2021 Şubat Anneleri

su korona yuzunden kan testi bile veremedim daha kizlar ya endiseleniyorumm siz kan testime gitdinizmi kalabalikmiydi Allahim seni koru bizleri ve yavrucuklarimizi aminnn
Canım ben istda yaşıyorum özel hastanede verdim kan testi ayrıca bugün de muayene gittim hiç kalabalık değildi ama sürekli dezenfekte ettim tedbrimi aldım taktir allahın

Bugün doktora gittim, aile hekimlerinin tahlil sonuçları biraz yüksek olabiliyormuş kontrol amaçlı bir de hastanede kan verip baktıracağım. Yine yüksekse kullanıcam sağol canım aynen dediğin gibiymiş
Evet canım tecrübeyle sabit aile hekimliğinin laboratuvarlarına pek güvenmiyorum ben... tsh benim aile hekiminde 4.05 çıktı özel labaratuvarda (synlab) 1,48 cikti arada 2 hafta zaman var sadece.

Kızımda sağ kasığım ağrıyodu bunda sol..bende erkek hissediyorum

Canm bnde ilk doğumda 16 saat hastanede bekledim 2 cm açıklıkla yatış verdiler maalesef inşallah bunda evde çekerim

[DeclQUOTE="cilem32, post: 64077261, member: 551887"]
Ilk cocugumda 17 saat sancı cektım cok zor dogrdum, ıkıncıde 5 cm acıklık vardı ve bn hıcbısı hissetmedim esımde yanımda degıkdı doktor gel bakalm bı dıyodu bn yok esım bı gelsın dıye dıye cocugu 3 saat beklettımdoktr bıle ben omrumde dogumu bekleten gormedım dedı, resmn ayakta dgrdum ve sancım bıle yoktu cok kolay oldu, her dogum mucıze ve bambaskaa,
[/QUOTE]
Devlet hastanesi miydi canm

[/QUOTE]
Yok cnnm ıkısınıde ozelde dogrdum normal dogum

[/QUOTE]
Maşallah valla benim canım çıktı normal dogurcam diye tabi bnm kız kilolu doğdu ondan doguramayinca Dr sezeryana aldi

Genelde de iki erkekten sonra üçüncü de hep erkek oluyor ☺ okulda her sene öğrencilere soruyorum istatistik tutucam nerdeyse
Bunu demeseydin iyiydi İşin şakası rabbim sağlıkla versin gönül istiyor tabi ama hiç bir şey sağlıklı evlat olmasından daha önemli değil

Maşallah valla benim canım çıktı normal dogurcam diye tabi bnm kız kilolu doğdu ondan doguramayinca Dr sezeryana aldi
[/QUOTE]
Bnm kızda 3700 dogduu canım, ama dogumuda bebek belirliyor bırzda, tabbı doktrların kolaya kacmasıds gozden kacmıyo

[/QUOTE]
Bnm kızda 3700 dogduu canım, ama dogumuda bebek belirliyor bırzda, tabbı doktrların kolaya kacmasıds gozden kacmıyo
[/QUOTE]
Keşke kolaya kacsaydi 4.150 gram doğdu benim kızda dr normal olmazmış zaten demişti

Carpediemssss Küçük oğlum Ultrasonda 4,350 gr çokıyordu. 4 kg doğdu normal doğumla. Çok stres olmuştum ben bunu doğuramıcam diye. Ama devlet hastanesinde normal doğum her zaman öncelik. O yüzden normal doğdu. Eskiler de hep şey der kilolu bebek daha kolay doğar kendini ittirir der ne kadar doğru bilemiyorum

İnşallah yaa zaman çok zor geçiyor benim 2.bebeğim senin ilk mi erken gebelik testleri var denedin mi
Maşallah sanada arkadaşım
Benim üç olacak ben dağılmış bir ailenin çocuğuydum ve hep kalabalık ailem olsun istiyordum
Maddi ve manevi olarak bir sıkıntımız yok hazır hissettik bakalım yaradan nasip eder mi bilmem yaş 34 bu yaştan sonra tutar mı bilmem olmazsa eğer hayırlı değilmiş der devam ederim
Kızım 10 oğlum 6 yaşında onlardan yanada rahatladım büyüdü sayılırlar
akışında bakalım artık

Valla helal olsun demek ki benim kapasitem kaldirmadi evet devletin o yönü bı yandan iyi aslında yoksa millet hep sezeryan olur normal doğum en sağlıklısı sancım var mıydı bnm hiç sancım yoktu evet çocuk ittitiyormus bnm kız sağolsun aksine göğüs kafesine bastırıyordu

su korona yuzunden kan testi bile veremedim daha kizlar ya endiseleniyorumm siz kan testime gitdinizmi kalabalikmiydi Allahim seni koru bizleri ve yavrucuklarimizi aminnn
Aile hekimine ben de korkarak gittim ama güvenlik iyiydi. İçeri 5er kişi alıyorlar mesafeli bir şekilde sırada bekledik. Normal hayatta bile bu kadar güvenlik yoktur bence. Sağlık kurumları daha titiz davranıyorlar.
Bizim aile hekimi 10.30dan önce bebek aşıları ve hamilelik takiplerini yapıyor. Sonra normal hastaları alıyor.

Haftaya da doktor muayenesine gideceğim inşallah. Deneyimlerimi aktaririm. Bu topikte en önde gidenler biziz sonuçta. Şubat başı doguracaklar olarak :)
Bazen o yüzden Ocak annelerine de bakıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…