2021 Şubat Anneleri

Kızlar iyi geceler hepsibuarada Kasım indirimi başlamış şu 2 arabada çok indirim vardı ben mavi olanı aldım hala almayan düşünen varsa bakabilir. Zippy olanı almadım ama pişman olmam İnş

Eklentiler

• Screenshot_20201106_005541_com.pozitron.hepsiburada.webp
    Screenshot_20201106_005541_com.pozitron.hepsiburada.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 77
  • Screenshot_20201106_005536_com.pozitron.hepsiburada.webp
    Screenshot_20201106_005536_com.pozitron.hepsiburada.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 76
Kıza gene unisex şeyler aldım oğlan olursa kardeşi de giyer diye garibim tam Bi prenses olamadı😂😂Nextdirecttan sipariş verdim. becerebildim mi onu da bilmiyorum onay maili geldi ama bekliyorum🤣 next marka ürünleri instegramda Bi çok sayfa getirip satıyor. Bebikstore var mesela bakabilirsin... Ama gri gökkuşağı ayakkabı nextdirect 35 TL o 75e satıyor... Hoş gelirse bana da gümrük vergisi çıkar yüzde 20.
Kız diye pembeye boğmaktansa unisex renkler daha güzel, olmuştur olmuştur gelir

Kıl kurdu ne ki? 🤔 bende dün 25te gittim 28-29da gel dedi. 32de geliyim dedim. Ayda 1 göreyim dedi. 31de gidip 32de kontrolde rapor alırım.
Bağırsakta bir tür parazit, makatta kaşıntı oluyor . Bebeğinin hareketlerini hissedip herhangi bir sorunun da yoksa 31 de gidebilirsin pandemi var öyle sürekli hastaneye gidilmiyor.
Aaa çok geçmiş olsun. Üzüldüm valla. Umarım çabuk atlatır.
Sağol canım inşallah .

Molfix soft da yeni çıktı galiba canbebe coton gibi. Bu Kasım ayı indirimlerinde güzel bişi olursa stok yapıcam beziyle mendili. .. Kıyafet 30a kadar durucam dedim ama dün yurtdışından sipariş verdim dayanamayıp🤣🤣 gelmesi gümrüğü yirmi günü bulur gene 30lu haftalarda elime ulaşır.
Abla bu ürünlere gümrük ücreti alıyor dimi ?

Siz bu bebek arabası işinden anlıyor gibisiniz, ben de mamas papas urbo 2 almıştım sepetiyle katlanmadığı için iiase ettim simdi aklımda 2 model var bunlae hakkında bilginiz var mı, sizin arabaya da bakcam buarada
Ben cadillac casual air trona aldım dün hepsiburada 500 lira indirme girmişti yorumlar çok iyi çok araştırdım ben bi bak istersen

İlki kızdı tabinsizin🙂 benim ikiside erkek olumca çok kıyafet almadım, sleppy erkek bebkte çok fark ediyor, can bebeyi beğendim ancak ayaklanınca sarkma yapıyor deneyeceğiz artık, hangi siteden aldın dünkü atttığın çok hoşuma gitmişti
Merhaba :) Sleepy erkek bebekte çok fark ediyo demişsiniz nasıl bi fark benm bebeğim de erkek sleepy düşünüyodum da ondan sordum Tecrübesiz olunca kafam yanıyo artık neyi neyden nasıl almam lazım diye 😂

Merhaba :) Sleepy erkek bebekte çok fark ediyo demişsiniz nasıl bi fark benm bebeğim de erkek sleepy düşünüyodum da ondan sordum Tecrübesiz olunca kafam yanıyo artık neyi neyden nasıl almam lazım diye 😂
Merhaba, illa bebeği erkek olup sızdırmayanda vardır ama biz iki arkadaşda sızdırma sorunu yaşadık😬 organ farklılılından erkek bebekte fark ediyor diye düşündük

Teşhis koymadı canım, normal kontrol sırasında sordu genetikte şeker varmı dedi yok dedim, şeker yüklemeye gerek yok sizde yoktur ama emin olmak için açlık testi yaptıralım dedi gönderdi teste o kadar
işte koyacak teşhisi onu diyorum neye göre anlamadım.Açlıkla teşhis olmaz ki kendimi örnek verdim neyse dr daha iyi bilir ama..Bence bakabiliyosan yemeklerden 1 saat sonra şekerini bir ölç 140 ı aşmıyorsa sıkıntı yoktur ya da dr a söyle toklukta baksınlar.

işte koyacak teşhisi onu diyorum neye göre anlamadım.Açlıkla teşhis olmaz ki kendimi örnek verdim neyse dr daha iyi bilir ama..Bence bakabiliyosan yemeklerden 1 saat sonra şekerini bir ölç 140 ı aşmıyorsa sıkıntı yoktur ya da dr a söyle toklukta baksınlar.
Zaten o teste gönderdi canım işte açlıkla teşhis olmazki demişsin de anlamadın sanırım, doktorum açlık tokluk testi yap gel dedi zaten üç dört gün, yaptırdım bende normal sonuçlarım, haftaya göstercem doktora gidip işte

Merhabalar 😊 Yazılanları düzenli olarak okuyorum ama aynı şekilde yazamıyorum maalesef 2.5 yaşındaki kızım sürekli benimle oynamak istiyor😅 Bugün doktor kontrolüne gittim, şeker yüklemesi yapıldı. Henüz sonucu almadım umarım bir de şeker çıkmaz. Bir de diyorum çünkü doktor bu kontrolde hiç iyi şeyler söylemedi. Plasenta rahim ağzına yerleşmiş. Bebek de buna bağlı olarak başı yukarıda ayakları aşağıda duruyor. En ufak bir sancı hissedersem hemen gitmem gerekiyormus. Rahim ağzının açılması durumunda Allah korusun aşırı kanama vs olabilirmiş. Şu hali bebek ve benim için riskliymis o yüzden bilgilendirmem gerekiyor dedi. 32. Haftaya kadar plasentanın yukarı çıkma ihtimali varmış. Inşallah plasenta yukarı çıkar ve her şey normale döner..

Back
X