2021 Şubat Anneleri

Genelde sezaryanlar da 38-39 gibi bebek alınıyor canım ama eğer ilk bebekse ve sezaryansa yine 40-41 ler beklenilir ki normaldir. Bide içerde durmasinda zarar yok ki daha da gelişiyorlar anne karnında.
Ben bu fikri elestirmedim ki ama çocuk kilolu ve durumu iyiyse anne için de iyi olacaksa 36 da alınıyor . Ben ilk doğumu erken yaptım ya doktor 33 den sonra normal artık diyordu ..

Hem.burc hem.baska bikac sebep daha var sadece burc degil.ama

Amin aynen

Ben bu fikri elestirmedim ki ama çocuk kilolu ve durumu iyiyse anne için de iyi olacaksa 36 da alınıyor . Ben ilk doğumu erken yaptım ya doktor 33 den sonra normal artık diyordu ..
Biliyorum anladım canım ileri haftalar için de sezaryan olabiliyor onun için sana yazdım. Yoksa senin ilki tansiyondan alındı biliyorum. Benim doktorum da 34 sonrası için korkma diyordu. İnşallah hepimizi 37 leri görürüz sağlıkla kucağınıza alırız

Nst de kaçı görünce doğum sancısı başlamış deniyordu ya

Doktorun istegi 25 ocak.sonrasi
Anne karnında kaldığı hergün sltın değerindedir. Senin ilk Doğum bir tehliken yok o yüzden dr son zamana kadar bekliyordur. Eski sezaryenin olsa belki erken alırdı. Ben normal Doğum yapmıştım ilkini bunu da şimdilik normal bekliyoruz ama ola ki sezaryen olmam gerekse son ana sancıya kadar beklerim. Bebek gelmek istediği zaman gelsin.

Kızlar günaydın geceleri aşırı terleyen var mı, normalde yatak odam serin çatı katı olduğu için ona rağmen kısa kolluyla yatıyorum kan ter içinde uyanıyorum. Böyle bişi yaşayan var mı

Ben normalde sicagi cok severim evimin dis cephesi yok soğuk olur yaksamda ama 3-4 gündür terliyorum kisa kolla yatiyorum

Merhaba kız bebek anneleri, bebişlerinizin isimlerini netleştirebildiniz mi, neye kadar verdiniz? Bakıyorum heryerde aynı öneriler var. Bilge Neva yada Gülce Neva nasıl sizce?

Merhaba kız bebek anneleri, bebişlerinizin isimlerini netleştirebildiniz mi, neye kadar verdiniz? Bakıyorum heryerde aynı öneriler var. Bilge Neva yada Gülce Neva nasıl sizce?
Gülce neva daha guzel bence,öyķü yada defne dusunuyorum bende

Ben de anlamadm.kilosu da 2200 2300 arasi dedi dun
Benmki.biraz zayif sanirim ama baska.bi sknti.yoktu ben zaten hemen smdi al demedm de yani 18 19 ocak cok da erken degl gbi geldi 20 gunde de 500 gram alsa zaten kilosal cok.sknti olmuyo
Canım bence kiloyla alakası yok iç organlarının gelişimi belki hafta hafta farklılık gösteriyordur. Küveze de o yüzden alıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…