- 8 Haziran 2019
- 83
- 132
- 43
- 35
Agrı varmı hafıf bı sancı okuyor gıbı sızın ne kadarlıkbnde aynı cnm fitili bnde alttan koyunca sanki daha çok geldi gibi hissettim o yüzden içiyorum iki gündür bı de proluton vuruluyorum
Canım benim ilk gebeliğimde 1.5 ay kanamam oldu hemde hergün açık pembe koyu kahve ne istersen vardı prpgestan kullandım ve sürekli yattım benim de kanama alanım yoktu ama için rahat etmiyecekse Bi doktora görün istersenKızlarr canım cok sıkkın suan 5+5 teyım carsamba hafıf lekelenmem basladı ınanılmaz endıselendım ılk randebuma gıttım keseyı alttan gorduk hoca hayet iyi dedi kanama goremıyorum aktıf bı kanama yok dedı ama ben sildikce gelıyordu kahve leke seklınde. Kese duzgun vs dedı ve yıne orogestan fıtıl verdı ama fıtılden sonra pembelesmeye basladı sureklı akan bıse degıl lavaboda sıldıkce gelıyo ama ben endıselenıyroum
Hoca kesen düzgün dedi yanı ıcerde kanama alanı yoksa kanayan ne cozemedımCanım benim ilk gebeliğimde 1.5 ay kanamam oldu hemde hergün açık pembe koyu kahve ne istersen vardı prpgestan kullandım ve sürekli yattım benim de kanama alanım yoktu ama için rahat etmiyecekse Bi doktora görün istersen
İsteyerekoldu cnm bnde emnıyetteyım, ve dogu gorevınde inş hersey guzel olurSizinde mi süpriz oldu yoksa isteyerek mi. Ben öğretmenim. Ve bu okulda 3.doğum olacak. Artık müdürün de yeter demesinden korkuyorum
Lekeyle beraber geliyor ağrı şimdi yok şükür progestan kesti sanırım bn daha 4+1 im bugünAgrı varmı hafıf bı sancı okuyor gıbı sızın ne kadarlık
Bnde kullaniyorum onları Dr onlar alakası yok kanamanın dediBıtek kan sulandrıcı ıgne kullanıyorum bıde coraspın ondanmk acaba
Yat dinlen iş gormeHoca kesen düzgün dedi yanı ıcerde kanama alanı yoksa kanayan ne cozemedım
5 6 haftalıkken. Önce pembeydi sonra kahverengiye döndü 1hafta sürdüPeki ne kadarlıkken kanamanız olmustu agrı varmıydı bıde rengı böyle pembemıydı
İyi cesaret bu kadar yakın aralıklarda tekrar istemek. Allah yardımcımız olur inşallah kolay büyütürüz.İsteyerekoldu cnm bnde emnıyetteyım, ve dogu gorevınde inş hersey guzel olur
Bn folbiol kullaniyorum hem folik asit hem B12 olanindanGünaydın arkadaşlar. Folik asit olarak ne kullanıyosunuz. Bem 2hafta sonra gitmeyi düşünüyorum doktora. O zamana kadar kullanayım diyorum
Emin değilim ama sonraya atamayız sanırım. Öyle bir hak varsa bende kullanırım. Araştırayım biKarın ağrısı bende dr var. Uyku da elime geçse güzel uyurum ama maalesef elime grçmiyor.
Acaba bu 8haftayı da doğum sonrasına atabilir miyizyoksa mecburi mi ayırıyo devlet 24te
Yaaa onu bende aşırı aşırı aşırı merak ediyorum eğer aktarirsam tam 31 Haziran'da iznim bitiyor o zaman da yaz tatili başlıyor süper ötesi olacakKarın ağrısı bende dr var. Uyku da elime geçse güzel uyurum ama maalesef elime grçmiyor.
Acaba bu 8haftayı da doğum sonrasına atabilir miyizyoksa mecburi mi ayırıyo devlet 24te
HahahaSizinde mi süpriz oldu yoksa isteyerek mi. Ben öğretmenim. Ve bu okulda 3.doğum olacak. Artık müdürün de yeter demesinden korkuyorum
Ben eczanede folbiol varmış ona başlamıştım karar verince devam ediyorum aynen bende 2 hafta sonra gitcemGünaydın arkadaşlar. Folik asit olarak ne kullanıyosunuz. Bem 2hafta sonra gitmeyi düşünüyorum doktora. O zamana kadar kullanayım diyorum
Ya sonuçta 32 37 arasını atabiliyoruz ne yapacaklar o zaman 32 de tekrar çalışmaya mı baslicaz yoksa o aktarma hakkı tamamen mı kalkti ki ?Emin değilim ama sonraya atamayız sanırım. Öyle bir hak varsa bende kullanırım. Araştırayım bi
Bende de hiç belirti yokGünaydın hanımlar, herkes nasıl? ben aşırı belirtili Bi hamilelik yaşıyorum. Tansiyon düşüklüğü, sabah bulantıları,aşırı halsizlik baş ağrısı günlerdir sürünerek yaşıyorum.Elim ayağım tutmuyor doktorum kalsiyum, demir ve folik asit vermişti. Kalsiyum mu dokunuyor acaba. Üç günde bir alıyorum. Sabahı uyandığımda sanki zehirlenmişsin gibi bitik uyanıyorum. Bi istifra etmeden kafamı dahi kaldıramıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?