2021 Şubat Anneleri

Aşk olsun :) önceki arkadaş olarak konuyu almak istememe rağmen Kazen bana bırakmış sebebini bilmediğim halde. Kaç defa ilgilenemiyorum diye af dilendim sizlerden. Bu kadar tabloya takıntı yapıp gruba yazmak istememeniz bana göre abartı. İki küçük çocuğum var hayat rutinim iş yükü olarak hızlandı, beden olarak ağırlaştı. Hemhal olalım biraz. Daha nickini bile yazmaya üşendiğiniz ya da hatırlamadığınız birine Böyle yazmanız üzdü.

Bilgisi eksik olan arkadaşlar beni etiketleyip bilgilerini vermedi. ben grupta farklı isimler gördükçe kendi kendime Farkettiğim bilgileriyle ekledim. Ellerine sağlık canım.

Ben Deniz olsun istiyorum ama eşim inatla önerdiğim isimler hoşuna gitmesine rağmen ben karar vereceğim ikisini sen koydun diyor
Çok tanıdık geldi, benim eşim de inat yapıyor duymazdan geliyor beni Osman dedi, Benan dedi, Arda dedi en son Baran dedi... ikizler burcu olunca 4 ayda daha çok isim koyar

Bugün virüsle ilgili kabine toplantısı yapılcakmış acaba hamilelere tatil gelir mi :/ Ben hala bekliyorum 4 haftam kaldı ama tedirginlikten günler geçmiyor.

Ben Deniz olsun istiyorum ama eşim inatla önerdiğim isimler hoşuna gitmesine rağmen ben karar vereceğim ikisini sen koydun diyor
Biraz haklı sanki:) oğlumun adını ben koydum sağolsun eşim kirmadi kizimizi ona bıraktım Cansu Bahar Begüm arasında gidip geliyor yeni isimlerde eklenebilir bakalım neye karar verecek

Kızlar sizlerin de cinsiyeti ekleyeceğim bugün. Biz de isim bulamadık. Eşim hep unisex isim söylüyor. Bir anlaşamadık. Ben Mete istiyorum o Derin dedi anlaşamadık

Kızlar grip aşısıyla ilgili bilgisi olan doktoruyla konuşan var mı? Doktorum yaptırabilirsin dedi ama daha önce taptırmadım yan etkisi olur mu diye emin değilim geçen kışta bronşit oldum tekrarlar diye korkuyorum çok kararsızım

Biraz haklı sanki:) oğlumun adını ben koydum sağolsun eşim kirmadi kizimizi ona bıraktım Cansu Bahar Begüm arasında gidip geliyor yeni isimlerde eklenebilir bakalım neye karar verecek
Evet haklı olmasa çoktan mesele yapmıştım ama bi konuda içim rahat babasının adını koymayacak Yine de içim içimi yemiyor değil şimdiye kadar hiç İsim önerisi bulamadı 2 oğlumda dahil.
Kızım olsaydı Begüm ismi düşündüklerim arasındaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…