2021 Şubat Anneleri

Herkesin farklı işte benimde gecen hafta vardı ama adet olmam gereken dönemdeydi bence o dönem gecince geçti ara ara kasık ağrım var o kadar bide adet olacakmısım gibi oluyo
Cok normal canim benimde dun bi sancim vardi cok korkdum ama normalmis oda sancindan olursa normal yani ama duramicak sekildyse tabi kormal deil

🤗insallah bakalim ama bana kaliyosa kizdir belkide cunku rahimda kalan spermdir muhtemelen ve galibaki rahimde en cok kizlarmi cok duruyodu diye hatirliyorum
Evet öyleymiş güya ben de 3.yü planlı yapıp kızı hedefleyecektim yani Rabbim bilir ama cinsiyet belirleme yolları var. Bi kaç arkadaş bu şekilde yapmıştı. Ben yine oğlana hamileyim kesin.

Evet öyleymiş güya ben de 3.yü planlı yapıp kızı hedefleyecektim yani Rabbim bilir ama cinsiyet belirleme yolları var. Bi kaç arkadaş bu şekilde yapmıştı. Ben yine oğlana hamileyim kesin.
Nedenki belirtilerniz oglanmiki birde eskilerin bir sozu vardir bu senenin hamileleri hep ayni cinsiyet olur derlerdi genelikle doru cikiyodu bakiyodum o yil hamile olanlar hep ayni cinsiyetteler

Back
X