Evet bebeğe 4 takım zaten ilk takim kanlıydı. Biri hastane çıkarken. Diğer 2 side 3 gün kaldim ben hastanede anca yetti.4 takım kıyafet mi bebeğe bize 2 tane yetti siz bol bol giydirmişsiniz yaz bebesiydi bizimki belki sizinki kış bebesidir.
bezi hatırlamıyorum kaç adetti ama günde 10 taneden 20 tane yeter gibi.
Ben tek pijama giydim sanki hatırlamıyorum onu ama yedek var zaten çok gerekirse eşim getirir artık.Hastaneye ilk günden taşımayacağım herşeyi pusetiydi süt sağma makinasıydı lohusa tacım hastane çıkış kıyafetim falan sonradan gelir bi doğum olsun da hayırlısıyla amin.
Inşallah canım Rabbim sizlerinde yardımcısı olsunBir hafta içinde gelir o hiç dertlenme arkadaşım
@kedilianne84 bana doktor artık bu saatten sonra ağrıların özellikle aşağı artar dedi. Kasiklarin,yanların hep agriycak dedi. Ayrıca oğlum doğum pozisyonundaymis yani ağırlık aşağıda bu yüzden yanama ağrı gayet doğal dedi
Teşekkür ederim sizlerde sağlıklı bir şekilde direk kucaklariniza alın inşallahFeminas Gözünüz aydın... güle güle büyütün bebeğinizi inşallah.
Ben de devlet de doğum yapacağım. Öncekilerde istediğim an geliyordu eşim yanıma. Ama bunda öyle olmayacak tabi. Bende biraz fazladan alayım dedim ama bu defa çantam küçük geldi. İki çanta yapsam zor olur mu diye düşünüyorum şimdiEvet bebeğe 4 takım zaten ilk takim kanlıydı. Biri hastane çıkarken. Diğer 2 side 3 gün kaldim ben hastanede anca yetti.
Birde ben devlette doğum yapicam eşim istediği zaman falan gelemiyor malesef arabamız da yok o yüzden biraz tedarikli olmaya çalışıyorum
Yani bilmiyorum ki, her doktorun yaşımı farklı oluyor demek ki. bu haftadaki hamilelik için gayet iyi sonuçların, ilaçlara devam demişti.Bende anlamıyorum ilk gebeligimde 12 yedi 14 olmalı diyordu doktor ... şimdi de 11.6 ama güzel aynen devam diyor
Benim de düşük. İlacımı içiyorum, pekmez, kuru üzüm için zorluyorum kendimi arada. Onun dışında yaptığım bir şey yok. Yeme içme ve ilaç dışında nasıl yükseltilir ki.Kizlar merhaba 32 haftalık hamileyim tahlil sonuçlarıma göre kan değerim hgb 10.2 çıktı doktorum çok düşük doğuma kadar yükselmesi lazım dedi aynı durumu yaşayan var mı doğuma.kadar nasıl yukseltebilirim, yeme içme ile olacak iş değil çünkü 13 kilo aldım şimdidendaha fazla kilo almak istemiyorum
Vuhuuu aynı ben.ellerine sağlık canım. Sağlıkla kullanın.kızlar bu da benim listem
detaycı biri olaraktan sevgiler
Anne Bebiş Diğer 2 pijama takımı 3 takım alt üst takım Göğüs pompası 2 gecelik 4 adet tulum Hurma 4 takım iç çamaşırı 3 adet zıbın Ana kucağı 4 çorap 5 adet eldiven Kapı süsü Eşofman Takımı 5 adet şapka Powerbank Taç-Terlik 5 adet ağız mendili Yağlar Banyo Terliği 3 müslin örtü biberon Havlu 1 pazen battaniye kaşık Göğüs kremi 1 yumoş battaniye emzik Göğüs kalkanı 2 pamuklu battaniye göğüs pedi Seyahat bakım seti şampuan sabun kolonya vb 20 adet bez yastık 2 adet bakım örtüsü bol su Makyaj çantası ıslak mendil nescafe Tarak pişik kremi ahududu yaprağı çayı depend bebek çıkışı için tulum humana süt yapıcı çay
Ben de devlet de doğum yapacağım. Öncekilerde istediğim an geliyordu eşim yanıma. Ama bunda öyle olmayacak tabi. Bende biraz fazladan alayım dedim ama bu defa çantam küçük geldi. İki çanta yapsam zor olur mu diye düşünüyorum şimdi
Ben bugün sordum refakatçi olayını 1 kişi secicekmisim doğumdan 2 gün once covid testi yapacaklarmış bana ve ona . Corona çıkarsa pandemi hastanesinde refakatcisiz olacakmış. Yanimda kalacak kimsede ayarlayamadım Ne yapicam bilmiyorum artık Allah yardım eder diyorumKızlar ben de 9-10 kg aldım. Kayınvalidem görüntülü konuşmada gördü, sonrasında telefonda bana çok kilo almışsın dedi. Yahu zaten 48 kilo kadındım. 30 kg da alınır 5 kg da alınır hamilelik bu çok normal değil mi. Kendi kızı ağır yaşamlara dönmüş hamileyken hiç eleştiri değil yanlış anlaşılmasın.sonrasında terapi almış obeziteye dönüştüğü için. Ben onu telkin ederdim zayıflıkta iyi değil keşke balık etli olsaydım kemiklerim sayılıyor felan diye. Ama insanlar benimsemedikleri kişiyi nasıl yaralarım diye fırsat kolluyor kendilerine bakmadan ona kızıyorum. Allah iyilerle karşılaştırsın duası ne kadar önemliymiş.
Bugün kayıpeder bendeydi, sen benim gelinim misin dedi. 80 var mısın, hatta fazlası dediKızlar ben de 9-10 kg aldım. Kayınvalidem görüntülü konuşmada gördü, sonrasında telefonda bana çok kilo almışsın dedi. Yahu zaten 48 kilo kadındım. 30 kg da alınır 5 kg da alınır hamilelik bu çok normal değil mi. Kendi kızı ağır yaşamlara dönmüş hamileyken hiç eleştiri değil yanlış anlaşılmasın.sonrasında terapi almış obeziteye dönüştüğü için. Ben onu telkin ederdim zayıflıkta iyi değil keşke balık etli olsaydım kemiklerim sayılıyor felan diye. Ama insanlar benimsemedikleri kişiyi nasıl yaralarım diye fırsat kolluyor kendilerine bakmadan ona kızıyorum. Allah iyilerle karşılaştırsın duası ne kadar önemliymiş.
Evet teşekkür ederim sorduğun için sizinkini önerdi pembe olanı onu iç dediYani bilmiyorum ki, her doktorun yaşımı farklı oluyor demek ki. bu haftadaki hamilelik için gayet iyi sonuçların, ilaçlara devam demişti.
Mideni sordun mu doktora ilaç önerdi mi
Benim de 11.9 alt sınır zaten 12 doktorum oraferon isminde demir hapı başlattı10.6 benim de 32. haftadaki tahlilde, doktorum gayet ii dedi sonuçlara. Kan ilacı dışında ekstra bir şey yapmıyorum.
Vuhuuu aynı ben.ellerine sağlık canım. Sağlıkla kullanın.
Detaycı mı denir bilmiyorum ama tatile giderkende dönüşte çoğu şey kullanılmadan gelmiş olur, ben yine de vazgeçmemçocuklarım 4-6 yaşında halen koca sırt çantasıyla dışarı çıkıyorum parka gitsek bile biraz garanticiyim sanırım.
Kaç kilo olmuş canım. Su fazlalığı için bişey yapmanı söyledi mi pekiKızlar bnde Dr a gittim şükür yolunda herşey suyum biraz fazlaymış yani tam sınırda dedi..kilosu haftası ile uyumlu,sadece PLT değerim düşük 81 o da hemotoloji bölümüne yönlendirdi bir gözük dedi haftaya tekrar kontrol edecek
2.500 olmuş çok şükür bişey demedi tam sınırda olduğu için kızımda da suyum fazlaydı Dr öyle demiştiKaç kilo olmuş canım. Su fazlalığı için bişey yapmanı söyledi mi peki
Ha bı de 34. Haftada coraspin i keseceğiz dedi sen devam ediyor musun coraspin eKaç kilo olmuş canım. Su fazlalığı için bişey yapmanı söyledi mi peki
Ohhh maşallah çok güzel kilo almış ben de haftaya çarşamba gideceğim bakalım ne diyecek. Bidaha ne zaman gel dedi sana2.500 olmuş çok şükür bişey demedi tam sınırda olduğu için kızımda da suyum fazlaydı Dr öyle demişti
İşte doktordan doktora değişiyor demek ki yaklaşım.Benim de 11.9 alt sınır zaten 12 doktorum oraferon isminde demir hapı başlattı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?