• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Şubat Anneleri

Merhaba kızlar nasılsınız? Bayaadır giremiyorum cinsiyetler belli olmuş, isimlere de karar verdiniz mi? Umarım her şeyler yolundadıırrr ❤️ Benim gibi hala mide bulantısıyla Uğraşmıyorsunuzdur 😔

Off ya :KK43: işte geçen benim eşimde kız kardeşini sözledi. Allah kimsede resim çekiliyoruz diye maske yok bir yerden sonra herkes iç içe... Bir tek benim annem babam ve ben takıyoruz. Babam da sen benden daha risklisin tak diyor 2 çay içerken. ben eşime bakıyorum tip tip o bana ne oldu diyor ama anlamıyor. Annemler gittikten sonra dedim sen neden hem beni hem çocuğunu düşünmüyorsun. Tamam davet sahibisin herkesle ilgilenmen gerekiyor da böyle bir yerde yapılacaktıysa beni getirmeseydin. Evde odaları ayırdım yanıma yaklaştırmıyorum mesafeyi koruyamayacaksan da maske tak dedim.
Şimdi ağlıyor bir gece ben yatakta yatıp sonra çarşafları falan değiştireyim kanepeler rahatsız diye 😂

Ben özel sağlık kurumunda çalışıyorum ama deli gibi dikkat ediyorum. Tüm arkadaşlarım homeoffice den çalışmaya geçince ağlıyor o maskeyle nasıl duruyorsunuz tüm gün diye de biz sokağa çıkma yasaklarında dahi o maskeyle gittik geldik. Allaha şükür bizim kurumumuzda hiç kimse de hasta olmadı koronalı hastalar gelip gitse de... Önemli olan herkesin beraber dikkat etmesi bu çok belli
Ahhh canımmm tam arkadaşım olcak insansın. Aynı dertlerden muzdaribiz hiç bir erkek dikkat etmiyor bence... bizi de önemsemiyorlar

Kızlar burundan nefes alamama problemi var mı sizde gece uyutmuyor resmen. Bu gece burnumu sileyim dedim belki rahatlar o kadar sert Bı sekılde kaısklarıma agrı girdi ki canım yandı silerken ıkındım mı naptıysam ama sınır bozucu bısey
Benimde oluyo baya sanki burnum doluymus gibi geliyo bana nefes alirken hic ses cikarmazdim simdi resmen ben nefes aliyorum sizde duyun der gibiyim

Keşke bizim gibiler için surup tarzı bişeyler yapsalar ama özellikle sordum ya decavit ya imom kullanabilirsin dedi de decavit ikiye bölünce bile zor içtim baktım olmuyo bugun imom aldım decavit ten daha iyi sen tekrar druna sor istersen belki başka bişeyler önerir.
Evet cnm sordum bugün pregnacare önerdi. Tablet iş. Kaç eczane gezdim bulamadım getirelim diyorlar. Görmeden de almak istemiyorum regenesis Max gibi yumuşak çıkar diye.
😳
Şuruplarda her vitamin için ayrı ayrı almak gerekiyor diyorlar.. bu ilaçta olmazsa mecbur ona başvuracağım 😶🙈🙄
Ben deacviti 3 e bölüp içiyordum 🙈

Vitamin hic icmedim ben size doktorunuzmu yazdi veya sizmi istedinizde yazdi bana doktorum yazmadi istedim geregi yok dedi 🤷‍♀️
Ay benim eski doktorumda öyleydi. 3 ay bitti diofolu bırakacak mıyım dedm hwyır devam dedim. Kimle konuşsam multi9içiyor demir hanı kullanıyor. Benimki niye vermiyor diyordum.
Çok şükür dotor dğiştridm hemen demir ve multivitamin yazdı. Tahlilde istedi. Kansızlık başlamış demirin düşük. Kesinlikle kullanmak gerekiyor bence,çok iyi sağlıklı/doğal beslenmiyorsak özellikle. Sen tekrar sor bence cnm doktoruna

Ay benim eski doktorumda öyleydi. 3 ay bitti diofolu bırakacak mıyım dedm hwyır devam dedim. Kimle konuşsam multi9içiyor demir hanı kullanıyor. Benimki niye vermiyor diyordum.
Çok şükür dotor dğiştridm hemen demir ve multivitamin yazdı. Tahlilde istedi. Kansızlık başlamış demirin düşük. Kesinlikle kullanmak gerekiyor bence,çok iyi sağlıklı/doğal beslenmiyorsak özellikle. Sen tekrar sor bence cnm doktoruna
Ben de hem bu yüzden hem de doktor tel nosunu vermediği için değiştircem. Özeldeyim bence no vermeliydi. Folik asidi bıraktırdı ama başka bişey vermedi ve tahlil istemedi o yüzden değiştircem. Cuma başka doktora gidicem

Arkadaşlar merhaba herkes bebeğini sağlıkla kucağına alsın inşallah. Bende 17 haftayı bitirdim bugün. Elimden geldiğince vakit buldukça okuyorum burayı da. Bugün kontrolüm vardı. Bebek günü haftasıyla uyumlu çok şükür. Nifty testi yaptırmıştık önlem amaclı o da temiz çıktı. Ancak ultrasonda beyinde kist var dedi dr.neden olduğu bilinmiyor. Kendiliğinden geçer 23.haftaya doğru dedi. Ama çok kötü malesef kalbim insan sakin kalmaya çalışıyor ama biraz zor. Var mıdır aranızda bu gibi durumda olan:(

Bir de istanbulda avrupa yakasında önerebileceğiniz perinatolog detaylı ultrason için? Bu hafta erken ama bir ay daha beklemek istemiyorum :(

Evet cnm sordum bugün pregnacare önerdi. Tablet iş. Kaç eczane gezdim bulamadım getirelim diyorlar. Görmeden de almak istemiyorum regenesis Max gibi yumuşak çıkar diye.
😳
Şuruplarda her vitamin için ayrı ayrı almak gerekiyor diyorlar.. bu ilaçta olmazsa mecbur ona başvuracağım 😶🙈🙄
Ben deacviti 3 e bölüp içiyordum 🙈
Bu haftadan sonra pregnacare neden veriyor? Bana doktorum ilk hamile oldugumda verdi simdi tabletin bitince omega icerikli viramine gececeksin dedi ben de bitiremedi. Unutuyorum icmeyi,

Arkadaşlar merhaba herkes bebeğini sağlıkla kucağına alsın inşallah. Bende 17 haftayı bitirdim bugün. Elimden geldiğince vakit buldukça okuyorum burayı da. Bugün kontrolüm vardı. Bebek günü haftasıyla uyumlu çok şükür. Nifty testi yaptırmıştık önlem amaclı o da temiz çıktı. Ancak ultrasonda beyinde kist var dedi dr.neden olduğu bilinmiyor. Kendiliğinden geçer 23.haftaya doğru dedi. Ama çok kötü malesef kalbim insan sakin kalmaya çalışıyor ama biraz zor. Var mıdır aranızda bu gibi durumda olan:(
Çok geçmiş olsun inşallah normale döner.

Bir de istanbulda avrupa yakasında önerebileceğiniz perinatolog detaylı ultrason için? Bu hafta erken ama bir ay daha beklemek istemiyorum :(
Canım geçmiş olsun inşallah .... Dur tasa etme yavruyu da streslendirme! Kalple ilgili ben duymuştum bir problem görülmüştü zamanla kapanır denilmişti ve arkadaşın bebeği son aylarında gayet normal olmuştu. Allah'ın izniyle senin yavrunda atlatır 🤲

Back
X