baya ağır geldi bu grip
Bende ecopirin kullanıyorum ben ilaç kullanmassam 2 hafta yatarım bakacak kimse de yok Kıyamam annem de vertigodan dolayi yeni çıktı hastaneden çabuk toparlanmam lazım . Inşallah ikimiz ve tüm hastalara şifa versin Rabbim gerçekten zor oluyorOzamn bi salginlik varki herkez grip ck fena bn hastaneyede gidemiyorum su corona naletinden dolayi korkuyorum hc bisede icmedim zaten cor aspirin kullaniyorum diye
Yk kuzum bnl annemde bana uzak gelemiyo oekde uzak deil 3 satlik yolda ama isde gelmiyo yinede kalkmasam yatsam evde esim var ona kim bakcak bugun yattim aksama kadar oda dunden kalan yemek var diye oda biz yurt disinda bide ise giderken adamlara yemek koyuyruz her sabah yani anlicagin olsem bile surune surune kalkmam lazim esim icinBende ecopirin kullanıyorum ben ilaç kullanmassam 2 hafta yatarım bakacak kimse de yok Kıyamam annem de vertigodan dolayi yeni çıktı hastaneden çabuk toparlanmam lazım . Inşallah ikimiz ve tüm hastalara şifa versin Rabbim gerçekten zor oluyor
Allah yardimci olsun canım gerçekten dinç olmamız gerekiyor tüm işler aksıyor mutfağım dağınık bakalım kendime gelebilsem toplayacam inşallahYk kuzum bnl annemde bana uzak gelemiyo oekde uzak deil 3 satlik yolda ama isde gelmiyo yinede kalkmasam yatsam evde esim var ona kim bakcak bugun yattim aksama kadar oda dunden kalan yemek var diye oda biz yurt disinda bide ise giderken adamlara yemek koyuyruz her sabah yani anlicagin olsem bile surune surune kalkmam lazim esim icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?