Sen sürekli aynı şeyden yakınıyorsun bence çektiğin senin de dediğin gibi gaz sancısı, üşütüyorsun. Ayaklarına su torbası koy...Kızlar benim sancım var ama ne sancısı olduğunu bilmiyorum
İkindi.gibi karnımın sağ tarafında acı vardı ama geçti gibi
Gaz sancısı gibi.bir sancı hatta doğrulamadım yürürken
Sonra hafif alt bölgem de sancımaya başaldı bi yarım saattir sağ tarafıma yattım çünkü dönünce yine sancı giriyor yarın kontrolüm var ama tedirgin oldum yinede gaz mıdır bu
Yani doğum sancısı gaz sancısı gibimi bi alaka varmı acaba ?
Ses duymuyorum aslında ama o atışları çok net hissediyorum ilk kalp atışı sanıyordum ama o kadar net olamaz sanırım karnımı titretiyor dediğiniz gibiBunda değil de ilkinde çıt çıt diye bi ses duyordum, hatta böyle düşük voltaj bi akım gibi karnımda bi sallanma irkilme oluyordu. Hıçkırıyor herhalde dedim. Sonra Dr eklemlerinden o sesin geldiği söylemişti. Eklemler yumuşak karnımda döndükçe vurdukça omzundaki çıtırdamayı hissediyormuşum meğer, 2 yaşa gelene kadar omzu çatırdadı durdu
Hoşgeldiniz bu arada
Evet hıçkırık. Takip ederseniz çoğunlukla her gün aynı zamanında hıçkırır
HoşbuldumAslında bir çocuğumuzun ilk gebeliği ama bazı arkadaşlar 2-3 de olsa aradan zaman geçince unutuluyor demişlerdi ama aslında tecrübe bir şekilde çıkıp bize aktaracaklar hele bi doğuralım esas o zaman anlayacağızo yüzden hep beraber konuşmak iyi geliyor gerçekten hoşgeldin
Gün derken?Kızlar bide çok afedersiniz ilişki sıklığınız kaç gün
Bu haftalarda riskli mi acaba
Sevgi neydi emek neydiGün derken?Libido artmış ikimizde gelip gelip mecbur gidiyoruz ama icraate geçmek zor e 4. aydan beri koronadan tırstığımıza sonra bi deneyelim deyip hafif de olsa idrar yolu enfeksiyonu geçirince zor anam zor bi de vücut kaldırmıyor böyle şeyleri
YAa yusuf olgaç ssvd nin birinci adamı ama maalesef ona gücüm yetmez ben nehir bayram yahut gül yamanda karar kılacağımBu sefer bende öyle yapicam kesinlikle istemiyorumbenim gorumcemde ssvd denicek yusuf olgaç la senim doktorun kimdi ?
Hastaneden hasteneye uygulama değişiyor ameliyattan önce konuşmak gerekir. Lavman normal doğumda yapılıyor diye biliyorum sezaryan da hiç duymadım bana yapmadılar .
Bir de çorap ekle bence minik ayakları üşümesin sadece alt ileMerhaba kızlar
Bişey soracaktım
Şimdi hemşireye bebeğin ilk kıyafetlerini verecez ya onlar ne olmalı yani üşümeyecek şekilde
Bi tane çıtçıtlı atlet ya da kollu önü çapraz zıbın
Bi tane önü çapraz üst
Bi tane alt
Bi tane şapka eldivenler ve battaniye yeterli midir?
O da 27.haftasinda karar verdi ssvd ye daha yeni 3 yıl olucak sezaryan olalı da baya güven vermiş yusuf bey onunla devam edecekmiş. Onlarda iyidir canım hayırlısı olsun burda en önemli faktör bebek ve sensin inşaAllah istediğin gibi gider herşeyYAa yusuf olgaç ssvd nin birinci adamı ama maalesef ona gücüm yetmez ben nehir bayram yahut gül yamanda karar kılacağım
Ben aldım böyle birşey ama yenidoğan değil 2-4 ay gibi kullanabilsin diye. Geçen sene İstanbul’da Mayısın sonuna kadar kombi yaktığımızı çok net hatırlıyorum doğum günüme denk gelmesinden dolayı. Ama hastaneden çıkarken bunu giydirmem hem büyük hem de arabaya binince bu sefer terleyecek hastalığa davetiye.Kızlar hastaneden çıkarken böyle birşey giydirmeye gerek var mi? Pusette bunu giydirsek olur mu? Yoksa kıyafetlerinin üstüne battaniye örtünce yeterli olur mu?
Merhaba kızlar
Bişey soracaktım
Şimdi hemşireye bebeğin ilk kıyafetlerini verecez ya onlar ne olmalı yani üşümeyecek şekilde
Bi tane çıtçıtlı atlet ya da kollu önü çapraz zıbın
Bi tane önü çapraz üst
Bi tane alt
Bi tane şapka eldivenler ve battaniye yeterli midir?
Benim eşim göbeğimden dolayı hiç o gözle bakmıyor bile,libidosu içine kaçtı resmenAylar oldu tık yok
Valla duygularım köreldiSevgi neydi emek neydibirlikte uyumak neydi
Bir komşu var sitede devlette hemşire ben gelirim doktora da adını veririz. Ben bile girerim ameliyatına dedi. İçime sindi biraz. Allah rast getirir inşşalah. Bir hemşire olarak görüşüm şu ki tertemiz hastaneler suan ve özeldeki gibi vaka almıyorlar bakmıyorlar testler yapmıyorlar dedi. İçime sindi aslında devlette yapacam sanırım.Sezeryansa bence devlette yap en iyisi 4 bin i de kendine ayır kendine bişey al çok pahalandi özeller benim doktor da 7.500 istiyor ozeldeki o yüzden doğumu devlette yapacağım ins en doğal hakkımız
Merhaba, Nuran Hanım cep telefonunu veriyormu acaba? benim şuan ki doktorum kesinlikle vermiyor ve bu yüzden değiştirmek istiyorum.çünkü insanın bazen panikle birşey sorması gerekiyor ama Dr.a ulaşamıyorumDoktorum nuran kıyak canım ilk doğumumu da onda yapmıştım çok sakin canayakın bi doktor ben çok memnunum. 2019 haziranda oğlumda sezaryan 2000 tl ydi şimdi ne kadar bilmiyorum muayene ücreti de 125 tl. Hastaneden de çok memnum kalmıştım tavsiye ederim canım.
Ben eski hastasıyım o yüzden bende numarası vardı ama yeni giden arkadaşlara da veriyor numarasını . Mesajlara da cevap veriyor. Siz avicennaya mi gidiyosunuz ?Merhaba, Nuran Hanım cep telefonunu veriyormu acaba? benim şuan ki doktorum kesinlikle vermiyor ve bu yüzden değiştirmek istiyorum.çünkü insanın bazen panikle birşey sorması gerekiyor ama Dr.a ulaşamıyorumBu yüzden de değiştirmek istiyorum
Benimde alt bölgede ağrım oluyor o yüzden istemiyor açıkçası bendeBizimki de ilişkiyi istemiyor bebekten dolayı hisseder falan diyo. Bir ayı geçti. Bundan sonra da zor olur zaten. Lohusalık var sonra ayları bulacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?