Kararın senin için hayırlısı neyse o olsun inşallah, ama vaka sayısı artarsa hiç riske atma derim kemdini...Allah ım şifasını versin ailenin. İnşallah kısa zamanda atlatırız bu günleri. Rabbim herkese sağlıklı doğumlar nasip edip sağlıkla evimize ulaşmayı nasip etsin. Benimde son 3 haftam çalışabilir raporu almak için. 2 aydır evde alıştım. Şimdi çalışmayı gözüm yemiyor bakalım hayırlısı inşallah
Amin inşallah, annemle yeğenimin akciğer ameliyatı geçmişi var ki annem daha yeni operasyondan çıkmıştı, onlar için ehvamlanıyorum. Sağlıcakla inşallah, Rabbim hayırlısını nasip etsin onlara ve de cümlemize...Çok geçmiş olsun sağlıjla atlatırlar inşallah
Ben de Kızda ilk chicco aldım emmedi, sonra soothie denedim yine almadı. Uğraşmadım... Almayan çocuk almıyor ama bu defa emsin diye uğraşıcam...Geçmiş olsun inşallah
Kızımda tek parça öneriyorum demişti doktor o yüzden arada kaldım Chicco kullanmıştımbu emzikte çok tatlı bilemedim ki
Vitamin falan önermişler mi kafalarına göre kullanmalarıda olmaz, rabbim size bağışlasın inşallah, aminnnAmin inşallah, annemle yeğenimin akciğer ameliyatı geçmişi var ki annem daha yeni operasyondan çıkmıştı, onlar için ehvamlanıyorum. Sağlıcakla inşallah, Rabbim hayırlısını nasip etsin onlara ve de cümlemize...
Cok.gecmis olsun insallah kisa surede iyilesirler...Bugün canım çok sıkkın. Ailem Ankara’da annem yatağa bağlı hergün evde sağlık ekibi iğne için geliyordu. Hepsi covid evdekilerin...
Allaha emanetiz sağ salim hepimiz bu süreci sağlıcakla atlatalım.
Emzik ben avent ultra air aldım. Yorumları iyi diye... Kızım avent soothieyi bile almamıştı... Biberon almayı düşünmüyorum evde olduğum için. İhtiyaç olursa nuke alırım damlatmıyor ve antikolik...
Çok güzelmiş bu bir bakalimForumlarda o kadar okuyum avent ve dr browns arasında kalarak avent almıştım, sonra meme reddi gerçeği ile yüzleştik doktor biberonu değiştirmemizi istedi dr browns aldık çok şükür biberon değişikliği ile tekrar emmeye başladı, ikisini kıyaslamış biri olarak akış hızı çok fark ediyor, birde ilk zamanlar mama vermeniz veya sütünü sağıp vermeniz gerekirse eklediğim üründen arkaşım çok memnun kaldı aklınızda bulunsuz sizlerinde
Yok canım doğal c vitamini alıyorlar, amin inşallah...Vitamin falan önermişler mi kafalarına göre kullanmalarıda olmaz, rabbim size bağışlasın inşallah, aminnn
Ben sağlık sektöründeyim. Vaka artışlarında tüm sağlık sektörünün izinleri iptal oluyor. Aktarma yapamaz isem 2 aylık bebeği evde bırakıp işe başlamam gerekecekKararın senin için hayırlısı neyse o olsun inşallah, ama vaka sayısı artarsa hiç riske atma derim kemdini...
Evde çalışmayı olayı gelmese ben 32den sonra çalışmayı düşünmüyordum. Kimi kurumlar çalışabilirle idari izinli sayıyor umarım seninki de bu imkanı sağlar
YaBen sağlık sektöründeyim. Vaka artışlarında tüm sağlık sektörünün izinleri iptal oluyor. Aktarma yapamaz isem 2 aylık bebeği evde bırakıp işe başlamam gerekeceko yüzden önlemi alıp işe başlamam daha iyi gözüküyor. Hakkımızda hayırlısı inşallah
Çok geçmiş olsun canım inşallah sıkıntısız atlatırlar bu dönem psikolojik olarak hepimizi yıprattı. Hamile olarak kendimi düşünüyorum sonra küçük oğlum var annem tansiyon şeker hastası onun için korkuyorum eşim hergun hastanelere gidip geliyor onun için korkuyorum bu dönem stres ve kaygıyla geçiyor. Rabbim sağlıklı huzurlu günlere ulaştırsın insallah bizleriBugün canım çok sıkkın. Ailem Ankara’da annem yatağa bağlı hergün evde sağlık ekibi iğne için geliyordu. Hepsi covid evdekilerin...
Allaha emanetiz sağ salim hepimiz bu süreci sağlıcakla atlatalım.
Emzik ben avent ultra air aldım. Yorumları iyi diye... Kızım avent soothieyi bile almamıştı... Biberon almayı düşünmüyorum evde olduğum için. İhtiyaç olursa nuke alırım damlatmıyor ve antikolik...
AminÇok geçmiş olsun canım inşallah sıkıntısız atlatırlar bu dönem psikolojik olarak hepimizi yıprattı. Hamile olarak kendimi düşünüyorum sonra küçük oğlum var annem tansiyon şeker hastası onun için korkuyorum eşim hergun hastanelere gidip geliyor onun için korkuyorum bu dönem stres ve kaygıyla geçiyor. Rabbim sağlıklı huzurlu günlere ulaştırsın insallah bizleri
Ben baby plus safe alıcam. Chicco pahalı.Yok canım doğal c vitamini alıyorlar, amin inşallah...
Anne yanı beşik bakıyorum yok bulamıyorum portatiflere bakıyorum sallarken ötüyor diyor yorumlarda. Ahşaplara kafa çarpar deniliyor. Chicco lullago mu alsam... 6 ay için bakıyorum idareten bir şeye çok para da vermek istemiyorum.
Doğum sonrası ucretsiz izin vermezler mi canim?Ben sağlık sektöründeyim. Vaka artışlarında tüm sağlık sektörünün izinleri iptal oluyor. Aktarma yapamaz isem 2 aylık bebeği evde bırakıp işe başlamam gerekeceko yüzden önlemi alıp işe başlamam daha iyi gözüküyor. Hakkımızda hayırlısı inşallah
O zaman bende park alayım ya. 70-110 boyutu çok mu büyük? Bi tane beğendim de büyük mü acaba diyorumPark yatak görünüşte guzel gözükmüyor ama en kullanislisi kesinkikle ben ahsap besik aldim ilk bebegimin heyecaniyla surekli carpiyodu donmeye başlayınca hic rahat edemedi hemen sattım park besik aldim dunyada rahatlik varmis yani ben oda felanda yapmamistim zaten yanimizda yaticagu icin sadece dolap ve sifonyer almistim ama simdi kardes geliyor oglum 18 aylık ama mecbur odaları ayırdık ikea divan yatak aldım odaya kenarinda koruyucu var suanlik park yataktada kardes yaticak en azindan sonra isim bitince kaldıririm yada gittigim.yere götürebilirim kullanis acisindan kesinlikle park yatak bana cok dil döktüler park yatak al diye de ben kimseyi dinlememistim ama tecrübeliler bu isi biliyormuş gerçekten
Canım alakasız ama nuran hanım bana da pantpas önerdi bugün sarı su geliyor, sürekli yanıyor midem, kusuyorum dedim. Eşim de o yanmaya değil ağrıya iyi geliyor dedi. Sen bu pantpas tabletten fayda buldun mu?O zaman bende park alayım ya. 70-110 boyutu çok mu büyük? Bi tane beğendim de büyük mü acaba diyorum
Doğum sonrası 8 hafta izin veriliyor. Doğum öncesi 8 hafta doğum sonrasında da 8 hafta. Önceki çocuklarda heyet raporu alabiliyorduk fakat pandemi döneminde rapor almaya izin vermiyorlar bizim idare. Eleman yeterli değil. Zaten izinler iptal oluyorDoğum sonrası ucretsiz izin vermezler mi canim?
Bnde alamam o kadar yaPhilips avent 120 cc. canım. evdeki. Bir de cam olmayan var yine avent in. Hiç kullanılamadı. Benim arastirmalarim sonucu calma diye bir biberon öneriyorlar. Gaz yapmıyormuş ama aşırı pahali ben alamam o kadar.
CANIM ben wnne yanı beşik aldım ikinci el 300 e sonrasında park yatak alacağım görüntüye takılmayıpYok canım doğal c vitamini alıyorlar, amin inşallah...
Anne yanı beşik bakıyorum yok bulamıyorum portatiflere bakıyorum sallarken ötüyor diyor yorumlarda. Ahşaplara kafa çarpar deniliyor. Chicco lullago mu alsam... 6 ay için bakıyorum idareten bir şeye çok para da vermek istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?