2021 Şubat Anneleri

Sen sürekli aynı şeyden yakınıyorsun bence çektiğin senin de dediğin gibi gaz sancısı, üşütüyorsun. Ayaklarına su torbası koy...

Ses duymuyorum aslında ama o atışları çok net hissediyorum ilk kalp atışı sanıyordum ama o kadar net olamaz sanırım karnımı titretiyor dediğiniz gibi

Hoşbuldum
Evet hıçkırık. Takip ederseniz çoğunlukla her gün aynı zamanında hıçkırır

Zamana hiç dikkat etmedim takip edeyim

Hoşbuldum

Herkes bir şeyler araştırıyor ya da duyuyor sonra burada paylaşınca bilgiler çoğalıyor. Tecrübeli arkadaşlarınkiyle de birleşince çok faydalı oluyor Kesinlikle hep beraber konuşmak çok verimli Ah bir de kucaklarımıza alalım yavrularımızı inşallah

Kızlar bide çok afedersiniz ilişki sıklığınız kaç gün

Bu haftalarda riskli mi acaba
Gün derken? Libido artmış ikimizde gelip gelip mecbur gidiyoruz ama icraate geçmek zor e 4. aydan beri koronadan tırstığımıza sonra bi deneyelim deyip hafif de olsa idrar yolu enfeksiyonu geçirince zor anam zor bi de vücut kaldırmıyor böyle şeyleri

Sevgi neydi emek neydi birlikte uyumak neydi

YAa yusuf olgaç ssvd nin birinci adamı ama maalesef ona gücüm yetmez ben nehir bayram yahut gül yamanda karar kılacağım

Merhaba kızlar
Bişey soracaktım
Şimdi hemşireye bebeğin ilk kıyafetlerini verecez ya onlar ne olmalı yani üşümeyecek şekilde
Bi tane çıtçıtlı atlet ya da kollu önü çapraz zıbın
Bi tane önü çapraz üst
Bi tane alt
Bi tane şapka eldivenler ve battaniye yeterli midir?

Bir de çorap ekle bence minik ayakları üşümesin sadece alt ile

YAa yusuf olgaç ssvd nin birinci adamı ama maalesef ona gücüm yetmez ben nehir bayram yahut gül yamanda karar kılacağım
O da 27.haftasinda karar verdi ssvd ye daha yeni 3 yıl olucak sezaryan olalı da baya güven vermiş yusuf bey onunla devam edecekmiş. Onlarda iyidir canım hayırlısı olsun burda en önemli faktör bebek ve sensin inşaAllah istediğin gibi gider herşey

Ilişki sıklığı sorulmuş çoğunlukla akşamları sızıp kalıyorum, yapmaya çalışınca göbekten olmuyor adam da pes etti ama yinede doğuma kadar yine biraz olur onlara da yazık aylarca olmasa bide lohusalık var ,bizim bide 2 bebe olucak sonrası da zor

Kızlar hastaneden çıkarken böyle birşey giydirmeye gerek var mi? Pusette bunu giydirsek olur mu? Yoksa kıyafetlerinin üstüne battaniye örtünce yeterli olur mu?
Ben aldım böyle birşey ama yenidoğan değil 2-4 ay gibi kullanabilsin diye. Geçen sene İstanbul’da Mayısın sonuna kadar kombi yaktığımızı çok net hatırlıyorum doğum günüme denk gelmesinden dolayı. Ama hastaneden çıkarken bunu giydirmem hem büyük hem de arabaya binince bu sefer terleyecek hastalığa davetiye.
Battaniye pusetin üzerine yeterli diye düşünüyorum ama ben daha çok hava almaya bebek arabasıyla çıktığımızda kullanırım diye almıştım. Sizin nasıl kullanmayı planladığınızla ve şartlarınızla alakalı. Olmaz diye birşey yok

10 lu aldığın hastahane cikisi varsa icine corap koy direk hepsini ver zaten onlar fazlasinu geri veriyor

Sezeryansa bence devlette yap en iyisi 4 bin i de kendine ayır kendine bişey al çok pahalandi özeller benim doktor da 7.500 istiyor ozeldeki o yüzden doğumu devlette yapacağım ins en doğal hakkımız
Bir komşu var sitede devlette hemşire ben gelirim doktora da adını veririz. Ben bile girerim ameliyatına dedi. İçime sindi biraz. Allah rast getirir inşşalah. Bir hemşire olarak görüşüm şu ki tertemiz hastaneler suan ve özeldeki gibi vaka almıyorlar bakmıyorlar testler yapmıyorlar dedi. İçime sindi aslında devlette yapacam sanırım.
Hı birde zaten odalar tek kişilk pandemiden dolayı özelle hic bir farkı yok dedi. Hatta daha temiz oldgunu iddia etti

Merhaba, Nuran Hanım cep telefonunu veriyormu acaba? benim şuan ki doktorum kesinlikle vermiyor ve bu yüzden değiştirmek istiyorum.çünkü insanın bazen panikle birşey sorması gerekiyor ama Dr.a ulaşamıyorum Bu yüzden de değiştirmek istiyorum

Bizimki de ilişkiyi istemiyor bebekten dolayı hisseder falan diyo. Bir ayı geçti. Bundan sonra da zor olur zaten. Lohusalık var sonra ayları bulacak

Ben eski hastasıyım o yüzden bende numarası vardı ama yeni giden arkadaşlara da veriyor numarasını . Mesajlara da cevap veriyor. Siz avicennaya mi gidiyosunuz ?

Bizimki de ilişkiyi istemiyor bebekten dolayı hisseder falan diyo. Bir ayı geçti. Bundan sonra da zor olur zaten. Lohusalık var sonra ayları bulacak
Benimde alt bölgede ağrım oluyor o yüzden istemiyor açıkçası bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…