2021 Şubat Anneleri

Takvime göre dediğiniz tarih 37. Haftaya geliyor nasıl erkenmis anlamadım. Ben oğlumu 36 da dogurdum çok şükür kuvoze girmedi bilemedim doktor vardır bir bildiği. Benim doktorda 37+5 gibi alırız dedi
Bende şaşırdım sezeryan doğumlar 40-41 buluyor mu?

Takvime göre dediğiniz tarih 37. Haftaya geliyor nasıl erkenmis anlamadım. Ben oğlumu 36 da dogurdum çok şükür kuvoze girmedi bilemedim doktor vardır bir bildiği. Benim doktorda 37+5 gibi alırız dedi

Ya bilmiyorm.artik sezeryan bile.olsa
39lar ideal dedi
Digerleri erken.kaliyo dedi
Sizinki cdden 36 de.grmedimi.masallah😔

Ya bilmiyorm.artik sezeryan bile.olsa
39lar ideal dedi
Digerleri erken.kaliyo dedi
Sizinki cdden 36 de.grmedimi.masallah😔
Burada erkek bebek geç gelişiyor diyenler vardı erkekler geç alınıyor falan diye ama doktorum hayır ya bazı bebekler çabuk gelişebiliyor yani anne ve bebeğin durumuna göre alınır dedi kilosu 2bin üstü olan ve 36+ neden kuveze girsinki? Eğer başka problem olmazsa.

Burada erkek bebek geç gelişiyor diyenler vardı erkekler geç alınıyor falan diye ama doktorum hayır ya bazı bebekler çabuk gelişebiliyor yani anne ve bebeğin durumuna göre alınır dedi kilosu 2bin üstü olan ve 36+ neden kuveze girsinki? Eğer başka problem olmazsa.

Ben de anlamadm.kilosu da 2200 2300 arasi dedi dun
Benmki.biraz zayif sanirim ama baska.bi sknti.yoktu ben zaten hemen smdi al demedm de yani 18 19 ocak cok da erken degl gbi geldi 20 gunde de 500 gram alsa zaten kilosal cok.sknti olmuyo😔

Ya ben en.gec 18 19 ocak istiyorum
Sence cok.mu erken.o.tarih nie kuvoze griyo ki anlamadm gtti
genelde sezeryan bi sıkıntı yoksa 38 içinde yapılıyordu benim de bildiğim. Ama 39u buluyor bana da verdiği tarihle... Erkek bebek bekleyelim 39u dedi. Sağlık sıkıntısı yoksa o tarihte küveze alınmaz... Belki bakarsın bebişlerimiz de bize söylenenden önce gelmek ister🤗

genelde sezeryan bi sıkıntı yoksa 38 içinde yapılıyordu benim de bildiğim. Ama 39u buluyor bana da verdiği tarihle... Erkek bebek bekleyelim 39u dedi. Sağlık sıkıntısı yoksa o tarihte küveze alınmaz... Belki bakarsın bebişlerimiz de bize söylenenden önce gelmek ister🤗
Insallah ya var mi oyle biraz erken gelmesi icin dogal taktikler

İnan bilmiyorum ilkinde bol bol yürüdüm ağustos sıcağında, pilates yaptım, merven indim çıktım. Hatta 39da cam bile sildim, perde taktım banamısın demedi🤣🤣 ben 35te ntsye bağlandığımda düzenli doğum sancısı çıkmıştı, çok erken geciktirici serum yapalım dediler😅40+3de 1 cm bile açılma olmadı, bebekte kanala inmedi, suni sancı ver dedim. boşuna sancı çekersin açılman yok, doğum sancın ondan kuvvetli ama inmiyor Hanfendi aşağıya dedi, kendi isteğimle sezeryan oldum.

İnan bilmiyorum ilkinde bol bol yürüdüm ağustos sıcağında, pilates yaptım, merven indim çıktım. Hatta 39da cam bile sildim, perde taktım banamısın demedi🤣🤣 ben 35te ntsye bağlandığımda düzenli doğum sancısı çıkmıştı, çok erken geciktirici serum yapalım dediler😅40+3de 1 cm bile açılma olmadı, bebekte kanala inmedi, suni sancı ver dedim. boşuna sancı çekersin açılman yok, doğum sancın ondan kuvvetli ama inmiyor Hanfendi aşağıya dedi, kendi isteğimle sezeryan oldum.
Yani 37 de dogar umarm 2 hafta sonraya bakalm nasl inatci cikcaklarmi
Ben de zaten suan zerre sanci kasilma namina tek bisi yook

Ben de anlamadm.kilosu da 2200 2300 arasi dedi dun
Benmki.biraz zayif sanirim ama baska.bi sknti.yoktu ben zaten hemen smdi al demedm de yani 18 19 ocak cok da erken degl gbi geldi 20 gunde de 500 gram alsa zaten kilosal cok.sknti olmuyo😔
O zaman doktorun daha iyi bilir canım benim arkadaş oğlan oldu sezeryanla 36 da aldılar 3.500 .

Yani 37 de dogar umarm 2 hafta sonraya bakalm nasl inatci cikcaklarmi
Ben de zaten suan zerre sanci kasilma namina tek bisi yook
geçen kontrolde doktor bana da dedi.doktor bey 38+0 da alabilir misiniz dedim.tarih 21.01.21 olacaktı ne güzel.oda erkek bebek biraz daha anne karnında kalması iyi olur dedi.genelde sezeryanıda sıkıntı yoksa 38+3,4,5 gibi alıyorlar.siz neden biraz erken istiyorsunuz?burçla mı ilgili :emir_bebek:

İlkini bende Hacı serife yaptirdim ikincisini Hastahane çıkışı yapan yere yaptirdim hastahane cikisi yaninda cikolatasi olan kampanya vardı onunda tadi cok guzel ama ayri satilmadigi icin haci şerif dedim ☺️
Bu hafta ordan söylerim bende canım artık son haftalar herşeyi hazır etmek lazım 😊

38+3,4,5 alıyorlar genelde inşallah sorun olmazda 39 larda doğururum bende ya. Benimki de erkek. Oğlum kal içerde daha diyorum hergün😁 Annemler hastaneden çıkıp yanımda olsunlar diye 40ta bile doğurabilirim🙈
Ben geç gelmesi için duacıyım sen erken🙈
Sağlıklı olsunlarda 🤲

Yüksek, düzenli takip ediyorum beslenmeyle kontrol edebiliyorum. İlk zamanlardaki ne göre hemen firlamiyor en azından
Ya bnm 50 lik yüklemede açken 98 yüklemede n sonra 167 çıkmıştı,sonra 100 Luk istedi onda da sırayla 87,153,121,102 çıktı Dr normal dedi ama akşam yatmadan önce ekmeğe falan fazla yüklemeyin gece rahatsız oluyorum Dr sorun yok dedi ama

Evet yani bazı markaların da kalıbı dar oluyor. Bulunduğun şehrin mevsimine de dikkat ederek 6-9 da alabilirsin cnm. Ben 6-9 ay da aldım birkaç parça. Ama çok da kıyafet almadim nasıl olsa ihtiyaç olursa alınır internetten. Zaten benim.bulndugum sehirde yaz aylari sadece bir kisa kollu ya da kolsuz body ile geçer. Akrabam sağolsun kendi bebeğinden kalanlari çok gondermis. Başka bir akrabama da haber verdim bana ayır diye.
Ya bnde degistircem galiba çünkü evim sıcak ama tek kat giydirmem kışın o da altına bı zıbın daha giydirirsem 3-6 olmayacak zibinla aynı boyda hatta bazısı küçük o yüzden 6-9 ile değişim yapacagim

Back
X