- 15 Ocak 2017
- 1.063
- 1.567
- 83
Anlam olarak hiçbiri. Kulağa hoş gelen Eylül
Beyza, temiz pak demek. Begüm saygıdeğer kadın. Cansu cansuyu. Berra hayırsever insan. Bunlar bizim dusunduklerimiz daha çok anlamina göre değerlendiriyorum belki fikir olur sizedeÖneri var mı anlamı güzel olan
Çok teşekkür ederimBeyza, temiz pak demek. Begüm saygıdeğer kadın. Cansu cansuyu. Berra hayırsever insan. Bunlar bizim dusunduklerimiz daha çok anlamina göre değerlendiriyorum belki fikir olur sizede
GökalpKızım olsaydı Belis koyacaktım. Aşkın ilk meyvesi demekmiş. İlk çocukta güzel olur diye düşünmüştüm. Ama erkek dedi doktor ve eşimle anlaşamıyoruz isim konusunda. Benim beğendiklerimi yazayım yine de Atlas, Uzay, Ardıç, Toprak, Mete, Tuna, Çınar, Selim, Gökalp bunlar. Hepsi ayrı telden modern de var klasik de
Nehir bence bu üçündenBenim aklımda Nehir, Melis, Mevsim, Bahar var. Eşim Mevsim ismini sevmedi ne yazık ki. Kaldı diğer 3 seçenek. Sizce hangisi?
Erkek olsa Mete, Ekin isimlerini düşüyorduk. Kerem, Kerim isimlerini de çok severim
BaharBenim aklımda Nehir, Melis, Mevsim, Bahar var. Eşim Mevsim ismini sevmedi ne yazık ki. Kaldı diğer 3 seçenek. Sizce hangisi?
Erkek olsa Mete, Ekin isimlerini düşüyorduk. Kerem, Kerim isimlerini de çok severim
Yani ayrı ayrı düşünebilirsiniz iki isim seven bir aileyiz biz o yüzden birlestirdik.Gökalpbelki fikir olur eski isim ama benim oğlumun adı Muhsin Ertuğrul
Ben almazsam eşim alacak zatenher gittiğimizde hocam rapor veremez misiniz diyip duruyor?
Ya 10 gün sonra yine döneceğim yine aynı bir de bir ton iş birikmiş olacak. Ama işyerinde de zor dayanıyoum cidden, istifa etmiyorsam bebeğim için
Artık 1 değil iki kişinin hakkını yiyorlar diyip Allah a havale ediyorum kötü insanlaı
Sen napıorsun? Ofistesin değil mi? Ben sahadan kaçıyorum valla eskisi kadar gezmiyorum,geziyormuş gbi yapıyorum
sizin kamu değilmiydi?Bende rapor alıcam da işimden olurum diye korkuyorum yoksa artık hiç halim kalmadı zoraki geliyorum :/
Kamu ama khk lı şirket personeliyim memur değilim. Benim şuan eşimde çalışmıyor o yüzden çok dikkat çekmek istemiyorum ofiste vaka çıkana kadar gelirim diyorum zaten idari iznime de 3 hafta kaldı dişimi sıkıcam. Özel sektörde hamilelere idari izin vermemeleri çok saçma olmuş sizde de olsaydı en azından daha idare edilebilir olurdu.sizin kamu değilmiydi?
zaten ben doğum sonrası beni çıkarmalarnı istiyorm o yuzden umursamıyorm rahat rahat evimde bebeğime bakarım
Kamu ama khk lı şirket personeliyim memur değilim. Benim şuan eşimde çalışmıyor o yüzden çok dikkat çekmek istemiyorum ofiste vaka çıkana kadar gelirim diyorum zaten idari iznime de 3 hafta kaldı dişimi sıkıcam. Özel sektörde hamilelere idari izin vermemeleri çok saçma olmuş sizde de olsaydı en azından daha idare edilebilir olurdu.
kışın vakalar artarsa belki sizede tatil ederler :)walla keşke verselerdi ama rapor alıyorm artık yapcak bişi yok 40 gün rapor hakkmz var zaten :)
ben zaten 9. aya kdar beklemiycem direk 32 de izne ayrılcamkışın vakalar artarsa belki sizede tatil ederler :)
ben ipek koyucam kısmetse buna. :)Bade ismi çok hoşuma gidiyor ama şarap anlamında olduğu için annem kızmıştı banakızım olsaydı ah ah Birce, Benan, Meyra, İpek, Begüm, Berra, Meva gibi isimler aklımdaydı.
eliz ya da eylül olabilir.Kızlar sizce hangisi:
Eliz, Bade, mavi, Eylül, nehir
En iyisi son zamanlarda daha ağır oluyoruz bide corona stresiyle hiç çekilmez.ben zaten 9. aya kdar beklemiycem direk 32 de izne ayrılcam
Benimde kızım olsaydı ya ayşe meva yada leyla koyucaktım .Şimdi oğlum olucak ilk oğlumun adı ahmet kerem bunda da ali eymen,ali kayra,ali kerim arasında gidip geliyoruz bakalım üçünden brini koyucaz. Ben isim koyarken anlamlı olmasına çok dikkat ediyorum çünkü ahirette çocuğumuzun isminden de sorumlu olucaz hemde koyucağımız isim ömür boyu onun kimliği olucak çok dikkatli olmak lazım diye düşünüyorum.Kızlar sizce hangisi:
Eliz, Bade, mavi, Eylül, nehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?