- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
kimsesizlikle ilgili yok canım hastanenin hastalara yaptığı bir jest bu hiç öyle düşünmemiştim söyle istersen bilmiyorum ki ne yapacaklar.Ben de central da yapacam allah nasip ederse ama ben ilk hastane kıyafetleri giydirilsin istemiyorum onu söylesek giydirmezler heralde dimi. Kimsesiz bebe gibi niye hastane kıyafetini giysin çocuk
Doğru söylüyorsun bazı devlet hastanelerinin özelden farkı olmuyor. Kendin ve bebeğin için en iyisini seçeceksin zatenÖzele para vermek istemiyorum artık ya ilk dogumum da özeldi bunda da hep özel kliniği olan Dr a gittim ama buradaki hastane tertemiz kalabalık değil odalar tek kişilik özelden farki yok yani yine çocuk doktoru nu falan beğenmezsem özele devam ederim ama zaten sezeryan bir gün yatıp çıkacağım büyük kızımin da doktoru hep özeldi bunu da devlette istiyorum nasip olursa tabi son anda ne olur Allah bilir bı de ilcedeyim ben merkez 55 km evime de uzak hastane
Gun degil hafta oldu bizimkiama benimki riskli diye korkudan uzak kaliyoruz sanirim
Canımız ne zaman isterseriskli bi durumun yoksa dikkat ederek bi tehlikesi yok diye biliyorum.
Yok hayır ben central hospitala gidiyorum.Aslında doktorumdan da memnundum ama numarasını vermemesi beni huzursuz etti.En basitinden dün ağrım olduğu için bütün gün kendisine ulaşmaya çalıştım ama ulaşamadım.Bu ilerde daha da sıkıntı olur diye düşünüyorumBen eski hastasıyım o yüzden bende numarası vardı ama yeni giden arkadaşlara da veriyor numarasını . Mesajlara da cevap veriyor. Siz avicennaya mi gidiyosunuz ?
Merhaba doğum sancısı yatmakla, uzanmakla, dönmekle, dinlenme geçmez, endişelenmeyin bence. Duruşuyla falanda alakalı olabiliyor.
Doktor iki hafta önce gittiğinde spermin erken doğumu tetiklediğini buna dikkat etmemiz gerektiğini söyledi, sıklıkka ilgili bi yorum yapmadı, bende sormadım açıcası.
Sen sürekli aynı şeyden yakınıyorsun bence çektiğin senin de dediğin gibi gaz sancısı, üşütüyorsun. Ayaklarına su torbası koy...
Benim de özellikle sol kasığıma yatakta ani dönüşler ya da oturduğum yerden ani kalkışlar yaptığımda ara ara sancı giriyor doktoruma sorduğumda normal olduğunu söylemişti rahim büyüdüğü için oluyormuş en son gittiğimde de bebeğin kafası sol kasığımın üstündeymiş o yüzden baskı yapıyormuş. Sancı girdiğinde bir müddet hareket edemiyorum ya da ayağa kalkmaya çalışıyorum doğrulunca hafifliyor. Sizin de öyle birşey olabilir. Doğum sancısı için erken olsa gerek
Anladım canım muayeneye gittiğinde doktorunla paylaş bu durumu istersen belki o zaman verebilir . Haklısın bide bu dönemde her istedigimizde doktora gidemiyoruz telefonla danışmak daha kolay oluyor .Yok hayır ben central hospitala gidiyorum.Aslında doktorumdan da memnundum ama numarasını vermemesi beni huzursuz etti.En basitinden dün ağrım olduğu için bütün gün kendisine ulaşmaya çalıştım ama ulaşamadım.Bu ilerde daha da sıkıntı olur diye düşünüyorum
Gün derken?Libido artmış ikimizde gelip gelip mecbur gidiyoruz ama icraate geçmek zor e 4. aydan beri koronadan tırstığımıza sonra bi deneyelim deyip hafif de olsa idrar yolu enfeksiyonu geçirince zor anam zor bi de vücut kaldırmıyor böyle şeyleri
Malesef bugün konuştum kendisi ile cebini veremeyeceğini söyledi.Ben de bu yüzden başka doktor bakıyorum şimdi.Nuran Hanım’a denk geldim bir kaç yerde,yorumları olumlu diye.Ondan sordumAnladım canım muayeneye gittiğinde doktorunla paylaş bu durumu istersen belki o zaman verebilir . Haklısın bide bu dönemde her istedigimizde doktora gidemiyoruz telefonla danışmak daha kolay oluyor .
Ya şuan bir de pandemi var ya ne kadar sterildir açıkçası pimpirik yaptım. Orda hangi doktora doğum yapacaksın sen fiyat verdiler mikimsesizlikle ilgili yok canım hastanenin hastalara yaptığı bir jest bu hiç öyle düşünmemiştim söyle istersen bilmiyorum ki ne yapacaklar.
Ben ilk doğumumu da kendisinde yaptım şimdi de ona gidiyorum kime tavsiye ettiysem de herkes memnun kaldı. Çok candan,ilgili bir doktordur muayenesi de güzeldir her şeyi detaylı anlatır.Malesef bugün konuştum kendisi ile cebini veremeyeceğini söyledi.Ben de bu yüzden başka doktor bakıyorum şimdi.Nuran Hanım’a denk geldim bir kaç yerde,yorumları olumlu diye.Ondan sordum
Süper:) TeşekkürlerBen ilk doğumumu da kendisinde yaptım şimdi de ona gidiyorum kime tavsiye ettiysem de herkes memnun kaldı. Çok candan,ilgili bir doktordur muayenesi de güzeldir her şeyi detaylı anlatır.
bi doğum acile git istersen... hareket ediyor nihayetinde bazn öyle oluyor ama için rahat etsin.Kızlar bu ayki kontrolümü 2 hafta geciktirdim, dünden beri de bebeğimin hareketi çok azaldı su gibi akıntım da var endişe etmeli miyim. Doktorumun babası vefat etmiş haftaya kadar yok bulunduğum yerdeki başka Bi doktora gidicem acil bişeyse
Bende çantanın çoğunu hazırladım ufak-tefek detaylar kaldı.Kızlar çoğumuz 30 olduk ya da çoktan geçtik şu kendi çantanıza neler koydunuz ?? Sizce bende eksik ne var?
Lohusa pedi
Göğüs pedi
Terlik
Çorap
Hırka
iki pijama
iki iç çamaşıri
iki emzirme atleti
Aaa ciddimisin ikincide daha fazla mı kanama oluyormuş?Bende çantanın çoğunu hazırladım ufak-tefek detaylar kaldı.
Kendime gecelik altına pijama koydum bacakların üşümesin dediler bana
3 takım pijama ( 2.doguma kanama fazla olabilir dediler o yüzden fazla koydum), sabahlik
Çorap tülbent 1 tane hırka emzirme sütyeni 2 tane . Terlik , depand, göğüs pedi göğüs kremi valla aklıma gelenler bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?