2021 Şubat Anneleri

Ama yine de niye köpük köpük anlamadım 😔
Nette biraz bakindim da hamilelerin idrarinda hormon iceriginden dolayi kopurme gorulebilir yaziyordu. Eger diger testleri normalsa korkulacak bisi yok ama muhakkak idrar yolu enfeksiyonu ve sekere de bakilmali yaziyordu.. simdi senin diger testlerin normal olduguna gore bu durum da normal olabilir canim ama tabi doktor daha dogru soyler..

Kizlar gunaydin
Sabah sag gogsumde bikac saydam damla akti
Sut olsa sapsari akardi dmi
Sut degilse.iltihapmi acaba

Canim.aksam.ruyamda.seni gordm.dogum.yapiyodn🙃
hayrolsun ya:) o vakit hayırlısıyla gelsin çok istiyorum ya o mu etkiledi acaba
Kizlar gunaydin
Sabah sag gogsumde bikac saydam damla akti
Sut olsa sapsari akardi dmi
Sut degilse.iltihapmi acaba
geçenlerde bana da oldu, hatta bazen akıyor ki kabuklanıyor gögüs ucunda. iltihap değil süt o, hazırlanıyor gögüsler:) önce öyle saydam oluyor su gibi.

Kızlar günaydın geceleri aşırı terleyen var mı, normalde yatak odam serin çatı katı olduğu için ona rağmen kısa kolluyla yatıyorum kan ter içinde uyanıyorum. Böyle bişi yaşayan var mı

hayrolsun ya:) o vakit hayırlısıyla gelsin çok istiyorum ya o mu etkiledi acaba

geçenlerde bana da oldu, hatta bazen akıyor ki kabuklanıyor gögüs ucunda. iltihap değil süt o, hazırlanıyor gögüsler:) önce öyle saydam oluyor su gibi.

walla bilmiyorum ruyamda bı bakıyodm kk daydım yne sen yazıyodun ben doğum yaptn diyodn herhalde bu ara hepimz doğum düşünmekten rüyalaemza grer oldu

inşallah şarıl şarıl sütümz gelir o zaman

Bnde dedim ki acaba 3-6 yerine 6-9 mu alsam. kızım 4.150 gram doğmuştu boy da 52 cm yeni doğan yine giydi yani. Bnm ev de sıcak o yüzden kalın bişey almadım lojmandayz zaten
Evet yani bazı markaların da kalıbı dar oluyor. Bulunduğun şehrin mevsimine de dikkat ederek 6-9 da alabilirsin cnm. Ben 6-9 ay da aldım birkaç parça. Ama çok da kıyafet almadim nasıl olsa ihtiyaç olursa alınır internetten. Zaten benim.bulndugum sehirde yaz aylari sadece bir kisa kollu ya da kolsuz body ile geçer. Akrabam sağolsun kendi bebeğinden kalanlari çok gondermis. Başka bir akrabama da haber verdim bana ayır diye.

Arkadaşlar elimde fazla bez kaldı. Mecburen saticam. Etrafımda yenidogan da yok ki vereyim.. Sleepy 2 no.
42serli. 7 paket. Hatta ekstra da bir paket var actim ama kullanamıyorum. Onu da verebilirim. Ilgilenen olur insallah

Kızlar günaydın geceleri aşırı terleyen var mı, normalde yatak odam serin çatı katı olduğu için ona rağmen kısa kolluyla yatıyorum kan ter içinde uyanıyorum. Böyle bişi yaşayan var mı
Been🙋🏼‍♀️ Ki normade cok usurdum 3 kat falan yatardim ama simdi ince de yatsam su gibi oluyorum

Arkadaşlar elimde fazla bez kaldı. Mecburen saticam. Etrafımda yenidogan da yok ki vereyim.. Sleepy 2 no.
42serli. 7 paket. Hatta ekstra da bir paket var actim ama kullanamıyorum. Onu da verebilirim. Ilgilenen olur insallah
dolap uygulamasında çok alıcı oluyor ordan deneyin burdan talep göremezseniz

walla bilmiyorum ruyamda bı bakıyodm kk daydım yne sen yazıyodun ben doğum yaptn diyodn herhalde bu ara hepimz doğum düşünmekten rüyalaemza grer oldu

inşallah şarıl şarıl sütümz gelir o zaman
akşam sabah bekliyorum 12den beri :P bana sorsan göbeğim bile aşağıda :P

amin amin gelicek diyelim:) ben ilkinde sezeryan olduğum halde hemen geldi. olumlu düşünelim olumlu olsun:) o ponçik elleri tutunca fışkıracak hepimizin...

ben sıcağı sevmem gündüz bile ellerim terliyor artık... üstümü aylardır örtmüyorum. dün gece kombiyi kapattım. gece eşim söyleniyordu ev buz gibi niye kapattın kombiyi diye :d

Kizlar slm.Aranizda kahverengi lekelenme yasayan varmi.Bende 2 defa oldu doktor cocuk dogum pozisyonunda baski yapio olabilir dedi.Var mi ayni durumu yasayan.Endiseleniyorum ister istemez.

Kızlar bugün ben de iş göremezlik raporu almaya gittim. Hmg ve idrar baktı doktor. Hemoglobinim 3 aydır 10.7 geliyor. Ve doktor güzel böyle devam edelim diyor. Ferro sanol 1x1 alıyorum. Yemediğim içmediğim şey kalmadı. Zaten laktoz intoleransım var. Bağırsaklarımdan yeterince emilmediğini düşünüyorum. Böyle doğuma girmek çok riskli değil mi 🙁 Benle aynı durumda olan arkadaşlar yeme içme dışında doktorunuz başka öneride bulundu mu?
hamilelikte normal ki bu
Hemoglobin bir hamilelik düzeyi doğal olarak hamileliğin normal anemisini temsil eden 10.5 gm / dL’ye düşebilir yazıyor nette de.

ben sıcağı sevmem gündüz bile ellerim terliyor artık... üstümü aylardır örtmüyorum. dün gece kombiyi kapattım. gece eşim söyleniyordu ev buz gibi niye kapattın kombiyi diye :d

Ben de dun doktora
18 19 ocakta sezeryanla alma sansmz var mi dedim
Doktor cok erken 25ten once dogru olmaz.kuvoze.gireblr dedi😔

Ben de dun doktora
Sezeryan mı istiyorsun canım sen? Aynı tarihlerde peşpele doğurucaz😅bana 1 şubat bile olabilir dedi.

Ben de dun doktora
Takvime göre dediğiniz tarih 37. Haftaya geliyor nasıl erkenmis anlamadım. Ben oğlumu 36 da dogurdum çok şükür kuvoze girmedi bilemedim doktor vardır bir bildiği. Benim doktorda 37+5 gibi alırız dedi

Back
X