2021 Şubat Anneleri

evet ikinciye hamileyim aralıkta kimyasal geçirdim siz 3.sanırım maşallah hızlısın rabbim tamamına erdirsin.
Amin canım hepimizinkini inşallah. 2014-2016-2021 olacak sonra da tüplerimi bağlatırım diye düşünüyorum. 3 çocuk hep hayalimdi. Ama 3.yü 36-37 yaşımda denerim diyordum. Rabbim böyle hayırlı gördü. Plansız oldu. Ben de yenidoğan bağımlılığı var zaten. Sürekli yenidoğan videoları izliyorum :) büyümeseler yapıp yapıp kenara dizerim

Teşekkür ederim canım tamamdır

Ben de 2018 nisanda anne oldum ikinci çocuğunu bekleyen bi anne olarak tecrübelerinden faydalanmak isterim. Zorlandıniz mi ilk iki çocuğunuza? İlki ikincisini nasıl karşıladı acaba?
Canm ılk cocugum kız ve ikincisi erkek, kızım hıc kıskanmadı cok sukur ve hep anac aralsrı azdı ama bn zorlanmadım, sımdı nerdeyse oglumla yenı bebısımın arası 3 yas olcak ama oglum aksı sımdıden hayrr istemiyorum diyo. Ama kızım anne bebısımız hemen olsun ben ıkısıınıde buyuturum dıyo, bu cocuklarıj yapısyla alakalı ama rabbm bı sekılde guc verıyo hepsıde buyuyo canm once saglık gerısı oluyo

hanimlar aranizda esenyurt beylikduzu civari oturan varmi varsa hangi doktora gidiyorsunuz iyi bir doktor arayisindayim

Merhaba kızlar
Benim tsh şuan 5 değer aralığı 0,35-5,5
Ama hamilelik için 5 olmadı kötü mü?:/
Canim benim 2 düşüğüm oldu bunların nedeninin de tiroid yani tsh yüksekliğinden olduğu söylendi. Bu yüzden ilk hamileliğimde her gün düzenli olarak hap kullandım ve her ay doktora kontrole gittim. Bu hapın bebeğe hiç bir zararı yok. Tam tersi kullanmazsan zararı var. Endokrin bölümüne gidip kan verip seni hapa baslatmalari lazım bu kadar :)

Ayrıca hamilelikte 3 'ün üstünde olmasını istemiyorlar

Bugün doktora gittim, aile hekimlerinin tahlil sonuçları biraz yüksek olabiliyormuş kontrol amaçlı bir de hastanede kan verip baktıracağım. Yine yüksekse kullanıcam sağol canım aynen dediğin gibiymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…