2021 Şubat Anneleri

Aynen benim.tansiyonum.her zaman düşüktür normalde ama hamilelikte yuksek bana sey dedi
Küçüğün 10 olmadığı müddetçe sorun yok
Benim.mesela 14 e 6 cikiyo yani 9 10 hic olmadi küçüğü
Evet küçük de 10 sınır ama büyük tansiyonunda yüksek olmasını doktorlar çok istemiyor sen takip de ediyomuşsun inşallah artmadan tamamlarsın süreci .

Kızlar sağ tarafıma yatınca sağ bacağımın ağrısından uyuyamıyorum o kadar çok ağrıyor neden acaba ya uyuyamıyorum sabaha kadar bı oraya dön bı buraya dön

Avent iyiymiş evet ama ml olarak ne almak gerekir bir de cam mı plastik mi?
Plâstik ( ama zararsiz olanları var onlardan )orta ölçekli bişey alabilirsin cam ilk başlar için ağır olabilir . Bide emzirirsen işe de gitmezsen biberon a çok ihtiyacın olmuyor duruma göre sonra da alabilirsin. Suya zaten 6.ayda başlanıyor .

Kızlar sağ tarafıma yatınca sağ bacağımın ağrısından uyuyamıyorum o kadar çok ağrıyor neden acaba ya uyuyamıyorum sabaha kadar bı oraya dön bı buraya dön
Fıtık var mı ? Benim solda hassaslık var o yüzden bazen senin gibi oluyorum

Kimisi de demiş ki avent çok akıtıyor ucu ben daha önce wee kullandım memnun kaldım avent e gaz yapmıyor falan diyorlar küçük çocuğu olan arkadaşlar kullandilarsa memnunlarsa alicam bnde

Fıtık var mı ? Benim solda hassaslık var o yüzden bazen senin gibi oluyorum
Fıtık var da fıtık yerim hiç agrimiyor şu aralar oldu ya 3 4 gündür sağ tarafıma yatınca bacağımın ağrısından uyuyamıyorum bu seferde hep sola yat yat olmuyor acaba diyorum kalsiyum falan mı eksik geliyor

Kızlar biberon ve emzik olarak hangi markayı düşünüyorsunuz set halinde olanlar var mı alan varsa linki paylaşabilir misiniz
Ben de emzik soracaktim. Bibs diye bir marka diyorlar ama cok pahalı ve dogal kaucuk olunca her ay degistirilmesi gerekiyormus. Ben kizima emzik tutturamamistim. Biberon da almamisti. Ama evde avent in hem cam hem de diger biberonundan var. Yeni başlık alabilirim ona.

Evde varsa ve yeni gibiyse başlık alabilirsin canım çok pahalı bişey almak istemiyorum ya tutmazsa bebek elimde kalır wee nin emzigini tutmuştu kızım aventten memnun kaldım mı canım bi de kaç CC almistin

Evde varsa ve yeni gibiyse başlık alabilirsin canım çok pahalı bişey almak istemiyorum ya tutmazsa bebek elimde kalır wee nin emzigini tutmuştu kızım aventten memnun kaldım mı canım bi de kaç CC almistin
Philips avent 120 cc. canım. evdeki. Bir de cam olmayan var yine avent in. Hiç kullanılamadı. Benim arastirmalarim sonucu calma diye bir biberon öneriyorlar. Gaz yapmıyormuş ama aşırı pahali ben alamam o kadar.

Park yatak görünüşte guzel gözükmüyor ama en kullanislisi kesinkikle ben ahsap besik aldim ilk bebegimin heyecaniyla surekli carpiyodu donmeye başlayınca hic rahat edemedi hemen sattım park besik aldim dunyada rahatlik varmis yani ben oda felanda yapmamistim zaten yanimizda yaticagu icin sadece dolap ve sifonyer almistim ama simdi kardes geliyor oglum 18 aylık ama mecbur odaları ayırdık ikea divan yatak aldım odaya kenarinda koruyucu var suanlik park yataktada kardes yaticak en azindan sonra isim bitince kaldıririm yada gittigim.yere götürebilirim kullanis acisindan kesinlikle park yatak bana cok dil döktüler park yatak al diye de ben kimseyi dinlememistim ama tecrübeliler bu isi biliyormuş gerçekten

Ben hem plastigini aldım aventin cami cocuk buyuyuncede kullanmadım cocuk eline almak istiyir atiyor vs cam tehkikeli geldi bide ekstra ağır tercih meselesi tabiki

Bugün canım çok sıkkın. Ailem Ankara’da annem yatağa bağlı hergün evde sağlık ekibi iğne için geliyordu. Hepsi covid evdekilerin...

Allaha emanetiz sağ salim hepimiz bu süreci sağlıcakla atlatalım.

Emzik ben avent ultra air aldım. Yorumları iyi diye... Kızım avent soothieyi bile almamıştı... Biberon almayı düşünmüyorum evde olduğum için. İhtiyaç olursa nuke alırım damlatmıyor ve antikolik...

Allah ım şifasını versin ailenin. İnşallah kısa zamanda atlatırız bu günleri. Rabbim herkese sağlıklı doğumlar nasip edip sağlıkla evimize ulaşmayı nasip etsin. Benimde son 3 haftam çalışabilir raporu almak için. 2 aydır evde alıştım. Şimdi çalışmayı gözüm yemiyor bakalım hayırlısı inşallah

Geçmiş olsun inşallah

Kızımda tek parça öneriyorum demişti doktor o yüzden arada kaldım Chicco kullanmıştım bu emzikte çok tatlı bilemedim ki

Forumlarda o kadar okuyum avent ve dr browns arasında kalarak avent almıştım, sonra meme reddi gerçeği ile yüzleştik doktor biberonu değiştirmemizi istedi dr browns aldık çok şükür biberon değişikliği ile tekrar emmeye başladı, ikisini kıyaslamış biri olarak akış hızı çok fark ediyor, birde ilk zamanlar mama vermeniz veya sütünü sağıp vermeniz gerekirse eklediğim üründen arkaşım çok memnun kaldı aklınızda bulunsuz sizlerinde

Eklentiler

• 045DD654-FB38-46C6-AD3A-8ECF8EAF0854.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 52
Çok geçmiş olsun sağlıjla atlatırlar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…