2021 Şubat Anneleri

Selam kızlar bugün doktora gittim benim de vajinal baktı doktorum haftaya tekrar gidicem gerekli tahlilleri yapıcak 8-9 ay vifolic içmiştim zaten 1 ay kadar bırakmıştım şimdi tekrar başladım fiyatı biraz yüksek ama kesinlikle tavsiye ediyorum içerisinde birçok vitamin ve mineral var

Masallah kızınıza o yanınızda olduktan sonra sırtınız yere gelmez sizin burcu neydi kızınızın?

Kızlar sey sorcaktıım yaa kasıgınızın hangı tarafı agrıyo, eskiler der ya bebek yerlesırken bı taraf kız bı taraf erkk dıye, ıkı tane dgrdum nereaı agrıyodu unuttum suan sag kasıgım agrıyo bana erkk gbı gelıyo ama bılemedım

Hiç dikkat etmedim ben bacım sen dert etme Rabbimin iKi lezzetinden de tatmışsın. Bu sana Tatlı niyetine annesi sen niye beni heyecanlandırıyorsun ki şimdiden, iki erkekten sonra 3.erkek olursa hanım ağa olacağım Bak

Yaa 5. Hafta doluyor hiç bir belirtim yok hala doktora da gitmedim kan testi dışında tabi regl de olmadım masallah iyi gidiyor hamileligimi öğrenmeden önce rüyamda kızım olduğunu gördüm ya diyorum benim hiç bir yerim agrimadi ne doğumdan önce ne sezaryen sonrası ikinci çocuk rahat olur diyorlar inşallah doğrudur

Genelde de iki erkekten sonra üçüncü de hep erkek oluyor okulda her sene öğrencilere soruyorum istatistik tutucam nerdeyse

Benim kızımda sürekli hayallerde yaşıyor eskiden kızım ben çok yorulurum kardeşin olmasın derdim anne sen yatar dinlenirsin ben uyuturum salladım oyun oynarım derdi bakalım doğunca aynı performansı gösterebilecek mı

Bende de hashimato diye troid rahatsızlığı var hamilelikte her ay tahlil veriyorum TSH i bozmuş mü diye bakıyorlar

Yaa çok hossunolsun anm hepsıayrı tatta hepsı bal, rabbm bana ıkısınıde verdı cok sukur ıkısının tadıda baska, rabbmherkesın gonlune gore versın, ama merak ıste ınsanogluguz

Ilk cocugumda 17 saat sancı cektım cok zor dogrdum, ıkıncıde 5 cm acıklık vardı ve bn hıcbısı hissetmedim esımde yanımda degıkdı doktor gel bakalm bı dıyodu bn yok esım bı gelsın dıye dıye cocugu 3 saat beklettımdoktr bıle ben omrumde dogumu bekleten gormedım dedı, resmn ayakta dgrdum ve sancım bıle yoktu cok kolay oldu, her dogum mucıze ve bambaskaa,

Massllhh olurolr ınss kızlar daha evcıımen oluyo oglanlara gore

su korona yuzunden kan testi bile veremedim daha kizlar ya endiseleniyorumm siz kan testime gitdinizmi kalabalikmiydi Allahim seni koru bizleri ve yavrucuklarimizi aminnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…