2021 Şubat Anneleri

Günaydın arkadaşlar. Folik asit olarak ne kullanıyosunuz. Bem 2hafta sonra gitmeyi düşünüyorum doktora. O zamana kadar kullanayım diyorum
Benim bir ablam folidoce kullanıyordu. Bana da tavsiye etti. Bende ondan kullanıyorum.

Eklentiler

• CBE17F50-0554-4732-AFB8-97A8BC9CDEB6.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 19
Bende de hiç belirti yok eşim çocukla ilgilensin diye numaradan baş dönmesi yapıyorum ilkinde çok zorlanmistim bunda bişey yok henüz maşallah sizin ilk miydi ?
Evet ilk benim nevrim döndü geçen haftaya kadar sadece hafif sabah bulantıları oluyordu bu hafta o kadar kötüyüm ki anormal olabilir mi diye düşünüyorum

Evet ilk benim nevrim döndü geçen haftaya kadar sadece hafif sabah bulantıları oluyordu bu hafta o kadar kötüyüm ki anormal olabilir mi diye düşünüyorum
Benim de ilk canım. Midem yanıyor , sabaha karşı 2-3 de uyanıyorum uyku tutmuyor. Beynim çatlıyor ağrıdan arada karnıma da ağrı giriyor geçiyor hemen. Gaz sancım çok oluyor birde

Yaaa onu bende aşırı aşırı aşırı merak ediyorum eğer aktarirsam tam 31 Haziran'da iznim bitiyor o zaman da yaz tatili başlıyor süper ötesi olacak
Bende onu düşündüm çok iyi olur diye. Bakalım zamanla netleşir galiba.
Hahaha görev yeri neresi bende öğretmenim afyondayim bu okulda nisanlandim evlendim ilk çocuğumu yaptım ikinciyi yapicam inşallah öğrenciler dalga geçiyordu elimizde buyudunuz hocam diye.
Gaziantepteyim bende. Buraya geldiğimde hamileydim su an 3.ye hamileyim
Benim bir ablam folidoce kullanıyordu. Bana da tavsiye etti. Bende ondan kullanıyorum.
Bende 2.de bundan kullanmıştım

Hiç anormal değil genelde 6.haftada başlıyor bulantılar 4.ay sonuna kadar sürmüştü benim

Günaydın arkadaşlar. Folik asit olarak ne kullanıyosunuz. Bem 2hafta sonra gitmeyi düşünüyorum doktora. O zamana kadar kullanayım diyorum
İmom kullanıyorum canm balık yagı da var ıcınde baya ıyı ve etkılı tavsıye ederım

Benim de ilk canım. Midem yanıyor , sabaha karşı 2-3 de uyanıyorum uyku tutmuyor. Beynim çatlıyor ağrıdan arada karnıma da ağrı giriyor geçiyor hemen. Gaz sancım çok oluyor birde
Ben de altı gibi uyanıyorum sonra tekrar yatıyorum. Bi posta çıkarmadan kahvaltı yapamıyorum. Bugün çok fenayım ama bütün gün inledim

Ya sonuçta 32 37 arasını atabiliyoruz ne yapacaklar o zaman 32 de tekrar çalışmaya mı baslicaz yoksa o aktarma hakkı tamamen mı kalkti ki ?
Yok cnm 8 hafta uzatıldı yani 24 ten itibaren izinlisin. Doğumdan sonra 8 hafta daha izinlisin sonra bi mazeretin yoksa çalışıyosun. Ve dediğinde haklisin bu şekilde doğumdan sonraki izni uzatma hakkımız gitmiş oluyor. Bence ilerde bununla ilgili bi açıklama yapılır.

Off bu çok kötü ya ne yapayım ben doğum öncesi izni bana bebeğimle Birlikte geçirecek zaman lazım

Ben de altı gibi uyanıyorum sonra tekrar yatıyorum. Bi posta çıkarmadan kahvaltı yapamıyorum. Bugün çok fenayım ama bütün gün inledim
Ben yatağın başına kraker fln koyuyordum bastırıyordu biraz eğer o sırada atistirmazsam kusuyordum atistirinca bişey olmuyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…