2021 Şubat Anneleri

Kararın senin için hayırlısı neyse o olsun inşallah, ama vaka sayısı artarsa hiç riske atma derim kemdini...
Evde çalışmayı olayı gelmese ben 32den sonra çalışmayı düşünmüyordum. Kimi kurumlar çalışabilirle idari izinli sayıyor umarım seninki de bu imkanı sağlar

Çok geçmiş olsun sağlıjla atlatırlar inşallah
Amin inşallah, annemle yeğenimin akciğer ameliyatı geçmişi var ki annem daha yeni operasyondan çıkmıştı, onlar için ehvamlanıyorum. Sağlıcakla inşallah, Rabbim hayırlısını nasip etsin onlara ve de cümlemize...

Geçmiş olsun inşallah

Kızımda tek parça öneriyorum demişti doktor o yüzden arada kaldım Chicco kullanmıştım bu emzikte çok tatlı bilemedim ki
Ben de Kızda ilk chicco aldım emmedi, sonra soothie denedim yine almadı. Uğraşmadım... Almayan çocuk almıyor ama bu defa emsin diye uğraşıcam...

Vitamin falan önermişler mi kafalarına göre kullanmalarıda olmaz, rabbim size bağışlasın inşallah, aminnn

C
Cok.gecmis olsun insallah kisa surede iyilesirler...

Çok güzelmiş bu bir bakalim

Vitamin falan önermişler mi kafalarına göre kullanmalarıda olmaz, rabbim size bağışlasın inşallah, aminnn
Yok canım doğal c vitamini alıyorlar, amin inşallah...

Anne yanı beşik bakıyorum yok bulamıyorum portatiflere bakıyorum sallarken ötüyor diyor yorumlarda. Ahşaplara kafa çarpar deniliyor. Chicco lullago mu alsam... 6 ay için bakıyorum idareten bir şeye çok para da vermek istemiyorum.

Ben sağlık sektöründeyim. Vaka artışlarında tüm sağlık sektörünün izinleri iptal oluyor. Aktarma yapamaz isem 2 aylık bebeği evde bırakıp işe başlamam gerekecek o yüzden önlemi alıp işe başlamam daha iyi gözüküyor. Hakkımızda hayırlısı inşallah

Ya Allah yardımcın olsun.

Çok geçmiş olsun canım inşallah sıkıntısız atlatırlar bu dönem psikolojik olarak hepimizi yıprattı. Hamile olarak kendimi düşünüyorum sonra küçük oğlum var annem tansiyon şeker hastası onun için korkuyorum eşim hergun hastanelere gidip geliyor onun için korkuyorum bu dönem stres ve kaygıyla geçiyor. Rabbim sağlıklı huzurlu günlere ulaştırsın insallah bizleri

AminAynen kaygı beni de çok yıprattı. Gün sayıyorum kukumav kuşları gibi...

Ben baby plus safe alıcam. Chicco pahalı.

Doğum sonrası ucretsiz izin vermezler mi canim?

O zaman bende park alayım ya. 70-110 boyutu çok mu büyük? Bi tane beğendim de büyük mü acaba diyorum

O zaman bende park alayım ya. 70-110 boyutu çok mu büyük? Bi tane beğendim de büyük mü acaba diyorum
Canım alakasız ama nuran hanım bana da pantpas önerdi bugün sarı su geliyor, sürekli yanıyor midem, kusuyorum dedim. Eşim de o yanmaya değil ağrıya iyi geliyor dedi. Sen bu pantpas tabletten fayda buldun mu?

Philips avent 120 cc. canım. evdeki. Bir de cam olmayan var yine avent in. Hiç kullanılamadı. Benim arastirmalarim sonucu calma diye bir biberon öneriyorlar. Gaz yapmıyormuş ama aşırı pahali ben alamam o kadar.
Bnde alamam o kadar ya

CANIM ben wnne yanı beşik aldım ikinci el 300 e sonrasında park yatak alacağım görüntüye takılmayıp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…