2021 Şubat Anneleri

Sanada hayırlı olsun tatlım benimde 4+7 oldu yanı son adet tarihinin hesabına göre sence görünürmü

İlk bebekmi bunlar tatlı telaşlar güzel heyecanlar bende ilk gebeliğimde bütün forumları dolaşıyorum herşeyi merak ediyordum 2.ye anne olacağım Allah nasip ederse
:) :) evett ilk olucak Allahın izniyle :)
Size de nasip olsun inşallah tekrar :)

Bende 3 gün gecikmeyle 63 cıkmıştı canım 2 gün sonra 167 oldu banada artarsa problem yok demişti seninde artar inşallah

Cuma günü gittiğimde 167ydi beta doktor 2 hafta sonra hem kese hem kalp atışı için gel demişti göremezse alttan muayene yapıyolar ama istemezseniz yapmazlar bence

günaydın kızlar.2 gebeliğimde de bu siteyle çok güzel vakit geçirmiştim.darısı 3.ye güzel bilgiler ve arkadaşlıklar olur inşallah .ben ankara nın küçük bir ilçesinde yaşıyorum.memurum.haftaya inşallah kalp atışı için doktora

İlk bebekmi bunlar tatlı telaşlar güzel heyecanlar bende ilk gebeliğimde bütün forumları dolaşıyorum herşeyi merak ediyordum 2.ye anne olacağım Allah nasip ederse
:) :) evett ilk olucak Allahın izniyle :)
Size de nasip olsun inşallah tekrar :)
Beta 2000 civarı alttan 4000 civarı üstten gözükür dedi doktorum canım
Hmm çok sağ ol canım tamam. İnşallah bebişim tutunursa bana gittiğimizde 5000-6000 olmuş olması lazım görünür inşallah o zaman :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…