2021 Şubat Anneleri

Ben de central da yapacam allah nasip ederse ama ben ilk hastane kıyafetleri giydirilsin istemiyorum onu söylesek giydirmezler heralde dimi. Kimsesiz bebe gibi niye hastane kıyafetini giysin çocuk
kimsesizlikle ilgili yok canım hastanenin hastalara yaptığı bir jest bu hiç öyle düşünmemiştim söyle istersen bilmiyorum ki ne yapacaklar.

Doğru söylüyorsun bazı devlet hastanelerinin özelden farkı olmuyor. Kendin ve bebeğin için en iyisini seçeceksin zaten

Ben eski hastasıyım o yüzden bende numarası vardı ama yeni giden arkadaşlara da veriyor numarasını . Mesajlara da cevap veriyor. Siz avicennaya mi gidiyosunuz ?
Yok hayır ben central hospitala gidiyorum.Aslında doktorumdan da memnundum ama numarasını vermemesi beni huzursuz etti.En basitinden dün ağrım olduğu için bütün gün kendisine ulaşmaya çalıştım ama ulaşamadım.Bu ilerde daha da sıkıntı olur diye düşünüyorum

Doktor iki hafta önce gittiğinde spermin erken doğumu tetiklediğini buna dikkat etmemiz gerektiğini söyledi, sıklıkka ilgili bi yorum yapmadı, bende sormadım açıcası.

Bende iki seferdir birliktelik sonrasında sancılanıyorum sanki o yüzden tedirgin oldum eşim anlayışlı aslında ama ben kıyamıyorum

Evet belkide ondan
Bu ara her sancı korkutuyor beni bir sürü senaryo kuruyorum kafamda

Anladım canım muayeneye gittiğinde doktorunla paylaş bu durumu istersen belki o zaman verebilir . Haklısın bide bu dönemde her istedigimizde doktora gidemiyoruz telefonla danışmak daha kolay oluyor .

Kızlar çoğumuz 30 olduk ya da çoktan geçtik şu kendi çantanıza neler koydunuz ?? Sizce bende eksik ne var?
Lohusa pedi
Göğüs pedi
Terlik
Çorap
Hırka
iki pijama
iki iç çamaşıri
iki emzirme atleti

Ahh benim libidom son zamanlarda yerlerde yok yani çok zor
Vücudum desen zaten kaldırmıyor
Eşim korkuyor yanaşmıyor ama eşimi biliyorum ona kıyamıyorum riskli bi durum olursa zaten keseriz bide son ayda riskli deniuor ondan bu ara pek şey yapmadım

Anladım canım muayeneye gittiğinde doktorunla paylaş bu durumu istersen belki o zaman verebilir . Haklısın bide bu dönemde her istedigimizde doktora gidemiyoruz telefonla danışmak daha kolay oluyor .
Malesef bugün konuştum kendisi ile cebini veremeyeceğini söyledi.Ben de bu yüzden başka doktor bakıyorum şimdi.Nuran Hanım’a denk geldim bir kaç yerde,yorumları olumlu diye.Ondan sordum

Kızlar bu ayki kontrolümü 2 hafta geciktirdim, dünden beri de bebeğimin hareketi çok azaldı su gibi akıntım da var endişe etmeli miyim. Doktorumun babası vefat etmiş haftaya kadar yok bulunduğum yerdeki başka Bi doktora gidicem acil bişeyse

kimsesizlikle ilgili yok canım hastanenin hastalara yaptığı bir jest bu hiç öyle düşünmemiştim söyle istersen bilmiyorum ki ne yapacaklar.
Ya şuan bir de pandemi var ya ne kadar sterildir açıkçası pimpirik yaptım. Orda hangi doktora doğum yapacaksın sen fiyat verdiler mi

Malesef bugün konuştum kendisi ile cebini veremeyeceğini söyledi.Ben de bu yüzden başka doktor bakıyorum şimdi.Nuran Hanım’a denk geldim bir kaç yerde,yorumları olumlu diye.Ondan sordum
Ben ilk doğumumu da kendisinde yaptım şimdi de ona gidiyorum kime tavsiye ettiysem de herkes memnun kaldı. Çok candan,ilgili bir doktordur muayenesi de güzeldir her şeyi detaylı anlatır.

bi doğum acile git istersen... hareket ediyor nihayetinde bazn öyle oluyor ama için rahat etsin.

Kızlar çoğumuz 30 olduk ya da çoktan geçtik şu kendi çantanıza neler koydunuz ?? Sizce bende eksik ne var?
Lohusa pedi
Göğüs pedi
Terlik
Çorap
Hırka
iki pijama
iki iç çamaşıri
iki emzirme atleti
Bende çantanın çoğunu hazırladım ufak-tefek detaylar kaldı.

Kendime gecelik altına pijama koydum bacakların üşümesin dediler bana

3 takım pijama ( 2.doguma kanama fazla olabilir dediler o yüzden fazla koydum), sabahlik

Çorap tülbent 1 tane hırka emzirme sütyeni 2 tane . Terlik , depand, göğüs pedi göğüs kremi valla aklıma gelenler bunlar

Aaa ciddimisin ikincide daha fazla mı kanama oluyormuş?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…