2021 Şubat Anneleri

benm de ondan şüphelendi özelde yaptı doktorm. sıvı sürüntüsü aldı kulak çubuğuyla

acaba o sıvı mantardan olabilir mi canım bu ara benimde akıntım oluyor bende de mantar var.
benm de ondan şüphelendi özelde yaptı doktorm. sıvı sürüntüsü aldı kulak çubuğuyla
size de amnisure testi yapılmış ilk hamileliğimde nuran hanım benden de o testi istemişti , turnusolden daha güvenilir bir test.

olabilir adını bana doktor ROM testi dedi belki açılımı odur

En iyisini yapmışsın cnm gerçekten hayat kurtaran bir test sonradan ah vah etmektense yaptirmak en iyisi

Olabilir mantardan. İnş öyledir canım. Benim su gibi sanki ama sarıydı yeşile döndü

Olabilir mantardan. İnş öyledir canım. Benim su gibi sanki ama sarıydı yeşile döndü
Benimde öyleydi ayakta kaldıkça afedersin tuvaletimi yapıyomuşum gibi geliyordu sonrasında da iç çamaşırımda beyazlık oluyor cumartesi günü bende rapor için doktora gidicem fitil isticem daha fazla ilerlemesin diye. Sende detaylıya gidince doktora tekrar tekrar sor.

Saol canım Allah razı olsun, ben de bu akşam koycam fitili artık belki iyi gelir. Haftaya da Dr a sorcam inş

ben de randevu aldım cumartesi gününe rapor için. çok ıslaklık hissediyorum bu ara, ama akıntı kaşıntı yanma yok . herhalde kaçırıyorum farkında olmadan diyorum bugün işte son günüm, darısı çalışan tüm hamişlere

idrar da olabilir canım ter de olabilir bazen bana o da oluyor ama bu sefer biraz kaşıntı var idrar tahlili verdim enfeksiyon yok büyük ihtimalle mantar oldum. Ay çok sevindim darısı hepimize inşallah

Ben perşembe günü gidicem bağdat caddesinde Zeki şahinoğluna gidicem
her yerde karşıma bu doktor çıkınca bu ayin sonuna randevu aldım ben de. ama araştırmaya da devam ediyorum:) görüşmeden çıkınca izlenimlerini yazar mısın zahmet olmazsa ?

Merhaba anneler bugün 24 haftalık raporumu aldım. Yarın kurumuma vereceğim. Ultrasonda 3 boyutlu baktı bebeğimin burnu değişik geldi. Doktor o kıkırdak incelemeyin sorun yok dedi ama içime evham oturdu. Size de göstereyim bir bakın.

İnş öyledir ya. Zaten panik bir insanın mecbur olmasam hiç gitmeyeceğim doktora.
Yok canım bak ne güzel bebeğin tatlı tatlı yüzü gözüküyor kıkırdak bazı insanlarda daha belli olur ya hani eğer öyleyse açıdan dolayi iyice farklı gozukmus olabilir hiç kafana takma

Yok canım bak ne güzel bebeğin tatlı tatlı yüzü gözüküyor kıkırdak bazı insanlarda daha belli olur ya hani eğer öyleyse açıdan dolayi iyice farklı gozukmus olabilir hiç kafana takma

İnş cnm. Allah razı olsun ne güzel şeyler yazmışsın
Burnunda ne var ki.

Biraz uç kısmı belirgin ve ikiye ayrılmış gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…