2021 Şubat Anneleri

Katılırsınız inşallah hayırlısıyla ❤
Amin 3 yıldır istiyoruz bu ay olur inşallah. 4 yaşında oğlum var. O da güç olmuştu. Geçen sene bi düşük yaşadım. Tam tedaviye başlamıştım maalesef corona patlak verdi. Mecburen bi müddet yine tedaviye ara verdik. İnşallah kendiliğinden olur

HCG yi takip et canim yüzde 60 lik artis yeterli oluyor iki günde bir HCG yükselirse sıkıntı yok yükselmezde düşerse o zmn kimyasal olabilir

İnşallahh iğnesiz ilaçsız kendiliğinden olur hayırlısıyla. Benim ilk :) bir yıl olacak nerdeyse evleneli, 10 aydır istiyoduk bizde :)

Evet aceba ne zaman kalp atışları ni duyarız bende daha migde bulantısı bile yok sabirsizim
Hayırlı olsun bebeğiniz ben 4+3 te keseyi gördüm geçen hafta gittiğimde de yolk sacı gördük doktor bu hafta için çağırmıştı kalp atışları için ama ben önümüzdeki hafta gidicem bakalım

İnşallah siz de müjdeli haber alırsınız bu ay hayırlısıyla
Aldık çok şükür canım cuma günü çarşamba günü randevu var gidicez inşallah bakalım :) adetim 4 gün gecikti beta hcg 739du inşallah yolundadır her şey :)
İnşallahh tüm isteyenlere de nasip olur :)

Aa maşallah biz 4+4 te gittik görünmedi kese :) yolk sacı nedir ki ilk defa duyuyorum :)

Sağlıkla kucağınıza alın inşallah Evlat dünyanın en güzel meyvesi

Aa maşallah biz 4+4 te gittik görünmedi kese :) yolk sacı nedir ki ilk defa duyuyorum :)
Döllenmeden döllenme ye fark ediyor ondan benim gittiğim beta 4000 küsürlü bişeydi sanırım yaptırmadım gerçi ilk yaptırdığım 1872 falandı. Yolk sac bebeğin beslenme kesesi

Döllenmeden döllenme ye fark ediyor ondan benim gittiğim beta 4000 küsürlü bişeydi sanırım yaptırmadım gerçi ilk yaptırdığım 1872 falandı. Yolk sac bebeğin beslenme kesesi
Hmm anladım. Çok sağ ol:)
Tecrübesizim henüz :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…