2021 Şubat Anneleri

Evet riskleri göze almak istemiyor insan. Bana epidural yapacağım demese normal doğurmak istemiyordum.

Akıntıdan başka gelmedi mi canım ? Benim direk baslangic adetim fosurt diye gelir birden çok öncesinde nasıldı senin hep kahverengi akıntı gelir mi öncesinde ? Gelirse 26 si sayılır gelmezse 27
Canım yerleşme kanaması diyorlar ona. İlk bebeğimde de oldu adetten 3-4 gün önce çamaşırını lekeleyecek kadar bi kahverengilik oluyor. Devamı gelmiyor fazlalaşmıyor. Adet kanaması gibi kıpkırmızı değil. İlinci bebeğimde olmadı. Bunda yine oldu yerleşme kanaması. Her gebelikte olmuyor yerleşme kanaması. Hayırlısı olsun inşallah

Yok ama sonrasında adet olmuş ben yanlış anlamadiysam o yerlesme degil... Benim kızımda da olmadı bunda da

Kızlar dua edin HCG için kan vercem yine ins iyi çıkar

Slm kızlar nasılsınız? Birşey sorucam ürtiker tarzı kaşıntı yaşayan oldu mu hamileliğinde? İşten geliyorum geldiğim gibi amansız kaşınmaya başlıyorum ve kabarıyor kaşınan yerler. (karnın kaşınması değil). Maske takıyorum 9 saat mecburi o mu yapıyorhamilelik mi anlamadım gitti. Bugün evdeyim bişey yook. Gitmicem doktora diyordum kolay kolay, ama randevu zor bela perşembeye buldum. herkes hamiş boom baby olacak bu sene galiba

Maske takınca oksijen saturasyonu düşüyormuş belki ondan olabilir bilmiyorum ki canım bı git mutlaka

Evet riskleri göze almak istemiyor insan. Bana epidural yapacağım demese normal doğurmak istemiyordum.
Doktor yönünden çok sansliymissin. Genelde kolaya kaçıp hemen sezeryana alıyorlar. Bende normal doğumu çok istemiştim o kadar yürüyüş yaptım ama nasip değilmiş

Aynen gittim bende benim TSH daha bozulmadı normal aralıklarda o yüzden ilaç kullanmıyorum tahlil verdim yine iyi aralığı gerek yok ilaca dedi doktor sana da geçmiş olsun canım
Teşekkürler cnm ne güzel gerek yokmuş çok sevindim adına her ay birde bunun için kontrole gitmek yorucu.

Maske takınca oksijen saturasyonu düşüyormuş belki ondan olabilir bilmiyorum ki canım bı git mutlaka
dogru bu olabilir sebep neyse doktor verir Bi cvb inşallah. bekarken Bi kez olmustu onda da kortizon verip kaşıntıyı kestiler gel araştıralım demişlerdi ama bir daha olmayınca önemsemedim. Böyle geçecek 9 ayı hayal edemiyorum. Gene de hamd olsun, Rabbim tüm kötülüklerden sakınsın hepimizi

Teşekkürler cnm ne güzel gerek yokmuş çok sevindim adına her ay birde bunun için kontrole gitmek yorucu.
Aynen bir de benim kadın doğum doktoru ayrı hastanede endokrin başka hastanede gidiyorum ama ne yapalim sağlıklı olsunlar da

Benim yılda bir iki kez tüm vücudum öbek öbek kabarır gitmedigim doktor kalmadı hepsi bit pire vardır diyor ya diyorum benden başka kimsede çıkmıyor ben her seferinde farklı bir ilde oluyorum takip mı ediyor bu bit pire beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…