- 15 Şubat 2020
- 2.302
- 1.730
- 63
Benimki ayrıntılı da babası çıktı da belki huyu bana benzerKizlar babaya mi benziyor acaba, benim minigimde bence bana benziyordu taa ki babasinin bebeklik resmini gorene kadar yuvarlak yuzlu ayni babasi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimki ayrıntılı da babası çıktı da belki huyu bana benzerKizlar babaya mi benziyor acaba, benim minigimde bence bana benziyordu taa ki babasinin bebeklik resmini gorene kadar yuvarlak yuzlu ayni babasi
7 yıl oncekilerde bı sorun yoktu çok iyiydi şimdiki paketleri bilmiyorum canım..ben çok memnundum pisukte yapmadı gece sizdirmadi da canbebe de kullandım fabrikası Silivri de idi orda otururken fabrikadan alıyorduk o da iyiydiben doğduğundan beri kullanıyorum sleepy, hiç sızdırma problemi yaşamadık. belki kızımın anatomisiyle de alakalıdır bedenlerde sıkıntı yaşıyorum 4 beden beri. kilosu şu an 14, 6 beden bacakalarını sıkıyor normal kapattığımda. ki normalde bu beden 15 kilo üstü bebek için:) o yüzden ara ara başka ürünler denedim çaparaz da bağlasam alerji yaptı primasından molfixine kadar... neye alışıyorsa onla gidiyor bunu gördüğümden ben de bu ara yorumları çok iyi olan canbebe cotonu denicem... ama sleepy cidden naturel bi ürün hiç kokusu yok. prima da molfix de pudra kokuyordu...
Bütçen müsaitse medela öneririmKızlar elektrik li göğüs pompası hangi marka alacaksınız benim ikiz oldugu için mecbur alicam ama kafam çok karıştı sizce en iyisi hangisi
Biz prima ile başladık 2 numaradaki dehşet kokusundan sonra bıraktık, huggiese başladım ömrümden görül görebildiğim en mükemmel bebek beziydi türkiyeden çekiliyor diye bulduğumuz heryerde aldık stok yaptıkben doğduğundan beri kullanıyorum sleepy, hiç sızdırma problemi yaşamadık. belki kızımın anatomisiyle de alakalıdır bedenlerde sıkıntı yaşıyorum 4 beden beri. kilosu şu an 14, 6 beden bacakalarını sıkıyor normal kapattığımda. ki normalde bu beden 15 kilo üstü bebek için:) o yüzden ara ara başka ürünler denedim çaparaz da bağlasam alerji yaptı primasından molfixine kadar... neye alışıyorsa onla gidiyor bunu gördüğümden ben de bu ara yorumları çok iyi olan canbebe cotonu denicem... ama sleepy cidden naturel bi ürün hiç kokusu yok. prima da molfix de pudra kokuyordu...
Huggies yok ki? Nerede buldunuz???Biz prima ile başladık 2 numaradaki dehşet kokusundan sonra bıraktık, huggiese başladım ömrümden görül görebildiğim en mükemmel bebek beziydi türkiyeden çekiliyor diye bulduğumuz heryerde aldık stok yaptıksleppy aşırı sızdırdı üstüne çıkıyordu, can bebeden de aşırı memnun kaldım, bunda molfix soft mu ne onu aldık
Evet canım benden açlık tokluk 4-5 gün baktır getir dedi sağlık ocağından, bi gün gittim normal çıktı sonra gitmedim ama içim rahat etmedi bir iki gün daha baktırcambenimle doktorum kahvaltı et,bir portakal suyu iç veya bir dilim reçelli ekmek ye 1 saat sonra tokluk tansiyonunu ölçtür ona göre karar vereceğim dedi.bugün gittim 10 a kadarmış veremedim 10 dk geç gittiğim için
Aile hekimi bizde açlık bakacaktık haftaya da açlığına bakarız dedi. Sizden de istediler mi kızlar?
Benimki oğluşumda aynı babası.Hamileliğim boyunca kendisine sinir olsam da,deli olsam da. Güya çok izlersen benzer derlerdi
![]()
Benimde tek dileğim bu yöndeBenimki ayrıntılı da babası çıktı da belki huyu bana benzer![]()
Doktorunuz 4-5 dediyse tamamlayın bencede.Evet canım benden açlık tokluk 4-5 gün baktır getir dedi sağlık ocağından, bi gün gittim normal çıktı sonra gitmedim ama içim rahat etmedi bir iki gün daha baktırcam
Şimdi ah nerede, ilk oğlumda kullandık huggies
Molfix soft da yeni çıktı galiba canbebe coton gibi. Bu Kasım ayı indirimlerinde güzel bişi olursa stok yapıcam beziyle mendili. .. Kıyafet 30a kadar durucam dedim ama dün yurtdışından sipariş verdim dayanamayıpBiz prima ile başladık 2 numaradaki dehşet kokusundan sonra bıraktık, huggiese başladım ömrümden görül görebildiğim en mükemmel bebek beziydi türkiyeden çekiliyor diye bulduğumuz heryerde aldık stok yaptıksleppy aşırı sızdırdı üstüne çıkıyordu, can bebeden de aşırı memnun kaldım, bunda molfix soft mu ne onu aldık
Bende aynı kafadayım hastane çıkışı alicam haftaya 28 haftalim olucam doktora gidicem 30 da da alışverişe başlarım diyorum oğlanın kıyafetlerini de indiririm ihtiyaca göre alicam artık biseyler niyeyse hiç acelem yok sanki ben dogurmicamMolfix soft da yeni çıktı galiba canbebe coton gibi. Bu Kasım ayı indirimlerinde güzel bişi olursa stok yapıcam beziyle mendili. .. Kıyafet 30a kadar durucam dedim ama dün yurtdışından sipariş verdim dayanamayıpgelmesi gümrüğü yirmi günü bulur gene 30lu haftalarda elime ulaşır.
Bende aynı kafadayım hastane çıkışı alicam haftaya 28 haftalim olucam doktora gidicem 30 da da alışverişe başlarım diyorum oğlanın kıyafetlerini de indiririm ihtiyaca göre alicam artık biseyler niyeyse hiç acelem yok sanki ben dogurmicamMolfix soft da yeni çıktı galiba canbebe coton gibi. Bu Kasım ayı indirimlerinde güzel bişi olursa stok yapıcam beziyle mendili. .. Kıyafet 30a kadar durucam dedim ama dün yurtdışından sipariş verdim dayanamayıpgelmesi gümrüğü yirmi günü bulur gene 30lu haftalarda elime ulaşır.
İlki kızdı tabinsizinMolfix soft da yeni çıktı galiba canbebe coton gibi. Bu Kasım ayı indirimlerinde güzel bişi olursa stok yapıcam beziyle mendili. .. Kıyafet 30a kadar durucam dedim ama dün yurtdışından sipariş verdim dayanamayıpgelmesi gümrüğü yirmi günü bulur gene 30lu haftalarda elime ulaşır.
Kıza gene unisex şeyler aldım oğlan olursa kardeşi de giyer diye garibim tam Bi prenses olamadıİlki kızdı tabinsizinbenim ikiside erkek olumca çok kıyafet almadım, sleppy erkek bebkte çok fark ediyor, can bebeyi beğendim ancak ayaklanınca sarkma yapıyor deneyeceğiz artık, hangi siteden aldın dünkü atttığın çok hoşuma gitmişti
İlki erkek ya ondandır rahatlığın... Acil bişi olsa elinde varBende aynı kafadayım hastane çıkışı alicam haftaya 28 haftalim olucam doktora gidicem 30 da da alışverişe başlarım diyorum oğlanın kıyafetlerini de indiririm ihtiyaca göre alicam artık biseyler niyeyse hiç acelem yok sanki ben dogurmicam![]()
Hem öyle hemde erken alışveriş yapınca daha doğuma çok varmış gibi oluyor beklemek daha zor geliyorİlki erkek ya ondandır rahatlığın... Acil bişi olsa elinde varhastane çıkışı 5li mi 10lu mu almak mantıklı ben kızda onlunun çoğu şeyini kullanmadım... Hoş yaz bebeğiydi onun da etkisi oldu.
Bende en son 24 de rapor için gittim muayene etmedi 22 de muayene olmuştum. Artık 28 de giderim bi daha da 32.-33 giderim sonra zaten 2 haftada 1 yada haftada 1 çağırır nst başlar. Bende korkuyorum ama kilosunu gelişimini merak ediyorum . Bide oğlum da kıl kurdu cıktı banada ilaç verdiler onu da sormam lazım hamilelikte olmadık şeyler başıma geliyorH heyecanli_anneee Nuran hanım 24te gittiğimde bana 5 hafta, iyiysen 6 hafta sonra gel dedi ama ben onu 32. Hafta yaparım sıkıntı yaşamazsamçok ürküyorum artık dışarı çıkmaya.
Kıl kurdu ne ki?Hem öyle hemde erken alışveriş yapınca daha doğuma çok varmış gibi oluyor beklemek daha zor geliyoraslında 5 li 2-3 takim alınabilir battaniye ağız bezi zıbın zaten öncekilerden var. 1 takım özel organik alırım diyorum 2 takım da uzun kollu alırım oğlum yaz bebegiydi hep kısa kollusu var o yönden dezavantajı var .
Bende en son 24 de rapor için gittim muayene etmedi 22 de muayene olmuştum. Artık 28 de giderim bi daha da 32.-33 giderim sonra zaten 2 haftada 1 yada haftada 1 çağırır nst başlar. Bende korkuyorum ama kilosunu gelişimini merak ediyorum . Bide oğlum da kıl kurdu cıktı banada ilaç verdiler onu da sormam lazım hamilelikte olmadık şeyler başıma geliyor![]()
Aaa çok geçmiş olsun. Üzüldüm valla. Umarım çabuk atlatır.Hem öyle hemde erken alışveriş yapınca daha doğuma çok varmış gibi oluyor beklemek daha zor geliyoraslında 5 li 2-3 takim alınabilir battaniye ağız bezi zıbın zaten öncekilerden var. 1 takım özel organik alırım diyorum 2 takım da uzun kollu alırım oğlum yaz bebegiydi hep kısa kollusu var o yönden dezavantajı var .
Bende en son 24 de rapor için gittim muayene etmedi 22 de muayene olmuştum. Artık 28 de giderim bi daha da 32.-33 giderim sonra zaten 2 haftada 1 yada haftada 1 çağırır nst başlar. Bende korkuyorum ama kilosunu gelişimini merak ediyorum . Bide oğlum da kıl kurdu cıktı banada ilaç verdiler onu da sormam lazım hamilelikte olmadık şeyler başıma geliyor![]()