2021 Şubat Anneleri

Kızlar bu poşetten ördüm bebişe içinde fotoğraf filan çekmek için sonrasında da oyuncak sepeti olarak da kullanacağım isteyene sipariş de alabilirim

Eklentiler

• 28FED09E-CFB7-4392-AC36-C2397576775A.webp
    84,5 KB · Görüntüleme: 74
  • 7D9ABE32-B3B9-450D-ADBE-9E92F2FD32E7.webp
    49 KB · Görüntüleme: 86
Az almışsın canım sen de bayaa.. ama bence ağırlaşma + gebelikte daha çok oluyo sanırım 2. 3. 4. Gibi.. senin 3. müydü canim

Az almışsın canım sen de bayaa.. ama bence ağırlaşma + gebelikte daha çok oluyo sanırım 2. 3. 4. Gibi.. senin 3. müydü canim
3.kizim evet canim, digerlerinde de az aldim ama bunda nasil desem gogsumun altina baski yapiyor oda hem sirtimi belimi agritiyor hem de gobek resmen öne cekiyor beni

kim evlendigi kilosunda kaliyomus ki insanlarda bi garip 0 kilo ile bebek doguran mi varmisda haberimiz yoke

O zaman sadece sezaryen için refakatçi alıyorlar. Normal Doğumda test imkanı yok çünkü. Benim de eşimden başka kalacak kimsem yok eşimi de almazlar zaten erkek diye. Kontrollerde binaya bile sokmuyorlar.

Hangimiz aynı kalıyor ki. Fotoğraflarıma bakınca bir yıl öncesi bile çok farkediyor. Kendileri aynı mı kalmış ne ayıp en çok kadın kadına yapıyor böyle şeyleri. İnsan kendi yerine koyar can acıtmak yerine.

Kayınpeder dediğin gelinin kilosunu dert etmeli sana söyleyecek yumuşak yüzü bulduğuna göre pamuk gibi gelini olduğuna otursun sevinsin.
Benim komşum daha şimdiden sütün geldi mi diye soruyor. Dur bismillah bi doğurayım henüz erken değil mi bu darlama sorularına

He geldi geldi al kovayı gel deseydin

Bu dönemlerde anneler daha alıngan olur bunu bilmiyorlar mo sanki özellikle damara basar gibi kilo muhabbetleri açıyorlar anlamış değilim

Benim de bir aydır doğum pozisyonundaymış yer çekimini de düşününce iyice baskı yapıyor ufaklık Bundan sonra ağrıların azalmasını ummak imkansız artarak devam edecek farklı farklı yerlerde. Rabbim hepimizin gücünü artırsın çok zor ama bebişlerimiz için değer

Bu dönemlerde anneler daha alıngan olur bunu bilmiyorlar mo sanki özellikle damara basar gibi kilo muhabbetleri açıyorlar anlamış değilim
Ay bi de bunun ağrıdan sızlanma bölümü var. Oram buram ağrıyor dediğinde, yok tarlada doğurdular yok Dr gitmediler de zırt pırt. Sürekli mukayese... Halden anlama yok, empati hiçç yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…