tabloda olan herkes grubu aktif takip etmiyor sanırım. ilk kez gördüğüm isimler var ama kafama göre de silemem tabiki. biraz daha bekleyeyim sonra etiketlerim tek tek
Bende ona gidiyorumEvet sen?
Merhaba bnmki erkekHarikaaa
Cinsiyetleri giricem tabloya biraz beklettim çoğu kişi yazsın diye merak etmeyin
Aşk olsun :) önceki arkadaş olarak konuyu almak istememe rağmen Kazen bana bırakmış sebebini bilmediğim halde. Kaç defa ilgilenemiyorum diye af dilendim sizlerden. Bu kadar tabloya takıntı yapıp gruba yazmak istememeniz bana göre abartı. İki küçük çocuğum var hayat rutinim iş yükü olarak hızlandı, beden olarak ağırlaştı. Hemhal olalım biraz. Daha nickini bile yazmaya üşendiğiniz ya da hatırlamadığınız birine Böyle yazmanız üzdü.Valla canım ben cinsiyet yazmak istemedim artık önceki arkadaşa 2 kere listeye eklemesi için yazdım öyle kaldı tabi müsait olmadığından eklenmemiştir ama liste de ismim olmayınca da gruba yazmak da çok içimden gelmiyor artık
Bilgisi eksik olan arkadaşlar beni etiketleyip bilgilerini vermedi. ben grupta farklı isimler gördükçe kendi kendime Farkettiğim bilgileriyle ekledim. Ellerine sağlık canım.bilgilerini tekrar yazarsan ekleyebilirim
bazı kişilerin tabloda bilgileri eksik. tabloyu ilk yapan arkadaş şehir ve yaş bilgisi ile kaçıncı çocuk olduğunu da sormuş ama bazı kişilerin eksik. onları da tamamlayabiliriz isterseniz.
şuana kadar cinsiyet yazanları ekledim. tabloda olmayanları da eklerim
Ben Deniz olsun istiyorum ama eşim inatla önerdiğim isimler hoşuna gitmesine rağmen ben karar vereceğim ikisini sen koydun diyorİsimde çoğumuz karar vermedik sanırım
Evet ne zormuş isim bulmak ona yakıştırmak :)İsimde çoğumuz karar vermedik sanırım
Çok tanıdık geldi, benim eşim de inat yapıyor duymazdan geliyor beni |
Bende haftaya gideceğim kısmetse güzel haberlerle çıkarsın inşaallah randevudanBende ona gidiyorumbugün randevum var inşallah
Biraz haklı sanki:) oğlumun adını ben koydum sağolsun eşim kirmadi kizimizi ona bıraktım Cansu Bahar Begüm arasında gidip geliyor yeni isimlerde eklenebilir bakalım neye karar verecekBen Deniz olsun istiyorum ama eşim inatla önerdiğim isimler hoşuna gitmesine rağmen ben karar vereceğim ikisini sen koydun diyor
Benimde oğlum olucak canım nasipseKızlar cinsiyetleri belli olanlar beni etiketleyip yazarsa tabloya eklerim
Doğduktan sonra kimliği çıkartırken bile değiştirebilir tetikte ol sen
Çok tanıdık geldi, benim eşim de inat yapıyor duymazdan geliyor beniOsman dedi, Benan dedi, Arda dedi en son Baran dedi... ikizler burcu olunca 4 ayda daha çok isim koyar
Güzel geçti canım şükür senin de güzel geçer inşallahBende haftaya gideceğim kısmetse güzel haberlerle çıkarsın inşaallah randevudan
Evet haklı olmasa çoktan mesele yapmıştım ama bi konuda içim rahat babasının adını koymayacakBiraz haklı sanki:) oğlumun adını ben koydum sağolsun eşim kirmadi kizimizi ona bıraktım Cansu Bahar Begüm arasında gidip geliyor yeni isimlerde eklenebilir bakalım neye karar verecek
Gözün aydın canım. Testlerden ziyade detaylı ultrason beni tedirgin ediyor. Hepimiz sağlıkla atlatalım inşallah.Güzel geçti canım şükür senin de güzel geçer inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?