Rom testi mi ilk kez duydum. Nasıl yaptılar? Özelde mi yapıyorlar isteyince? Dr um amniyon sıvısından şüphelenmiyoruM dedi ama Nasıl emin olabilir Ki! Suyun biraz azalmış dedi. Akıntı da olunca insan ona bağlayıveriyor. Peki seninki neden öyle olmuş?
acaba o sıvı mantardan olabilir mi canım bu ara benimde akıntım oluyor bende de mantar var.Rom testi mi ilk kez duydum. Nasıl yaptılar? Özelde mi yapıyorlar isteyince? Dr um amniyon sıvısından şüphelenmiyoruM dedi ama Nasıl emin olabilir Ki! Suyun biraz azalmış dedi. Akıntı da olunca insan ona bağlayıveriyor. Peki seninki neden öyle olmuş?
size de amnisure testi yapılmış ilk hamileliğimde nuran hanım benden de o testi istemişti , turnusolden daha güvenilir bir test.benm de ondan şüphelendi özelde yaptı doktorm. sıvı sürüntüsü aldı kulak çubuğuyla
olabilir adını bana doktor ROM testi dedi belki açılımı oduracaba o sıvı mantardan olabilir mi canım bu ara benimde akıntım oluyor bende de mantar var.
size de amnisure testi yapılmış ilk hamileliğimde nuran hanım benden de o testi istemişti , turnusolden daha güvenilir bir test.
Şeker yüklemesi yaptırcam karar verdim. Banu çiftçi ve erhan karaalpin yazdıklarını ve hasta yorumlarını okudum. Bu arada tetanoz da oldum bir ay sonra 2.doz var. Sağlık ocağı aynı zamanda kan ve idrar da aldı tahlil için. Doktor istemedi ama aldılar bir bakılmış olacak güzel oldu bence
Olabilir mantardan. İnş öyledir canım. Benim su gibi sanki ama sarıydı yeşile döndüacaba o sıvı mantardan olabilir mi canım bu ara benimde akıntım oluyor bende de mantar var.
size de amnisure testi yapılmış ilk hamileliğimde nuran hanım benden de o testi istemişti , turnusolden daha güvenilir bir test.
Benimde öyleydi ayakta kaldıkça afedersin tuvaletimi yapıyomuşum gibi geliyordu sonrasında da iç çamaşırımda beyazlık oluyor cumartesi günü bende rapor için doktora gidicem fitil isticem daha fazla ilerlemesin diye. Sende detaylıya gidince doktora tekrar tekrar sor.Olabilir mantardan. İnş öyledir canım. Benim su gibi sanki ama sarıydı yeşile döndü
tmm canim sorup yaptirayim en iyisiben geçen hamileliğimde 2 doz yaptırmıştım 3.doz için yenşden çağırdılar ama doktorum yaptırma dedi.
Doktoruna sor eğer gerek görürse yaptır hamilelikte tek doz yeterliymiş ama ömür boyu koruyuculuk için istersen tamamlayabilirsin.
Saol canım Allah razı olsun, ben de bu akşam koycam fitili artık belki iyi gelir. Haftaya da Dr a sorcam inşBenimde öyleydi ayakta kaldıkça afedersin tuvaletimi yapıyomuşum gibi geliyordu sonrasında da iç çamaşırımda beyazlık oluyor cumartesi günü bende rapor için doktora gidicem fitil isticem daha fazla ilerlemesin diye. Sende detaylıya gidince doktora tekrar tekrar sor.
İnşallah canım ikisini de kullan bişeyin kalmaz.Saol canım Allah razı olsun, ben de bu akşam koycam fitili artık belki iyi gelir. Haftaya da Dr a sorcam inş
ben de randevu aldım cumartesi gününe rapor için. çok ıslaklık hissediyorum bu ara, ama akıntı kaşıntı yanma yok . herhalde kaçırıyorum farkında olmadan diyorumBenimde öyleydi ayakta kaldıkça afedersin tuvaletimi yapıyomuşum gibi geliyordu sonrasında da iç çamaşırımda beyazlık oluyor cumartesi günü bende rapor için doktora gidicem fitil isticem daha fazla ilerlemesin diye. Sende detaylıya gidince doktora tekrar tekrar sor.
idrar da olabilir canım ter de olabilir bazen bana o da oluyor ama bu sefer biraz kaşıntı var idrar tahlili verdim enfeksiyon yok büyük ihtimalle mantar oldum. Ay çok sevindim darısı hepimize inşallahben de randevu aldım cumartesi gününe rapor için. çok ıslaklık hissediyorum bu ara, ama akıntı kaşıntı yanma yok . herhalde kaçırıyorum farkında olmadan diyorumbugün işte son günüm, darısı çalışan tüm hamişlere
her yerde karşıma bu doktor çıkınca bu ayin sonuna randevu aldım ben de. ama araştırmaya da devam ediyorum:) görüşmeden çıkınca izlenimlerini yazar mısın zahmet olmazsa ?Ben perşembe günü gidicem bağdat caddesinde Zeki şahinoğluna gidicem
Ulturasondan öyle gozukmustur bence açıdan dolayi
İnş öyledir ya. Zaten panik bir insanın mecbur olmasam hiç gitmeyeceğim doktora.Ulturasondan öyle gozukmustur bence açıdan dolayi
Yok canım bak ne güzel bebeğin tatlı tatlı yüzü gözüküyor kıkırdak bazı insanlarda daha belli olur ya hani eğer öyleyse açıdan dolayi iyice farklı gozukmus olabilir hiç kafana takmaİnş öyledir ya. Zaten panik bir insanın mecbur olmasam hiç gitmeyeceğim doktora.
Yok canım bak ne güzel bebeğin tatlı tatlı yüzü gözüküyor kıkırdak bazı insanlarda daha belli olur ya hani eğer öyleyse açıdan dolayi iyice farklı gozukmus olabilir hiç kafana takma
Burnunda ne var ki.
Ah ve canım benim kiziminda böyleydiİnş cnm. Allah razı olsun ne güzel şeyler yazmışsın
Biraz uç kısmı belirgin ve ikiye ayrılmış gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?