2021 Şubat Anneleri

valla ben devlete gidiyorum hep 1 ay sonra gel diyorlar
Ya sorma o bende de var mahvoluyorum. Gecr kalkıp meyve yiyorum sürekli ne zaman biter bende bilmiyorum

valla ben devlete gidiyorum hep 1 ay sonra gel diyorlar

Ya sorma o bende de var mahvoluyorum. Gecr kalkıp meyve yiyorum sürekli ne zaman biter bende bilmiyorum

ben de sizin gibiyim böyle soğuk içecekler adeta içimin yanmasnı dindriyo walla 2,5 ay olcak zerre sağlıklı beslenemedm ne hayallerm vardı. herşeyden midem bulanıyo. herşey gözümde kararmş durumda üstüne karnım aşırı şiş kabızım gazım var. normalde bu kadar yemesem tığ gibi olurdum

Ben gebeliğimi o tatla anladım bi süre devam etti gerçekten çok rahatsız edici hak veriyorum hemen araştırmaya girmiştim bende neden olur ne zaman geçer diye her bünyede değişiklik gösterebiliyormuş bazen hemen geçip bazen 9ay sürebiliyormuş bana soda limon ve yeşil elma çok iyi gelmişti bi deneyin isterseniz

Allah razı olsun sağol verdiğin bilgiler için

Demek ki 9-10-11 haftalar civarı çağırıyorlar. Benim de 9. Haftada. Yalnız dr anlatıyor ben yarısını anlamıyorum o kadar boş ki o an kafam stres ve heyecandan dediklerini anlamadım
Bu rutin kontrol mü? Yoksa 2 Li test için mi çağırıyor bu haftalarda acaba?

Bunu ben de merak ediyorum. Bana sadece gel dedi. Bulantıdan bişi soracak halim de yoktu soramadım. P6 noktasına bası uygulayan bileklik kullanan var mı aranızda bulantı kusma için?

Bana 12.haftada 2li test ve tahliller için gel dedi canım. Sanırım yine o haftalarda d vitamini felan başlanıyordu.

Bende doktordan geldimm geçen hafta perşembe 7.95 mm 6+5 haftalık çıkmıştı. Bu hafta tam 16.97 mm 8+1 haftalık çıktı. Son adet tarihini de buna göre düzenledi. Naptın annesi nasıl büyütmüşsün dedi 11-14 hafta arası ense kalınlığı ölçücez gel dedi.

Bunu ben de merak ediyorum. Bana sadece gel dedi. Bulantıdan bişi soracak halim de yoktu soramadım. P6 noktasına bası uygulayan bileklik kullanan var mı aranızda bulantı kusma için?
P6 yı duymadım hiç. Benim de bütün başladı ilk kez Mide bulantısı çok kötü gerçekten bişry yapası gelmiyor insanın.

Bana 12.haftada 2li test ve tahliller için gel dedi canım. Sanırım yine o haftalarda d vitamini felan başlanıyordu.
Hım d vitamini çok önemli zaten. Hadi senin az kalmış 12. Haftaya gittikten sonra msj atar mısın canım n’aptın dr ne yapmanı istedi? Biz de faydalanmış oluruz öğreniriz.

Ya çok sevindim canım. Arayı Bi anda kapatır minikler demiştim hep böyle ilerlesin inşallah.

Hım d vitamini çok önemli zaten. Hadi senin az kalmış 12. Haftaya gittikten sonra msj atar mısın canım n’aptın dr ne yapmanı istedi? Biz de faydalanmış oluruz öğreniriz.
Ay d vitamini de olmayabilir. Decavit diye bi takviye veriyorlar içinde d vitamini var mı emin olamadım şimdi yanlış bilgi vermeyim
Tabi yazarım mutlaka canım.

Merhabalar hanımlar, aranızda yeniyim. Sat 17.05 ve doktorumun demesine göre 7.haftamın içerisindeyim. Temmuz 14'ünde gel kalp atışlarını duyalım dedi (8 haftalık iken). Benimle aynı haftalarda hamile olanlar var mı? İkinci hamileliğim, akşmaları çok rahatsız oluyor karnım. Çok yesem de yemesem de. Kendimi 6 aylık gibi hissediyorum, şişiyorum, zor nefes alıyorum. Böyle giderse gerçekten 6. ayımda ve ilerde ne yapıcam bilmiyorum İlk hamileliğimde hiç birşey yaşamadım son 1 ay haricinde. Bunda anam ağlıyor diyebilirim. 2 adım atıyorum nefes nefese kalıyorum, evdeki hiçbir işi yapamıyorum. Fikirlerinizi merak ediyorum :)

Ya çok sevindim canım. Arayı Bi anda kapatır minikler demiştim hep böyle ilerlesin inşallah.
İnşallah canım teşekkür ederim. Bu arada ense kalınlığı testi 2li testmiş. Ben onu yaptırmak istemiyorum. Hasta olsa aldırıcak mıyım hayır. Öğrenip öğrenmemem neyi değiştirir ki? Doğru mu düşünüyorum sizce

Kızlar sağlık ocagina kayıt icin giden var mi? Ne zaman gitmeliyiz

Canım benim 3.hamileliğim. Seninle aynı haftalarda burda bi çok kişi şişkinlik sorunu yaşadı ben de dahil. Biraz ayağımı sıcak tutunca geçti. Sıcak tutmasan da büyük ihtimal geçecek bi kaç haftaya. Altın dönem 2.trimester diye hepsine sabrediyorum şimdilik

Evet canım ben iki oğlumda da yaptırdım. Sonuç kötü olsaydı da aldırmayacaktım. Üzüntüsü kalacaktı. Ama burda bir arkadaşımız yazdı çok hak verdim sonra. Bebeğin doğduğunda down sendromlu olduğunu görünce şaşırmamak adına kendimizi hazırlamalıyız belki de. O yüzden yaptırmaya karar verdim üzüleceğimi bilmeme rağmen.

Kızlar sağlık ocagina kayıt icin giden var mi? Ne zaman gitmeliyiz
Canım bence gidip hamileliğinizi haber verseniz iyi olur. Tetanoz aşısı vakti geldiğinde size hatırlatıp yaparlar 3.ay bittikten sonra. Çok önemli doğum esnasında herhangi bir şekilde tetanoz kapmamak için. Takviye ilaçları da ücretsiz veriyorlar bittiğinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…