2021 Şubat Anneleri

Su azalması ne zaman başlamıştı peki? Benim 24. Haftada başladı 1 ay bol su havuç suyu falan içtim yeterli seviyeye geldi ama şuanda da haftama göre biraz az olduğunu söyledi doktor. Ayrıca bebeğim de bazı ölçümleri neredeyse 3 hafta yakın geride. Ama bütün ölçümlerin ortalaması alınınca 10 gün kadar gerideymiş gibi oluyor aklım takılıyor. Bu saatten sonra bu farklar kapanır mı yoksa giderek açılır mı..
İlk ultrasonumuzdan bu yana gerilik var başta 2 3 gündü önemsemiyordum sonra 1 hafta oldu sonra 10 gün oldu şimdide dediğim gibi bazı ölçümleri bayağı geride

26.haftada basladi oglumda ama bence daha once basladi muhtemeln doktorum farketmedi çünkü devlete muayneye gittigimde 26 da direk hastahaneye yatırdılar ciddi azalma oldugu icin 2 aya yakin hastahane de yattim serum takviyesi vs aldim benim net 3 hafta geriydi oğlum yani ortalamada 30 hafta olarak doğdu 33 haftalikken. 24 ten bu haftalara gelmissin sende cok iyi insallah bi bu kadar durur icerde ☺️ insallah en azidnan 34-35 li haftaları gorursek cok iyi olur yogun bakim riski en aza iniyor o zaman. En son ne zaman gittin muayneye cnm kac kiloydu

Kızlar tüm içorganlarıma aşırı baskı hissediyorum. Kasığımda değil ama dedipğm gibi içorganlarımın hepsini sanki böyle eziyorlar gibi. Kalbim bile sıkışıyor zor nefes alıyor gibiyim.
Doğum kasılması değildir değil mi?😱
Acile gidecektim ama bizim hastanenin acilinden covidlileri almaya başladılar o yüzden vazgeçtim. Dr 'uma yazdım ama cvp vermedi

Geçen hafta görüştüğümüzde kullandığım kalsiyum magnezyum hapı vardı onu sormuştum keselim demişti aynı sebeple. Ama 4-5 gecedir kalça ağrısından uyuyamadığımı söyleyince tek magnezyum olan bir hapı kullan dedi. Normal doğum istiyorum inşallah baskılamaz 🥺
Bende romatizma var geceleri wc kalkamıyorum kitleniyorum magnezyum bana mısın demedi, doktoruna tekrar sor istersen en iyi takibi doktorun bilir

Selam arkadaşlar bu hamilelik takvimi nasıl aktif oluyor acaba yaptım ama kontrol edemiyorum

Bende romatizma var geceleri wc kalkamıyorum kitleniyorum magnezyum bana mısın demedi, doktoruna tekrar sor istersen en iyi takibi doktorun bilir
Naptın pazartesi ramotolojiye gidicektin. Magnezyum bana da zerre fayda etmedi... Alsam da almasam da aynı.

Kızlar tüm içorganlarıma aşırı baskı hissediyorum. Kasığımda değil ama dedipğm gibi içorganlarımın hepsini sanki böyle eziyorlar gibi. Kalbim bile sıkışıyor zor nefes alıyor gibiyim.
Acile gidecektim ama bizim hastanenin acilinden covidlileri almaya başladılar o yüzden vazgeçtim. Dr 'uma yazdım ama cvp vermedi
Anlattığın durumun ciddiyetini bilmiyorum ama doğum kasılması değildir. Beline kuyruk sokumuna büyük etki ediyor doğum sancıları. Devam ediyor mu?

Anlattığın durumun ciddiyetini bilmiyorum ama doğum kasılması değildir. Beline kuyruk sokumuna büyük etki ediyor doğum sancıları. Devam ediyor mu?
Yok belimde kuyruk sokumumda hiçbir ağrı. Sürekli geğiriyoruö ve hiç rahatlamıyorım.dediğim gibi tüm organlarımı elleriyle eziyorlar sanki. Biraz hafifledi ama hiç bu kdr sıkıştrmamştı. Parol içtim,rennie şurup içtim

Merhaba arkadaşlar. Bugün doktora gittim bebeğim 1900 gr 40cm dedi doktor. Suyu gelişimi falan iyiymis. Sezeryan olacağım için 19 şubat gibi doğuma aliriz dedi. Sizce normal mi ? Mide ağrım için surup ve hap verdi ayrica doğum sonrasina önlem diyerek kan ilaci verdi.(hap olanindan) Ilk dogumumda kullanmamistim. Sindirim problemim var zaten kullanan arkadaşlar rahatsız oldugunuz bir durum var mi?

Ben de ayni durumdayim. Uyku yok uzanmak yok oturmak yok. Ne pozisyonda duracagimi sasirdim. Kaburgalarim eziliyor sanki. Az kaldi insallah gececek hepsi. Bebisleri kucagimiza alinca unutacagiz hepsini.

Yok belimde kuyruk sokumumda hiçbir ağrı. Sürekli geğiriyoruö ve hiç rahatlamıyorım.dediğim gibi tüm organlarımı elleriyle eziyorlar sanki. Biraz hafifledi ama hiç bu kdr sıkıştrmamştı. Parol içtim,rennie şurup içtim
Dogum kasilmasi degil canim. Endise etme yine de iyi hissetmiyorsan doktoruna danis istersen.

Kızlar bebeklere özel çikolata siparişi verdiniz mi verdiyseniz de nerden verdiniz ? Birilerine dağitcağımdan değil de ilk oğlumda da yaptirmistim şimdi yaptirmasam suçlu hissedicem kendimi hemde anı olur hastanede resim cekilinir diyorum. İlkini hacı şeriften yaptirmistim gayet güzeldi şimdi sizlerden fikir almak istedim 😊

Kızlar bebeklere özel çikolata siparişi verdiniz mi verdiyseniz de nerden verdiniz ? Birilerine dağitcağımdan değil de ilk oğlumda da yaptirmistim şimdi yaptirmasam suçlu hissedicem kendimi hemde anı olur hastanede resim cekilinir diyorum. İlkini hacı şeriften yaptirmistim gayet güzeldi şimdi sizlerden fikir almak istedim 😊

Bende Hacı şerif dicektim 😃😅

Merhaba arkadaşlar. Bugün doktora gittim bebeğim 1900 gr 40cm dedi doktor. Suyu gelişimi falan iyiymis. Sezeryan olacağım için 19 şubat gibi doğuma aliriz dedi. Sizce normal mi ? Mide ağrım için surup ve hap verdi ayrica doğum sonrasina önlem diyerek kan ilaci verdi.(hap olanindan) Ilk dogumumda kullanmamistim. Sindirim problemim var zaten kullanan arkadaşlar rahatsız oldugunuz bir durum var mi?
Kac hafta kac günlük oluyorsun 19 subatta cnm

Dogum kasilmasi degil canim. Endise etme yine de iyi hissetmiyorsan doktoruna danis istersen.

Dr'um nasıl olduysa cvp yazdı;
Bu haftalarda gebelikten dolayı sıkışma , hazımsızlık, uykusuzluk , şişkinlik , reflü beklenebilen durumlardır.Az az sık yemeyi deneyin Akşamları 7/8 sen sonra yemeyin.Bol sıvı tüketiniz. Demiş sizinle de paylaşım ddim.
aslında börek yedim biraz yağlıydı o da bni böyle mahvetti mi acaba diyorun?

kızlar iyi akşamlar Cuma günü doktora gittim 31+1 de 1450 gr çıktı bebeğim doktor bi on gün kadar geride dedi, iki oğlumda 2700-2800 doğmuştu onlarda böyle iki hafta kadar geri kalıyorlardı, doktor beslenmene dikkat et dedi ancak önceki hamileliklerimde de ne yersem yiyeyim farketmiyordu
Bugün doktorumu tahlil sonuçları için aradım sekreteri doktorumun haftaya tekrar kan tahlili yaptırmamı ve PLTdeğerini doktoruma söylememi istedi, ben e-nabızdan önceki değerlerme baktığımda bu değer hep yüksek ya da sınırda çıkmış acaba bu sonucun gelişim geriliğiyle ilgisi var mıdır kan sulandırıcı iğne kullanan arkadaşlar sizde de böyle bi sonuç çıktı mı acaba ben iyice tedirgin oldum
Canim PLT değerinde sadece pihtilasma olup olmadığı anlaşılmaz bnmde normaldi PLT ama pihtilasma testi yaptırdım iki genimde çıktı mesela zaten minyon bir bebek ise kilosu çokta endişe edilecek gibi değil önceki gebeliginde oyleymis yine de Dr un daha iyisini bilir

Kızlar 3-6 ay takım aldım ama çok kararsız kaldım kaç aya kadar olur bu takımlar siz alırken kaç ay alıyorsunuz

Anladım bende çift rahimliyim ilk oğlum 36 haftalıkken acil sezeryan ile dogdu. Suyu bittiği için. 2950 gramdı. Bu bebegimde şeker çıktı oda yeterince kilo alamamasina sebep oluyor. Haftasında sorunsuz dogururuz insaallah
Şeker yükleme sonucun nasıldı canim

Back
X