Bende 58 le kaldım şuan 66 falanım ac karnına.. Bende de var o oturunca hem nefes zor alıyorum aynı anda bazen hem kaburgalar a hem aşağıya bir baskı yapıyor sorma..hele biraz ayakta kalınca sırt bel kalça pert...en cok sikayet bu gebeligimde yasadım digerkeinde gayet rahattim3.kizim evet canim, digerlerinde de az aldim ama bunda nasil desem gogsumun altina baski yapiyor oda hem sirtimi belimi agritiyor hem de gobek resmen öne cekiyor beni
Sende cok kilo almamissin cnm, bende 60 kiloyum suanBende 58 le kaldım şuan 66 falanım ac karnına.. Bende de var o oturunca hem nefes zor alıyorum aynı anda bazen hem kaburgalar a hem aşağıya bir baskı yapıyor sorma..hele biraz ayakta kalınca sırt bel kalça pert...en cok sikayet bu gebeligimde yasadım digerkeinde gayet rahattim
Yara o kadar canımı yakıyordu ki. Açık tutup kurutmak, yaranın kabuklanmasını sağlamak zorundaydım. Hiç sütyen,atlet kullanamıyordum zaten acıdan. Aksada sorun etmedim
Evet canim bende cok kilo almayanlardanim zaten biyum da kisa çok alsam dusunemiyorum kendimi.. emzirirkende gidiyor kalanlar.. Son günlerimiz inşallah biraz daha sabredelim canım..ben hele o hemoroid ağrısını gördüm ya hamilelik agirlasmalari deve de kulakmis dedim.. yok daha mizmizlanmamSende cok kilo almamissin cnm, bende 60 kiloyum suanEvet evet ayni bende de oyle canim, dedigin gibi bende bulantilar yine ayniydi ama agri sanci olarak digerlerinde daha rahattim sanki, hep asagida dururlardi, bu bebek hep yukarda insanin nefesini zorluyor artik gun sayiyorum dogsun diye ☹
Ay evet kilo almamak guzel valla canim bi bakima ama benim boyum uzun bende cirkin duruyor, dogum sonrasi hic kilo vermek istemiyorum, hemoroid bende dun aksam itibariyle tekrar basladi,aklim cikiyorEvet canim bende cok kilo almayanlardanim zaten biyum da kisa çok alsam dusunemiyorum kendimi.. emzirirkende gidiyor kalanlar.. Son günlerimiz inşallah biraz daha sabredelim canım..ben hele o hemoroid ağrısını gördüm ya hamilelik agirlasmalari deve de kulakmis dedim.. yok daha mizmizlanmam
Aslında diyet yapıyordum sonra baktım çocuk az kilo alıyor ye dedim kendimeOhhh maşallah çok güzel kilo almış ben de haftaya çarşamba gideceğim bakalım ne diyecek. Bidaha ne zaman gel dedi sana
Benim ilk bebeğim 33+6 da 1950 idi üzülme şimdi masallahi var üç yaşında .... Olur herkes 4 kilo doğuracak değil yaMerhaba hanımlar. Bende Allah nasip ederse Şubat annesi olacağım. 33+4teyix ancak bebeğim biraz küçük. Bu beni üzüyor, 1850 1900 gram. Sizlerde durumlar nasıl? Doktorum 1 2 hafta kadar geriden ancak endişe etmemize gerek yok dedi. Ben milyonum. 50 kilo kaldım, 59 60 kilo oldum. Aslında elimden geldiği kadar zorluyorum ama işte. Ne yapmalıyım ki
Ay hemoroid mi ben daha anca toparlaniyorum canım.. ilacın var mı.. ben krenden bisey anlamadım ama o fitil beni rahatlattı istersen de sorup al kullan derim.. yoksa evde yapılacak pek bisey yokAy evet kilo almamak guzel valla canim bi bakima ama benim boyum uzun bende cirkin duruyor, dogum sonrasi hic kilo vermek istemiyorum, hemoroid bende dun aksam itibariyle tekrar basladi,aklim cikiyornormal dogumda sorun olur mu acaba bu
Var canim fitil ve krem, kullandim bugun ama aksam ustu tekrar basladi, yarin yine kullanicam bakalimAy hemoroid mi ben daha anca toparlaniyorum canım.. ilacın var mı.. ben krenden bisey anlamadım ama o fitil beni rahatlattı istersen de sorup al kullan derim.. yoksa evde yapılacak pek bisey yok
Canini sıkma arkadaşım zaten dr endişelenme demiş.. sen beslenmene vs ağırlık ver arkadaşlar yazmıştı bebeğe kilo aldıran şeyleri burda cok hatirmaiyirum ama onları tüketmeye calis çok kafana takma.. sağlıklı olsun da..Merhaba hanımlar. Bende Allah nasip ederse Şubat annesi olacağım. 33+4teyix ancak bebeğim biraz küçük. Bu beni üzüyor, 1850 1900 gram. Sizlerde durumlar nasıl? Doktorum 1 2 hafta kadar geriden ancak endişe etmemize gerek yok dedi. Ben milyonum. 50 kilo kaldım, 59 60 kilo oldum. Aslında elimden geldiği kadar zorluyorum ama işte. Ne yapmalıyım ki
Ben ilaca cumartesi gece başladım kademe kademe azaldı şuan da var ama daha az.. düzenli sabah akşam aynı saatlerde kullanmaya çalış inşallah düzelir.. benim de korkum o hemoroidle doğum a girmekVar canim fitil ve krem, kullandim bugun ama aksam ustu tekrar basladi, yarin yine kullanicam bakalim
Ya aslında keşke yapmasamıydık diye düşündüm ben de, zararı olur mu ki bebeğe korkuyorum yarın 2. Sini yaptırcam. Sadece suyu biraz azalmış dedi, ayrıntılı ultrason zamanında çok daha düşük seviyedeydi aslında.İlk oglumda olmustum ben suandada suyum az ama yapmadı doktorum zaten 15 gun içinde dogum olmazsa etkisini kaybediyormus her ihtimale karşı yapmış demekki doktorunuz hergun hareketlerini dinleyin bebeginizin
Yok canim ne demek, bende dogumda zorlayacak diye cok korkuyorum, disari dogru ufacik bisey cikti canim, seninde mi oyleBen ilaca cumartesi gece başladım kademe kademe azaldı şuan da var ama daha az.. düzenli sabah akşam aynı saatlerde kullanmaya çalış inşallah düzelir.. benim de korkum o hemoroidle doğum a girmek.. birde hemoroid iki cesitmis ya senin ki iç mi dış mi canım çok sordum kusura bakma
Canım bendeki fındık kadar dışta oluşan bir şey.. bazı arkadaşlar içeri itiyorum falan yazmıştı o iç hemoroidmis.. galiba benim dış hemoroid içeri girecek gibi değilYok canim ne demek, bende dogumda zorlayacak diye cok korkuyorum, disari dogru ufacik bisey cikti canim, seninde mi oyle
Kuzum ben bi kac kez yaptim yine cikti diaariCanım bendeki fındık kadar dışta oluşan bir şey.. bazı arkadaşlar içeri itiyorum falan yazmıştı o iç hemoroidmis.. galiba benim dış hemoroid içeri girecek gibi değil
Bn de de var hem de üç taneCanım bendeki fındık kadar dışta oluşan bir şey.. bazı arkadaşlar içeri itiyorum falan yazmıştı o iç hemoroidmis.. galiba benim dış hemoroid içeri girecek gibi değil
Ya aslında keşke yapmasamıydık diye düşündüm ben de, zararı olur mu ki bebeğe korkuyorum yarın 2. Sini yaptırcam. Sadece suyu biraz azalmış dedi, ayrıntılı ultrason zamanında çok daha düşük seviyedeydi aslında.
Yaa canım Allah sifa versin.. beslenmene dikkat ediyo musun? Acılı baharatlı aşırı tatlı şeyleri ve hamur işini bıraktım ben cumartesiden beri yemeye korkuyorum..birde bol su içiyorum.. Ne kadar ise yarar bilemiyorum ama sana da tavsiye edeceklerim bunlar.. bir arkadaş da komposto içiyorum bağırsaklar çalışsın diye kabız olmamak için yazmıştı.. inşallah şifa bulursun doğum da da sorun yaşamazsın sen de bizlerde insallahKuzum ben bi kac kez yaptim yine cikti diaari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?