2021 Şubat Anneleri

Evet bebeğe 4 takım zaten ilk takim kanlıydı. Biri hastane çıkarken. Diğer 2 side 3 gün kaldim ben hastanede anca yetti.
Birde ben devlette doğum yapicam eşim istediği zaman falan gelemiyor malesef arabamız da yok o yüzden biraz tedarikli olmaya çalışıyorum

Inşallah canım Rabbim sizlerinde yardımcısı olsun

Ben de devlet de doğum yapacağım. Öncekilerde istediğim an geliyordu eşim yanıma. Ama bunda öyle olmayacak tabi. Bende biraz fazladan alayım dedim ama bu defa çantam küçük geldi. İki çanta yapsam zor olur mu diye düşünüyorum şimdi

Bende anlamıyorum ilk gebeligimde 12 yedi 14 olmalı diyordu doktor ... şimdi de 11.6 ama güzel aynen devam diyor
Yani bilmiyorum ki, her doktorun yaşımı farklı oluyor demek ki. bu haftadaki hamilelik için gayet iyi sonuçların, ilaçlara devam demişti.
Mideni sordun mu doktora ilaç önerdi mi

Benim de düşük. İlacımı içiyorum, pekmez, kuru üzüm için zorluyorum kendimi arada. Onun dışında yaptığım bir şey yok. Yeme içme ve ilaç dışında nasıl yükseltilir ki.

Kızlar ben de 9-10 kg aldım. Kayınvalidem görüntülü konuşmada gördü, sonrasında telefonda bana çok kilo almışsın dedi. Yahu zaten 48 kilo kadındım. 30 kg da alınır 5 kg da alınır hamilelik bu çok normal değil mi. Kendi kızı ağır yaşamlara dönmüş hamileyken hiç eleştiri değil yanlış anlaşılmasın.sonrasında terapi almış obeziteye dönüştüğü için. Ben onu telkin ederdim zayıflıkta iyi değil keşke balık etli olsaydım kemiklerim sayılıyor felan diye. Ama insanlar benimsemedikleri kişiyi nasıl yaralarım diye fırsat kolluyor kendilerine bakmadan ona kızıyorum. Allah iyilerle karşılaştırsın duası ne kadar önemliymiş.

Vuhuuu aynı ben.ellerine sağlık canım. Sağlıkla kullanın.
Detaycı mı denir bilmiyorum ama tatile giderkende dönüşte çoğu şey kullanılmadan gelmiş olur, ben yine de vazgeçmem çocuklarım 4-6 yaşında halen koca sırt çantasıyla dışarı çıkıyorum parka gitsek bile biraz garanticiyim sanırım.

Kızlar bnde Dr a gittim şükür yolunda herşey suyum biraz fazlaymış yani tam sınırda dedi..kilosu haftası ile uyumlu,sadece PLT değerim düşük 81 o da hemotoloji bölümüne yönlendirdi bir gözük dedi haftaya tekrar kontrol edecek

Ben bugün sordum refakatçi olayını 1 kişi secicekmisim doğumdan 2 gün once covid testi yapacaklarmış bana ve ona . Corona çıkarsa pandemi hastanesinde refakatcisiz olacakmış. Yanimda kalacak kimsede ayarlayamadım Ne yapicam bilmiyorum artık Allah yardım eder diyorum ben orta boy valise fazla fazla herşeyimi koydum bebek bakım çantasına da bezini kremini alt açmasını galan koydum sığdı o kadar detaylı hazırlamama rağmen..

Ince düşünceli insan o kadar az ki insanı kiracaklari yerleri çok iyi biliyorlar malesef . Ben de üst-üste hamile kaldim kilolarımı veremeden birde bu hamileliğim de çok sivilce cıktı yüzümde falan . Kayinvalidem çocukluk resimlerime bakıp o zaman ne kadar güzelmissindiyor Yada evlenirken çok zayıftın şimdi çok değiştin falan diyor . Oysa ne gerek var bilmiyorum . Ben konuşurken 2 kere düşünüyorum karşımdaki kırılır mı diye

Bugün kayıpeder bendeydi, sen benim gelinim misin dedi. 80 var mısın, hatta fazlası dedi nolmuş Bereni 95le doğurdum, şimdi ona göre az bile dedim evet Allahtan veriyorsun dedi. Benim de kaynanamı aratmıyor, sağolsunEşim de bu ara spora başlıcan falan diyor, hıhım diyorum. biri demiş aynı kıyafetleri giymekten sıkıldım. Vallahi giyecek kıyafet bulamıyorum artık, sinirim bozuluyor üstüne bu cümleler can sıkıyor haliyle... Olumsuz cümle kurarak mutlu oluyorlar... Alın kırıl kimsenin derdi değil

Yani bilmiyorum ki, her doktorun yaşımı farklı oluyor demek ki. bu haftadaki hamilelik için gayet iyi sonuçların, ilaçlara devam demişti.
Mideni sordun mu doktora ilaç önerdi mi
Evet teşekkür ederim sorduğun için sizinkini önerdi pembe olanı onu iç dedi

Eveeet benm de bi yere gidince
Cogu seyim.geri gelir
Ama goturmezsem de kesin lazim.olacagi tutar

Kaç kilo olmuş canım. Su fazlalığı için bişey yapmanı söyledi mi peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…