Canım ben istda yaşıyorum özel hastanede verdim kan testi ayrıca bugün de muayene gittim hiç kalabalık değildi ama sürekli dezenfekte ettim tedbrimi aldım taktir allahınsu korona yuzunden kan testi bile veremedim daha kizlar ya endiseleniyorumm siz kan testime gitdinizmi kalabalikmiydi Allahim seni koru bizleri ve yavrucuklarimizi aminnn
Evet canım tecrübeyle sabit aile hekimliğinin laboratuvarlarına pek güvenmiyorum ben... tsh benim aile hekiminde 4.05 çıktı özel labaratuvarda (synlab) 1,48 cikti arada 2 hafta zaman var sadece.Bugün doktora gittim, aile hekimlerinin tahlil sonuçları biraz yüksek olabiliyormuş kontrol amaçlı bir de hastanede kan verip baktıracağım. Yine yüksekse kullanıcam sağol canım aynen dediğin gibiymiş
AynenÖyle mi yine aynı zamanlama desene
Kızımda sağ kasığım ağrıyodu bunda sol..bende erkek hissediyorumKızlar sey sorcaktıım yaa kasıgınızın hangı tarafı agrıyo, eskiler der ya bebek yerlesırken bı taraf kız bı taraf erkk dıye, ıkı tane dgrdum nereaı agrıyodu unuttumsuan sag kasıgım agrıyo bana erkk gbı gelıyo ama bılemedım
Canm bnde ilk doğumda 16 saat hastanede bekledim 2 cm açıklıkla yatış verdiler maalesef inşallah bunda evde çekerimIlk cocugumda 17 saat sancı cektım cok zor dogrdum, ıkıncıde 5 cm acıklık vardı ve bn hıcbısı hissetmedim esımde yanımda degıkdı doktor gel bakalm bı dıyodu bn yok esım bı gelsın dıye dıye cocugu 3 saat beklettımdoktr bıle ben omrumde dogumu bekleten gormedım dedı, resmn ayakta dgrdum ve sancım bıle yoktu cok kolay oldu, her dogum mucıze ve bambaskaa,
Ben kızımda 5+5 de kalp atısını duymustum canm bakalm bu ne zmn duyulacakCanm ben devlete gidiyorm da..kızımda gittim 5+5 de..vajinal baktılar..o yüzden şimdi bekliyorum biraz
Devlet hastanesi miydi canm[DeclQUOTE="cilem32, post: 64077261, member: 551887"]
Ilk cocugumda 17 saat sancı cektım cok zor dogrdum, ıkıncıde 5 cm acıklık vardı ve bn hıcbısı hissetmedim esımde yanımda degıkdı doktor gel bakalm bı dıyodu bn yok esım bı gelsın dıye dıye cocugu 3 saat beklettımdoktr bıle ben omrumde dogumu bekleten gormedım dedı, resmn ayakta dgrdum ve sancım bıle yoktu cok kolay oldu, her dogum mucıze ve bambaskaa,
Yok cnnm ıkısınıde ozelde dogrdum normal dogumDevlet hastanesi miydi canm
Bunu demeseydin iyiydiGenelde de iki erkekten sonra üçüncü de hep erkek oluyor ☺ okulda her sene öğrencilere soruyorum istatistik tutucam nerdeyse
Yok cnnm ıkısınıde ozelde dogrdum normal dogumDevlet hastanesi miydi canm
Tahmin ettim canm..devlet hastanesinde doktorun dediği oluyo maalesef dediklerini yapmasan azar yiyosun..Yok cnnm ıkısınıde ozelde dogrdum normal dogum
Maşallah valla benim canım çıktı normal dogurcam diyeYok cnnm ıkısınıde ozelde dogrdum normal dogum
Maşallah sanada arkadaşımİnşallah yaa zaman çok zor geçiyor benim 2.bebeğim senin ilk mi erken gebelik testleri var denedin mi
Valla helal olsun demek ki benim kapasitem kaldirmadiCarpediemssss Küçük oğlum Ultrasonda 4,350 gr çokıyordu. 4 kg doğdu normal doğumla. Çok stres olmuştum ben bunu doğuramıcam diye. Ama devlet hastanesinde normal doğum her zaman öncelik. O yüzden normal doğdu. Eskiler de hep şey der kilolu bebek daha kolay doğar kendini ittirir der ne kadar doğru bilemiyorum
Aile hekimine ben de korkarak gittim ama güvenlik iyiydi. İçeri 5er kişi alıyorlar mesafeli bir şekilde sırada bekledik. Normal hayatta bile bu kadar güvenlik yoktur bence. Sağlık kurumları daha titiz davranıyorlar.su korona yuzunden kan testi bile veremedim daha kizlar ya endiseleniyorumm siz kan testime gitdinizmi kalabalikmiydi Allahim seni koru bizleri ve yavrucuklarimizi aminnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?