Off ya

işte geçen benim eşimde kız kardeşini sözledi. Allah kimsede resim çekiliyoruz diye maske yok bir yerden sonra herkes iç içe... Bir tek benim annem babam ve ben takıyoruz. Babam da sen benden daha risklisin tak diyor 2 çay içerken. ben eşime bakıyorum tip tip o bana ne oldu diyor ama anlamıyor. Annemler gittikten sonra dedim sen neden hem beni hem çocuğunu düşünmüyorsun. Tamam davet sahibisin herkesle ilgilenmen gerekiyor da böyle bir yerde yapılacaktıysa beni getirmeseydin. Evde odaları ayırdım yanıma yaklaştırmıyorum mesafeyi koruyamayacaksan da maske tak dedim.
Şimdi ağlıyor bir gece ben yatakta yatıp sonra çarşafları falan değiştireyim kanepeler rahatsız diye
Ben özel sağlık kurumunda çalışıyorum ama deli gibi dikkat ediyorum. Tüm arkadaşlarım homeoffice den çalışmaya geçince ağlıyor o maskeyle nasıl duruyorsunuz tüm gün diye de biz sokağa çıkma yasaklarında dahi o maskeyle gittik geldik. Allaha şükür bizim kurumumuzda hiç kimse de hasta olmadı koronalı hastalar gelip gitse de... Önemli olan herkesin beraber dikkat etmesi bu çok belli