- 25 Ekim 2013
- 10.378
- 6.879
- 448
Benim devreler yandıYok canim suan 2 ayligim ama normalde bana gore daha 6 haftaligim ole deilmis isde 7bucukdaymisim 7 ayda 3 aylik olcaz ve cinsiyet dedi orenceksiniz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim devreler yandıYok canim suan 2 ayligim ama normalde bana gore daha 6 haftaligim ole deilmis isde 7bucukdaymisim 7 ayda 3 aylik olcaz ve cinsiyet dedi orenceksiniz
1 saat sonra belli olacak herşey kuzum nolur dua edin
yok fazla imrenmefazlası da iyi olmuyo kilo bakımından.
![]()
Sen rahat ol bi hafta geriden normal biz adet günü hamile kalmadıgımıza göre lki ölçümler her cihaza göre farklılık gösterir1 saat sonra belli olacak herşey kuzum nolur dua edin
Benim devreler yandıneyse yine ilk öğrenen sen olacaksın z
![]()
Cok normal canim benimde dun bi sancim vardi cok korkdum ama normalmis oda sancindan olursa normal yani ama duramicak sekildyse tabi kormal deilHerkesin farklı işte benimde gecen hafta vardı ama adet olmam gereken dönemdeydi bence o dönem gecince geçti ara ara kasık ağrım var o kadar bide adet olacakmısım gibi oluyo
Çok şükür canım evet :) seninde ilk mi öyleyse kuzum?:) daha önce sorduysam kusura bakma :)Bende atamiyorum 2 tanede bende var atmamda kalsinlar cok güzel bi duygu bu anlatilmicak kadar guzelmis![]()
Benim ilk bebisim ama 2 tanede kaybim var oncesindeÇok şükür canım evet :) seninde ilk mi öyleyse kuzum?:) daha önce sorduysam kusura bakma :)
Aminn canımCanım yaRabbim dileyen herkese versin amin.
Yaa Allah sabır versin inşallah kuzum. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın şimdiBenim ilk bebisim ama 2 tanede kaybim var oncesinde![]()
Insallah tsklrYaa Allah sabır versin inşallah kuzum. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın şimdi![]()
Doktor beni aydınlatsa bi açıklama yapsa yeter banaSen rahat ol bi hafta geriden normal biz adet günü hamile kalmadıgımıza göre lki ölçümler her cihaza göre farklılık gösterir
Senin soracagın bu dönemde kese gözükmesi ve bu şekilde 4 haftalık olması normalmi büyüklüğü vs önemlimiDoktor beni aydınlatsa bi açıklama yapsa yeter bana
Dualarımız seninle canım. Mutlu haberler alırsın inşallah1 saat sonra belli olacak herşey kuzum nolur dua edin
Hayırlı güzel haberlerle gelirsin inşallah canım içini ferah tut.Doktor beni aydınlatsa bi açıklama yapsa yeter bana
Önemli değil canım ben de karıştırıyorum. İki idrar testi yapıp pozitifi gördüm. 3.bebeğime hamileyim henüz doktora gitmedim.Aminn canım❤ senin peki canım bat mı bekliyosun hamile misin?:) kusura bakma sende lütfen daha önce sorduysam :)
Maşallah canım. Sağlıklı olduğu haberini alırsın inşallah. Ne zaman gideceksin pekiÖnemli değil canım ben de karıştırıyorum. İki idrar testi yapıp pozitifi gördüm. 3.bebeğime hamileyim henüz doktora gitmedim.
Evet öyleymiş güya ben de 3.yü planlı yapıp kızı hedefleyecektim yani Rabbim bilir ama cinsiyet belirleme yolları var. Bi kaç arkadaş bu şekilde yapmıştı. Ben yine oğlana hamileyim kesin.insallah bakalim ama bana kaliyosa kizdir belkide cunku rahimda kalan spermdir muhtemelen ve galibaki rahimde en cok kizlarmi cok duruyodu diye hatirliyorum
Amin hepimiz inşallahMaşallah canım. Sağlıklı olduğu haberini alırsın inşallah. Ne zaman gideceksin peki
Nedenki belirtilerniz oglanmiki birde eskilerin bir sozu vardir bu senenin hamileleri hep ayni cinsiyet olur derlerdi genelikle doru cikiyodu bakiyodum o yil hamile olanlar hep ayni cinsiyettelerEvet öyleymiş güya ben de 3.yü planlı yapıp kızı hedefleyecektim yani Rabbim bilir ama cinsiyet belirleme yolları var. Bi kaç arkadaş bu şekilde yapmıştı. Ben yine oğlana hamileyim kesin.