2021 Şubat Anneleri

Selam kızlar huzursuz bacak sendromu yaşayan var mı aranızda
Bacağımda yürürken bi ağrı vardı bulaşık yıkarken vs. Senin söylediğin hastalığa baktım dinlenirken de oluyomuş. Sanırım benimki o değil. Geçmiş olsun gebelikle mi alakalı?

Bebek için tam bilmiyorum kesenin belli miktarda büyümesi gerekiyor eğer geç döllenme yoksa 6 ve 7.haftada hem bebeği hemde kalp atışını duyuyorsunuz
Hadi inşallah çok teşekkür ederim Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin bebişini

Bacağımda yürürken bi ağrı vardı bulaşık yıkarken vs. Senin söylediğin hastalığa baktım dinlenirken de oluyomuş. Sanırım benimki o değil. Geçmiş olsun gebelikle mi alakalı?
Evet kesinlikle gebelikle alakalı oldu benim geceleri uyutmuyor bazen sürekli esnetmek germek falan istiyorum nereye koycağımı şaşırıyorum

bende çarşamba kese görmeye gidicem hafiften mide bulantım başladı dünden beri çok hafif midemi üşütmüşüm gibi bi de kasık ağrım geçmedi hala devam ayakta çok kalıp iş yapınca ağrı bacağıma bile vuruyor hayırlısı bakalım.

Evet kesinlikle gebelikle alakalı oldu benim geceleri uyutmuyor bazen sürekli esnetmek germek falan istiyorum nereye koycağımı şaşırıyorum
huysuz bacak sendromu bende de normalde bile olur hamilelikte de oluyor kızımdan hatırlıyorum ama daha ileri zamanlarda yoğun oluyor ve kramp girer bacağa hatta.

Canım söylediklerine göre daha çok yeni ben 3.57 ile öğrendim negatif demelerine rağmen.

Selam kızlar sat 26 nisan pko olduğu icin geç döllenme oluştu bende.
Doğum 31 Ocak gözüküyor ama muhtemelen şubata kalacak.
Bi hafta boyunca 2 günde bir kan verdik değerimiz artsın diye. Çok şükür 2611 değer ile bugün kesemizi gördük 6+1 olarak gözüküyoruzz
2 hafta sonra kalp atışını duyucaz insallah

Hayırlı olsun maşallah allah sağlıkla doğumlar nasip etsin. Değerleriniz 2 günde bir nasıl artmıştı

Merhaba kızlar ben bugün sabah kan verdim ama sonuçları alamadan regl oldum çok mutluydum aslında
Sizleri tekrar tebrik ediyorum inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeklerinizi arada uğrarım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…