- 31 Mayıs 2018
- 715
- 579
- 53
Benim bir ablam folidoce kullanıyordu. Bana da tavsiye etti. Bende ondan kullanıyorum.Günaydın arkadaşlar. Folik asit olarak ne kullanıyosunuz. Bem 2hafta sonra gitmeyi düşünüyorum doktora. O zamana kadar kullanayım diyorum
Evet ilk benimBende de hiç belirti yokeşim çocukla ilgilensin diye numaradan baş dönmesi yapıyorum ilkinde çok zorlanmistim bunda bişey yok henüz maşallah sizin ilk miydi ?
Benim de ilk canım. Midem yanıyor , sabaha karşı 2-3 de uyanıyorum uyku tutmuyor. Beynim çatlıyor ağrıdan arada karnıma da ağrı giriyor geçiyor hemen. Gaz sancım çok oluyor birdeEvet ilk benimnevrim döndü geçen haftaya kadar sadece hafif sabah bulantıları oluyordu bu hafta o kadar kötüyüm ki anormal olabilir mi diye düşünüyorum
Bende onu düşündüm çok iyi olur diye. Bakalım zamanla netleşir galiba.Yaaa onu bende aşırı aşırı aşırı merak ediyorum eğer aktarirsam tam 31 Haziran'da iznim bitiyor o zaman da yaz tatili başlıyor süper ötesi olacak
Gaziantepteyim bende. Buraya geldiğimde hamileydim su an 3.ye hamileyimHahahagörev yeri neresi bende öğretmenim afyondayim bu okulda nisanlandim evlendim ilk çocuğumu yaptım ikinciyi yapicam inşallah öğrenciler dalga geçiyordu elimizde buyudunuz hocam diye.
Bende 2.de bundan kullanmıştımBenim bir ablam folidoce kullanıyordu. Bana da tavsiye etti. Bende ondan kullanıyorum.
Cnm HCG testi yaptirdin miBenim bir ablam folidoce kullanıyordu. Bana da tavsiye etti. Bende ondan kullanıyorum.
Hiç anormal değil genelde 6.haftada başlıyor bulantılar 4.ay sonuna kadar sürmüştü benimEvet ilk benimnevrim döndü geçen haftaya kadar sadece hafif sabah bulantıları oluyordu bu hafta o kadar kötüyüm ki anormal olabilir mi diye düşünüyorum
Evet hayatım cuma günü 304 dü. Bugün tekrar yaptıracağızCnm HCG testi yaptirdin mi
Bnde dun yaptırdım 268 çıktı pzt tekrar yaptırcam kaç haftalıkken tam olarakEvet hayatım cuma günü 304 dü. Bugün tekrar yaptıracağız
3+6 yken. Bugün de 4+1 bakalım ne çıkacak sonucumuzBnde dun yaptırdım 268 çıktı pzt tekrar yaptırcam kaç haftalıkken tam olarak
İmom kullanıyorum canm balık yagı da var ıcınde baya ıyı ve etkılı tavsıye ederımGünaydın arkadaşlar. Folik asit olarak ne kullanıyosunuz. Bem 2hafta sonra gitmeyi düşünüyorum doktora. O zamana kadar kullanayım diyorum
Ben de altı gibi uyanıyorum sonra tekrar yatıyorum. Bi posta çıkarmadan kahvaltı yapamıyorum. Bugün çok fenayım ama bütün gün inledimBenim de ilk canım. Midem yanıyor , sabaha karşı 2-3 de uyanıyorum uyku tutmuyor. Beynim çatlıyor ağrıdan arada karnıma da ağrı giriyor geçiyor hemen. Gaz sancım çok oluyor birde
4. Ay mı!!, imdattttHiç anormal değil genelde 6.haftada başlıyor bulantılar 4.ay sonuna kadar sürmüştü benim
Yok cnm 8 hafta uzatıldı yani 24 ten itibaren izinlisin. Doğumdan sonra 8 hafta daha izinlisin sonra bi mazeretin yoksa çalışıyosun. Ve dediğinde haklisin bu şekilde doğumdan sonraki izni uzatma hakkımız gitmiş oluyor. Bence ilerde bununla ilgili bi açıklama yapılır.Ya sonuçta 32 37 arasını atabiliyoruz ne yapacaklar o zaman 32 de tekrar çalışmaya mı baslicaz yoksa o aktarma hakkı tamamen mı kalkti ki ?
Off bu çok kötü ya ne yapayım ben doğum öncesi izni bana bebeğimle Birlikte geçirecek zaman lazımYok cnm 8 hafta uzatıldı yani 24 ten itibaren izinlisin. Doğumdan sonra 8 hafta daha izinlisin sonra bi mazeretin yoksa çalışıyosun. Ve dediğinde haklisin bu şekilde doğumdan sonraki izni uzatma hakkımız gitmiş oluyor. Bence ilerde bununla ilgili bi açıklama yapılır.
Benim 12. Haftada geçmişti canim4. Ay mı!!, imdatttt
Ben yatağın başına kraker fln koyuyordum bastırıyordu biraz eğer o sırada atistirmazsam kusuyordum atistirinca bişey olmuyorduBen de altı gibi uyanıyorum sonra tekrar yatıyorum. Bi posta çıkarmadan kahvaltı yapamıyorum. Bugün çok fenayım ama bütün gün inledim
Bende bundan kullanıyorumBenim bir ablam folidoce kullanıyordu. Bana da tavsiye etti. Bende ondan kullanıyorum.
Bnde aynı aramızda bir gün var3+6 yken. Bugün de 4+1 bakalım ne çıkacak sonucumuz
Bugun bnde 4 +1 im3+6 yken. Bugün de 4+1 bakalım ne çıkacak sonucumuz
Çok haklısın. Umarım bi düzenleme gelir.Off bu çok kötü ya ne yapayım ben doğum öncesi izni bana bebeğimle Birlikte geçirecek zaman lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?