2021 Şubat Anneleri

Doktor yönünden çok sansliymissin. Genelde kolaya kaçıp hemen sezeryana alıyorlar. Bende normal doğumu çok istemiştim o kadar yürüyüş yaptım ama nasip değilmiş
Bir de devlet hastanesinde epidural yapmıyorlar sanırım. Yanlış biliyorsam düzeltin. Doktorumdan yana gerçekten şanslıydım. Devlette doğuma ebeler giriyor. Ama benimkine doktor girdi bebek kilolu diye ben yanında olayım korkma dedi. Sezeeyana alma en çokta özellerde oluyormuş sanırım.

İlk gebeliğimde karnım büyüdükçe deli gibi kaşındım. Göbeğime Soğuk ıslak tülbent koyuyordum kaşıntıyı kessin diye. Bana dr normal deyip hiç bir tedavi uygulamadı ama delirdim resmen kaşınmaktan

merhaba herkese tekrardan.dün doktora gittim ultrasonda 4+6 haftalık gözüktü.2 hafta sonra kalp atışı için gidicem tekrar.benim 3.gebeliğim beklenen bişey değildi.şok olduk .hala alışmaya çalışıyoruz kızım 11 oğlum 8 yaşında yaşım 35

Anladım kuzum bana doktorum perşembe gel dedi bir bakmak için heralde eğer sağlıklıysa nasipse bende bir daha 6 haftada falan giderm heralde inAllah sağlıklıdırlar sağ salim kucaklarmıza alırız bende ilk bebeğmi 9 haftaşık kaybettm kalbidurdu korkuyorm 1,5 sene oldu hatırlamıyormda

Kıyamam Rabbim inşallah bunu sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin canim

Bnde aynı cnm ayın 15 inde gitcem 5+1 oluyor HCG artışına göre hesapladı Dr bnmde 2 kaybim var ins yolunda gider herşey

Tebrik ederim. 3.bebeğini bekleyen topikteki dördüncü annesiniz gelin sarılalım

Rabbim sağlıkla kavuşturmayı nasip etsin. İyi düşünelim iyi olsun

Evet doğru devlette epidurali bende hiç duymadım. Doktorun böyle deyip yanında olması ne kadar güzel. Hangi ilde doğum yaptın. Ankara ise bende düşünebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…