- 1 Mayıs 2020
- 923
- 867
- 53
- 27
Sanada hayırlı olsun tatlım benimde 4+7 oldu yanı son adet tarihinin hesabına göre sence görünürmüHayırlı olsun bebeğiniz ben 4+3 te keseyi gördüm geçen hafta gittiğimde de yolk sacı gördük doktor bu hafta için çağırmıştı kalp atışları için ama ben önümüzdeki hafta gidicem bakalım
Teşekkür ederim canımSanada hayırlı olsun tatlım benimde 4+7 oldu yanı son adet tarihinin hesabına göre sence görünürmü
İnşallahTeşekkür ederim canımeğer beta hcgniz 1500 ve üzerinde keseyi görürsünüz
Peki bebişiTeşekkür ederim canımeğer beta hcgniz 1500 ve üzerinde keseyi görürsünüz
:) :) evett ilk olucak Allahın izniyle :)İlk bebekmibunlar tatlı telaşlar güzel heyecanlar bende ilk gebeliğimde bütün forumları dolaşıyorum herşeyi merak ediyordum 2.ye anne olacağım Allah nasip ederse
İnşalkah katılırsın canımİnşallah bu ay bu gruba katılabilirimÇok amin Hamile olan herkes sağlıkla kucağına alsın inşallah,geriye kalan herkes de muradına ersin inşallah
Bende 3 gün gecikmeyle 63 cıkmıştı canım 2 gün sonra 167 oldu banada artarsa problem yok demişti seninde artar inşallahKizlar öncelikle hepinizin bebisi sağlıkla gelsin inşallahbenim de sat 2 Mayıs adet günümde kanamam oldu 2 saat fln sürdü bidaha olmadı adet tarihimden 2 gün sonra test yaptım çıkmadı 3.gün silik çizgi çıktı Perşembe sağlık ocağında kan verdim 4 gün geçmişti adet günümün üzerinden HCG 35 çıktı doktor kimyasal gebelik olabilir takibe alalım dedi çok korkuyorum yarın kan testi vercem tekrar HCG değeri böyle düşük çıkıp sonradan yükselen var mı
İnşallah güzel sonuçla gelirsinGünaydın kızlar heyecandan uyuyamadım kasık ağrım ve kahverengi lekelenme var bende bugün kan testi vereceğim
Cuma günü gittiğimde 167ydi beta doktor 2 hafta sonra hem kese hem kalp atışı için gel demişti göremezse alttan muayene yapıyolar ama istemezseniz yapmazlar benceArkadaşlar kalp atışı ne zaman görülür.carsambaya randevu aldım ama biraz da erken mi acaba diyorum beklesem mi. Herşey normal mi diye de endişeleniyorum bi taraftan. Bi de vajinal muayene yapiyolar mi devlet hastaneleri göremezse kalp atışını. Onu da istemiyorum acikcasi
Beta 2000 civarı alttan 4000 civarı üstten gözükür dedi doktorum canımSat a göre 4+6 günlük benim :) keseyi görmemiştik 4+4 iken. Gören ya da kalp atışını duyan var mı :)
Biz de oğlumda kalp atışını duyunca söylemiştik çevremize :) annemler ve biz biliyorduk :) Çok değerli bir heyecan:) :) Allah razı olsun ya inşallah :) çok heyecanlıyız henüz kimseye söylemedik :)
İnşallahİnşalkah katılırsın canım
İnşallah canım bakalım kan testini verdim yükselmiştir inşallahBende 3 gün gecikmeyle 63 cıkmıştı canım 2 gün sonra 167 oldu banada artarsa problem yok demişti seninde artar inşallah
tuzlu kraker ye canım.mideyi iyi bastırıyor.çok şükür benim yok6. Haftaya girmeye yakın mide bulantıları başladı
:) :) evett ilk olucak Allahın izniyle :)İlk bebekmibunlar tatlı telaşlar güzel heyecanlar bende ilk gebeliğimde bütün forumları dolaşıyorum herşeyi merak ediyordum 2.ye anne olacağım Allah nasip ederse
Hmm çok sağ ol canım tamam. İnşallah bebişim tutunursa bana gittiğimizde 5000-6000 olmuş olması lazım görünür inşallah o zaman :) :)Beta 2000 civarı alttan 4000 civarı üstten gözükür dedi doktorum canım
:) :) evett kimseyi mahrum bırakmasın Allahım :)Biz de oğlumda kalp atışını duyunca söylemiştik çevremize :) annemler ve biz biliyorduk :) Çok değerli bir heyecan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?