valla ben devlete gidiyorum hep 1 ay sonra gel diyorlarmerhaba kızlar, drlar hep aynı haftalarda mı çağırıyor? yani kese ve kalp için gittikten sonra 9.haftada mı çağırıyorlar? sonra hangi haftalarda ne için çağırıyor ? daha önce deneyimleyen varsa yazabilir mi?
Ya sorma o bende de var mahvoluyorum. Gecr kalkıp meyve yiyorum sürekli ne zaman biter bende bilmiyorummerhaba kızlar
Şu lanet olası ağızdaki acımsı metalik tat yüzünden durmadan bişeyler yeme gereği duyuyorum ki o acılığı hissetmiyim diye.
sonuç 3 haftada gereksiz bi 3 kilo aldım
Bu 24 saat süren ağız acılığı ne zaman geçer,keyif falan hiçbişey bırakmadı
valla ben devlete gidiyorum hep 1 ay sonra gel diyorlar
Ya sorma o bende de var mahvoluyorum. Gecr kalkıp meyve yiyorum sürekli ne zaman biter bende bilmiyorum
Ben gebeliğimi o tatla anladım bi süre devam etti gerçekten çok rahatsız edici hak veriyorum hemen araştırmaya girmiştim bende neden olur ne zaman geçer diye her bünyede değişiklik gösterebiliyormuş bazen hemen geçip bazen 9ay sürebiliyormuşmerhaba kızlar
Şu lanet olası ağızdaki acımsı metalik tat yüzünden durmadan bişeyler yeme gereği duyuyorum ki o acılığı hissetmiyim diye.
sonuç 3 haftada gereksiz bi 3 kilo aldım
Bu 24 saat süren ağız acılığı ne zaman geçer,keyif falan hiçbişey bırakmadı
Allah razı olsun sağol verdiğin bilgiler içinSen diğer hekimim dediğine bakma o görüş hiç verilmemiş diye say.
Ultrason ile bakılması tabi ki iyi sadece ilaç verseydi, sorun varsa geç öğrenmiş olursun. Bunlar tedbirden yani telaşa gerek yokTürkiye’de her 3 kadından birinde tiroid rahatsızlığı olduğundan bu hekim daha mantıklı yaklaşmış yani
He nodül çıksa ne olur? Bir sürü insanda nodül çıktıktan sonra takip ediliyor zamanla büyüme yoksa takip aralıkları uzatılıyor ama hep takip...
Belli boyutun üstünde ise biyopsi önerebilirler ki onun da %80’nin de bir şey çıkmıyor demişlerdi bana.
Ola ki haşimato tirodi çıktın zaten bir sürü büyük küçük nodülün olacaktır. Yine sorun yok. Bu hastalık bizde çok yaygın o yüzden söyledim.
Yani esasında sıkma canını inşallah hastalık çıkmaz ama çıkarsa da tedavisi çok kolay ama dikkatli takip gerektirir. Umursamazlığa gelmez.
Bana da 1 ay sonra gel dedi. 11.haftamda gitmiş olacağım.Benim de kalp atışını duydu bir ay sonra gel dedi yani 10.haftada gitmiş olucam
Bunu ben de merak ediyorum. Bana sadece gel dedi. Bulantıdan bişi soracak halim de yoktu soramadım. P6 noktasına bası uygulayan bileklik kullanan var mı aranızda bulantı kusma için?Demek ki 9-10-11 haftalar civarı çağırıyorlar. Benim de 9. Haftada. Yalnız dr anlatıyor ben yarısını anlamıyorum o kadar boş ki o an kafam stres ve heyecandan dediklerini anlamadım
Bu rutin kontrol mü? Yoksa 2 Li test için mi çağırıyor bu haftalarda acaba?
Bana 12.haftada 2li test ve tahliller için gel dedi canım. Sanırım yine o haftalarda d vitamini felan başlanıyordu.Demek ki 9-10-11 haftalar civarı çağırıyorlar. Benim de 9. Haftada. Yalnız dr anlatıyor ben yarısını anlamıyorum o kadar boş ki o an kafam stres ve heyecandan dediklerini anlamadım
Bu rutin kontrol mü? Yoksa 2 Li test için mi çağırıyor bu haftalarda acaba?
P6 yı duymadım hiç. Benim de bütün başladı ilk kez Mide bulantısıBunu ben de merak ediyorum. Bana sadece gel dedi. Bulantıdan bişi soracak halim de yoktu soramadım. P6 noktasına bası uygulayan bileklik kullanan var mı aranızda bulantı kusma için?
İkili test 11-14 haftaları arası yazıyor internette canım. Aslında açıklamalı konuşsalar drlar. Belki yaptırmak istemeyen olur. Çünkü stresli bir süreç testler.Bana da 1 ay sonra gel dedi. 11.haftamda gitmiş olacağım.
Hım d vitamini çok önemli zaten. Hadi senin az kalmış 12. Haftaya gittikten sonra msj atar mısın canım n’aptın dr ne yapmanı istedi? Biz de faydalanmış oluruz öğreniriz.Bana 12.haftada 2li test ve tahliller için gel dedi canım. Sanırım yine o haftalarda d vitamini felan başlanıyordu.
Ya çok sevindim canım. Arayı Bi anda kapatır minikler demiştimBende doktordan geldimm geçen hafta perşembe 7.95 mm 6+5 haftalık çıkmıştı. Bu hafta tam 16.97 mm 8+1 haftalık çıktı. Son adet tarihini de buna göre düzenledi. Naptın annesi nasıl büyütmüşsün dedi11-14 hafta arası ense kalınlığı ölçücez gel dedi.
Ay d vitamini de olmayabilir. Decavit diye bi takviye veriyorlar içinde d vitamini var mı emin olamadım şimdi yanlış bilgi vermeyimHım d vitamini çok önemli zaten. Hadi senin az kalmış 12. Haftaya gittikten sonra msj atar mısın canım n’aptın dr ne yapmanı istedi? Biz de faydalanmış oluruz öğreniriz.
İnşallah canım teşekkür ederim. Bu arada ense kalınlığı testi 2li testmiş. Ben onu yaptırmak istemiyorum. Hasta olsa aldırıcak mıyım hayır. Öğrenip öğrenmemem neyi değiştirir ki? Doğru mu düşünüyorum sizceYa çok sevindim canım. Arayı Bi anda kapatır minikler demiştimhep böyle ilerlesin inşallah.
Canım benim 3.hamileliğim. Seninle aynı haftalarda burda bi çok kişi şişkinlik sorunu yaşadı ben de dahil. Biraz ayağımı sıcak tutunca geçti. Sıcak tutmasan da büyük ihtimal geçecek bi kaç haftaya. Altın dönem 2.trimester diye hepsine sabrediyorum şimdilikMerhabalar hanımlar, aranızda yeniyim. Sat 17.05 ve doktorumun demesine göre 7.haftamın içerisindeyim. Temmuz 14'ünde gel kalp atışlarını duyalım dedi (8 haftalık iken). Benimle aynı haftalarda hamile olanlar var mı? İkinci hamileliğim, akşmaları çok rahatsız oluyor karnım. Çok yesem de yemesem de. Kendimi 6 aylık gibi hissediyorum, şişiyorum, zor nefes alıyorum. Böyle giderse gerçekten 6. ayımda ve ilerde ne yapıcam bilmiyorumİlk hamileliğimde hiç birşey yaşamadım son 1 ay haricinde. Bunda anam ağlıyor diyebilirim. 2 adım atıyorum nefes nefese kalıyorum, evdeki hiçbir işi yapamıyorum. Fikirlerinizi merak ediyorum :)
Evet canım ben iki oğlumda da yaptırdım. Sonuç kötü olsaydı da aldırmayacaktım. Üzüntüsü kalacaktı. Ama burda bir arkadaşımız yazdı çok hak verdim sonra. Bebeğin doğduğunda down sendromlu olduğunu görünce şaşırmamak adına kendimizi hazırlamalıyız belki de. O yüzden yaptırmaya karar verdim üzüleceğimi bilmeme rağmen.İnşallah canım teşekkür ederim. Bu arada ense kalınlığı testi 2li testmiş. Ben onu yaptırmak istemiyorum. Hasta olsa aldırıcak mıyım hayır. Öğrenip öğrenmemem neyi değiştirir ki? Doğru mu düşünüyorum sizce
Canım bence gidip hamileliğinizi haber verseniz iyi olur. Tetanoz aşısı vakti geldiğinde size hatırlatıp yaparlar 3.ay bittikten sonra. Çok önemli doğum esnasında herhangi bir şekilde tetanoz kapmamak için. Takviye ilaçları da ücretsiz veriyorlar bittiğindeKızlar sağlık ocagina kayıt icin giden var mi? Ne zaman gitmeliyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?