2021 Şubat Anneleri

Evet 37ye denk geliyo iste ben de onu diyorm.cok asiri da erken degil bence

Ben sonraki yorumlar icin yazdim cevabimi 37-36.hafta oncesi icin yani 37 de ciger gelisimi yeteri kadqr tamamlanmis oluyor zaten kilo alıyor sadece 40 a kadar zaten istege bagli istiyosun 37+2-37+5 arasi istedigin burca denk geliyorsa cok erken bir hafta değil

Iste esim 25te fln gtcek bikac gunde kendi gorse die cok 20leri de bulmasn diyorm.ama nasip Allah ne derse o olur

Jilet bende yapmim.diyodum ama muayeneler sıklaştıkca mecbur jilete sarıldım ama göremiyorum yani Allah kaza bela versin diye niyet ediyorum

Iste esim 25te fln gtcek bikac gunde kendi gorse die cok 20leri de bulmasn diyorm.ama nasip Allah ne derse o olur

Hayirlisi olsun hakkinda bencede bebegini gormeden gitmesin ya hem seninde en cok esine ihtiyacin oluyor dogum sonrasi yani benim öyle olmuştu doğumdan çıkınca esini arar gözlerin

Evet 37ye denk geliyo iste ben de onu diyorm.cok asiri da erken degil bence
Canım hakkında hayırlısı olsun, biz ne diyebiliriz ki, doktorun ve sizin kararınız. Eşinin görev durumu bir anda olmuş tabi ki bebeğinin babasının yanında olmasını istemen en doğal hakkın.Ama şunu söyleyim görümcemin 3 çocuğu da erken doğum riski ve servikal yetmezlik nedeniyle mecburen 36.hafta bitiminde doğdular. Hiçbiri de küvoze girmedi. Ama 40 haftalık doğup küvoze giren duyduk. Tamamen doktorunla karar vereceğiniz bir konu. Sağlıkla gelsin

Hayirlisi olsun hakkinda bencede bebegini gormeden gitmesin ya hem seninde en cok esine ihtiyacin oluyor dogum sonrasi yani benim öyle olmuştu doğumdan çıkınca esini arar gözlerin

Aynen gercrkten esime cok ihtyacm.olacak zaten ilk bebek deneyimsizm.heyecanlym.vs
Sagoln insallah Allah hepimzn gonlne gore verir
Tek.olmak istemiyorm.gercekten dusunmesi bile.beni strese sokuyi

Cok.tesekkurler ben de 34 haftalikken dogmsm kuvoze grmsm ama.insallah hepimzn hakkmzda hayrkisi olsn
Saglikla.gelsnler
Umarm esim.yanmda.olur

Doktorum 38 hafta bittiğinde 38+3 38+4 38+5 gibi alırız dedi zaten 39dan gün almış oluyor internette de yazıyor 37 hafta ve öncesi erken doğuma giriyor diye ciğerler gelişmemiş oluyor sanırım ondan
Benim doktorum da 39 da alırız dedi bende zaten o zamana kadar beklemek istiyodum 39+ larda uygun bir tarih belirleriz herhalde. Cinsiyete gore bile gelişim değişebiliyormuş o yüzden hepimizinki en sağlıklı zamanda gelsin inşallah ❤
Allah yardımcın olsun canım durumun zor valla evdeki de daha küçük inşallah zamanını bekler bebeğin bende en son eşimle karar vericem işin içinden çıkamadım
Jileti mecbur yapicaksin canim.kendini riske atma. Öyle bir seferden çoğalmaz meraklanma
Herhalde oyle olucak canım özel bölgeye yaparım diğerlerine yine ağda yaparım.
Jilet bende yapmim.diyodum ama muayeneler sıklaştıkca mecbur jilete sarıldım ama göremiyorum yani Allah kaza bela versin diye niyet ediyorum
Allah korusun bende göremeden nasıl yapicam bakalim epilasyon a gitmediğime çok pişmanım şimdi evlenicek olan herkese evlenmeden yaptirin diyorum

Yaa darısı bana inşallah bir aydır diyorum ki her akşm geldiğinde bi yerleri yapalım. Yok tembel anacağım . Sonra gündüz gidiyorm kendm yapıyorm yoruluyorm baya söyleniyorum kendisine . Bir masanın üstünde duran bi obje bile gözüme batıyor. Şimdi d.sonrası kim gelebilecek belli değil sürekli ay biri görse ne pis kız der ,ay burasını toplayım nolur nolmaz modundayım sürekli
Tamam canım Teşekkürler
Dalan ve dalin kullandım ben,stokladım da hatta. Siveno'da öneririm.

Cumartesi çalışmıyormuş izinliymiş ben de pazartesiye aldım. Ama iyi değilim nefesim kesiliyor, uzandım tepik atıp duruyor şu an. Acile gitsek acil doğum var mıydı orda. Diğer binaya muhatap olmadan iş görebiliyor muyuz kadın doğum kısmında kızlar.

Bende görmeden yapanlardanım bayadır gözükmüyor ki oralar. Zaten baya zor oluyor eğilmek almak. Ama nolur nolmaz sürekli temiz gezmek gerek.

Kızlar sezeryanda kesin sonda takıyorlar mı?

Esime ben anlattim spinal yaptır o zaman o neyse dedi hepsinin artilarini eksilerini anlatinca sagol cnm valla aynen evdekide küçük baba izin alip bakicak.yastada degil

Ay evet epilasyonda benimde derin yaram cocuklardan sonda bende istiyorum artik valla yaparken karnima agri giriyor ugrasiliyor baya Allah kolaylik versin

Var canım yine kadın doğum binasında doğum acili de . Ama bazen erkek doktor olabiliyor arayıp sor istersen o doktor da cok iyi ama kapalıyım demiştin diye hatırlıyorum eğer istemezsen boş yere gitme.
Bende görmeden yapanlardanım bayadır gözükmüyor ki oralar. Zaten baya zor oluyor eğilmek almak. Ama nolur nolmaz sürekli temiz gezmek gerek.

Kızlar sezeryanda kesin sonda takıyorlar mı?
Aynen temiz olmaak lazim bu hafta eşim oglanla ilgilenirken bende kendimle ilgilenicem bakalım değişebiliyor canım ya kesin desem şimdi takılmayan biri çıkar ama büyük çoğunlukla takılıyor çünkü ilk saatler yerinden kalkmıyorsun.

1 saat oncd bende senin gibiydim esim hatta karnimin fazlaca oynadiguni farketti gidelim.yarin dedi magnezyum.jcmeyi unutmusum.ictim de suan biraz sakinlesti bebek.

Cnm bana nuran hoca acil bir durum oldugunda gel burda acil.kadin dogumcular var zaten bana bilgi verirler eger ters bissy oludza beni ararlar hemen gelirim doguma vs demişti.

Aslında bakılır canım benim eşim ben çalışırken işsizdi 5 ay oğluma tek başına baktı ama hastane senin için de riskli olabilir hareketlerini hissediyorsun dimi ?
Bende kesin yaptırırım diyorum böyle ugrasilmiyor valla, amin canım

Kizlar ben bebekten erken kurtulmak istemiyorum
Esim.goreve gidecek ocak sonuna dogru
Cocgunu goremeden gtmesni istemiyorum
Zaten tek.kalicam onsuz
Kimlik sgk rapor isleri vs o halledecek
Hangi anne cocgnn saglksz olmasni isterki
Kimse seni bununla itham etmedi edemezse rahat ol bebeğin için en iyisini senden başka kim dusunebilir. Ve ayrıca bir sorun yoksa gelişimi iyiyse dediğin haftalarda da doğum yapmak isteyebilir anneler tabi doktorda uygun görürse. Bu seni ihmalkar bir anne yapmaz. Tabiki eşinin de bebeğini görmesini istemen çok normal hangi anne istemez. Lütfen üzme kendini ve rahatla

Ya acaba bizde şeker olduğu için mi terliyoruz. Gece uyanıp 2 kez fanila ve pijama değisiyorum ben de
Bende şeker var ama öyle dediğiniz gibi terlemiyorum. Bende ödem çok fazla 36 numara ayakkabı olmuyor annemin 38 numara ayakkabısı bile dar geldi. Ellerim ayaklarım berbat durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…