- 1 Mayıs 2020
- 923
- 867
- 53
- 27
Evet aceba ne zaman kalp atışları ni duyarız bende daha migde bulantısı bile yok sabirsizimSat a göre 4+6 günlük benim :) keseyi görmemiştik 4+4 iken. Gören ya da kalp atışını duyan var mı :)
Sol kasığımda ağrı var sadece onun dışında bende de yok :) senin randevu yarın mıydı :)Evet aceba ne zaman kalp atışları ni duyarız bende daha migde bulantısı bile yok sabirsizim
Yarın tatlım bakalım nasıl olacakSol kasığımda ağrı var sadece onun dışında bende de yok :) senin randevu yarın mıydı :)
Güzel haberlerle gel inşallah :)Yarın tatlım bakalım nasıl olacak
Katılırsınız inşallah hayırlısıylaİnşallah bu ay bu gruba katılabilirimÇok amin Hamile olan herkes sağlıkla kucağına alsın inşallah,geriye kalan herkes de muradına ersin inşallah
İnşallah katılır tatlım hadi hayırlı haberlerle gelirim inşallahKatılırsınız inşallah hayırlısıyla ❤
AminKatılırsınız inşallah hayırlısıyla ❤
HCG yi takip et canim yüzde 60 lik artis yeterli oluyor iki günde bir HCG yükselirse sıkıntı yok yükselmezde düşerse o zmn kimyasal olabilirKizlar öncelikle hepinizin bebisi sağlıkla gelsin inşallahbenim de sat 2 Mayıs adet günümde kanamam oldu 2 saat fln sürdü bidaha olmadı adet tarihimden 2 gün sonra test yaptım çıkmadı 3.gün silik çizgi çıktı Perşembe sağlık ocağında kan verdim 4 gün geçmişti adet günümün üzerinden HCG 35 çıktı doktor kimyasal gebelik olabilir takibe alalım dedi çok korkuyorum yarın kan testi vercem tekrar HCG değeri böyle düşük çıkıp sonradan yükselen var mı
İnşallahh iğnesiz ilaçsız kendiliğinden olur hayırlısıyla. Benim ilk :) bir yıl olacak nerdeyse evleneli, 10 aydır istiyoduk bizde :)Amin3 yıldır istiyoruz bu ay olur inşallah. 4 yaşında oğlum var. O da güç olmuştu. Geçen sene bi düşük yaşadım. Tam tedaviye başlamıştım maalesef corona patlak verdi. Mecburen bi müddet yine tedaviye ara verdik. İnşallah kendiliğinden olur
İnşallah siz de müjdeli haber alırsınız bu ay hayırlısıylaİnşallahh iğnesiz ilaçsız kendiliğinden olur hayırlısıyla. Benim ilk :) bir yıl olacak nerdeyse evleneli, 10 aydır istiyoduk bizde :)
Hayırlı olsun bebeğiniz ben 4+3 te keseyi gördüm geçen hafta gittiğimde de yolk sacı gördük doktor bu hafta için çağırmıştı kalp atışları için ama ben önümüzdeki hafta gidicem bakalımEvet aceba ne zaman kalp atışları ni duyarız bende daha migde bulantısı bile yok sabirsizim
Aldık çok şükür canım cuma günüİnşallah siz de müjdeli haber alırsınız bu ay hayırlısıyla
Aa maşallah biz 4+4 te gittik görünmedi kese :) yolk sacı nedir ki ilk defa duyuyorum :)Hayırlı olsun bebeğiniz ben 4+3 te keseyi gördüm geçen hafta gittiğimde de yolk sacı gördük doktor bu hafta için çağırmıştı kalp atışları için ama ben önümüzdeki hafta gidicem bakalım
Sağlıkla kucağınıza alın inşallahAldık çok şükür canım cuma günüçarşamba günü randevu var gidicez inşallah bakalım :) adetim 4 gün gecikti beta hcg 739du inşallah yolundadır her şey :)
İnşallahh tüm isteyenlere de nasip olur :)
:) :) Allah razı olsun ya inşallah :) çok heyecanlıyız henüz kimseye söylemedik :)Sağlıkla kucağınıza alın inşallahEvlat dünyanın en güzel meyvesi
Döllenmeden döllenme ye fark ediyor ondan benim gittiğim beta 4000 küsürlü bişeydi sanırım yaptırmadım gerçi ilk yaptırdığım 1872 falandı. Yolk sac bebeğin beslenme kesesiAa maşallah biz 4+4 te gittik görünmedi kese :) yolk sacı nedir ki ilk defa duyuyorum :)
Hmm anladım. Çok sağ ol:)Döllenmeden döllenme ye fark ediyor ondan benim gittiğim beta 4000 küsürlü bişeydi sanırım yaptırmadım gerçi ilk yaptırdığım 1872 falandı. Yolk sac bebeğin beslenme kesesi
İlk bebekmiHmm anladım. Çok sağ ol:)
Tecrübesizim henüz :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?