Ya acaba bizde şeker olduğu için mi terliyoruz. Gece uyanıp 2 kez fanila ve pijama değisiyorum ben deBnde öyleyim ta suyun içinde kalıyorum ki normalde çok usurdum artık banyo yapmaktan gına geldi
Evet 37ye denk geliyo iste ben de onu diyorm.cok asiri da erken degil bence
Iste esim 25te fln gtcek bikac gunde kendi gorse die cok 20leri de bulmasn diyorm.ama nasip Allah ne derse o olurBen sonraki yorumlar icin yazdim cevabimi 37-36.hafta oncesi icin yani 37 de ciger gelisimi yeteri kadqr tamamlanmis oluyor zaten kilo alıyor sadece 40 a kadar zaten istege bagli istiyosun 37+2-37+5 arasi istedigin burca denk geliyorsa cok erken bir hafta
Yok canım ya daha karar veremedim spinalden bas ağrısı bel ağrısı yüzünden korkuyorum hemde o anı kaldiramayabilirim. Genelden de korkuyorum napcam bakalimsen naptın verdin mi kararını bi daha doktora ne zaman gidiceksin ?
Beden temizliği benimde kafamı kurcalıyor normalde agda yaptırıyorum şimdi pandemiden korkup gidemiyorum, kendim de önümü göremiyorumjiletde hiç yapmadim yapıp da çoğaltmak istemiyorum nolcak bakalım
Amin inşallah .bütün kuzular sağlıkla ve şanslarıyla gelsinlerBen Kutay'i sevdim, şansıyla uğuruyla gelsin
Iste esim 25te fln gtcek bikac gunde kendi gorse die cok 20leri de bulmasn diyorm.ama nasip Allah ne derse o olur
Canım hakkında hayırlısı olsun, biz ne diyebiliriz ki, doktorun ve sizin kararınız. Eşinin görev durumu bir anda olmuş tabi ki bebeğinin babasının yanında olmasını istemen en doğal hakkın.Ama şunu söyleyim görümcemin 3 çocuğu da erken doğum riski ve servikal yetmezlik nedeniyle mecburen 36.hafta bitiminde doğdular. Hiçbiri de küvoze girmedi. Ama 40 haftalık doğup küvoze giren duyduk. Tamamen doktorunla karar vereceğiniz bir konu. Sağlıkla gelsinEvet 37ye denk geliyo iste ben de onu diyorm.cok asiri da erken degil bence
Hayirlisi olsun hakkinda bencede bebegini gormeden gitmesin yahem seninde en cok esine ihtiyacin oluyor dogum sonrasi yani benim öyle olmuştu doğumdan çıkınca esini arar gözlerin
Cok.tesekkurler ben de 34 haftalikken dogmsm kuvoze grmsm ama.insallah hepimzn hakkmzda hayrkisi olsnCanım hakkında hayırlısı olsun, biz ne diyebiliriz ki, doktorun ve sizin kararınız. Eşinin görev durumu bir anda olmuş tabi ki bebeğinin babasının yanında olmasını istemen en doğal hakkın.Ama şunu söyleyim görümcemin 3 çocuğu da erken doğum riski ve servikal yetmezlik nedeniyle mecburen 36.hafta bitiminde doğdular. Hiçbiri de küvoze girmedi. Ama 40 haftalık doğup küvoze giren duyduk. Tamamen doktorunla karar vereceğiniz bir konu. Sağlıkla gelsin
Benim doktorum da 39 da alırız dedi bende zaten o zamana kadar beklemek istiyodum 39+ larda uygun bir tarih belirleriz herhalde. Cinsiyete gore bile gelişim değişebiliyormuş o yüzden hepimizinki en sağlıklı zamanda gelsin inşallah ❤Doktorum 38 hafta bittiğinde 38+3 38+4 38+5 gibi alırız dedi zaten 39dan gün almış oluyor internette de yazıyor 37 hafta ve öncesi erken doğuma giriyor diye ciğerler gelişmemiş oluyor sanırım ondan
Allah yardımcın olsun canım durumun zor valla evdeki de daha küçük inşallah zamanını bekler bebeğinCumartesi gunu çağırmıştı nuran hanim ama resmi tatil giriyor haftaya saliya aldim randevu bende hemde 32+0 raporu alirim gitmiskenn. Bugun perinatolojiye gittim devlette birde onlardan gorus almak için yatirmak istediler hastahaneye ama bebegi birakicak bakicak kimse yok döndüm eve geldim sık sık muayneye giderim artik yapicak biseyim.yok napim
Spinal benimde sirf bel agrisi olucak diye kafami kurcalıyor 34.haftadan önce doğum yaparsam zaten genel isterim ama 34 hafta ver sonrasi olursa bende kararsızımbakalım sonumuz ne olcak
Herhalde oyle olucak canım özel bölgeye yaparım diğerlerine yine ağda yaparım.Jileti mecbur yapicaksin canim.kendini riske atma. Öyle bir seferden çoğalmaz meraklanma
Allah korusun bende göremeden nasıl yapicam bakalimJilet bende yapmim.diyodum ama muayeneler sıklaştıkca mecbur jilete sarıldım ama göremiyorum yaniAllah kaza bela versin diye niyet ediyorum
Yaa darısı bana inşallahBende eşimle tüm evi dolap içlerine kadar elden geçirdim ama doğuma kadar öyle kalacağına hiç ümidim yokbelirsizlik en sevmediğim şey o yüzden düşünmekten uykularım kaçıyor. Yemek stoğu yapamıyorum, gitmeden önce evi bi toplayım diyemiyorum, beden temizliğimi tam yapıp giderim diyemiyorum. Hazırlıksız yakalanmak en korktuğum
Dalan ve dalin kullandım ben,stokladım da hatta. Siveno'da öneririm.Tamam canım Teşekkürler
Cumartesi çalışmıyormuş izinliymiş ben de pazartesiye aldım. Ama iyi değilim nefesim kesiliyor, uzandım tepik atıp duruyor şu an. Acile gitsek acil doğum var mıydı orda. Diğer binaya muhatap olmadan iş görebiliyor muyuz kadın doğum kısmında kızlar.Cumartesi gunu çağırmıştı nuran hanim ama resmi tatil giriyor haftaya saliya aldim randevu bende hemde 32+0 raporu alirim gitmiskenn. Bugun perinatolojiye gittim devlette birde onlardan gorus almak için yatirmak istediler hastahaneye ama bebegi birakicak bakicak kimse yok döndüm eve geldim sık sık muayneye giderim artik yapicak biseyim.yok napim
Spinal benimde sirf bel agrisi olucak diye kafami kurcalıyor 34.haftadan önce doğum yaparsam zaten genel isterim ama 34 hafta ver sonrasi olursa bende kararsızımbakalım sonumuz ne olcak
Bende görmeden yapanlardanımBenim doktorum da 39 da alırız dedi bende zaten o zamana kadar beklemek istiyodum 39+ larda uygun bir tarih belirleriz herhalde. Cinsiyete gore bile gelişim değişebiliyormuş o yüzden hepimizinki en sağlıklı zamanda gelsin inşallah ❤
Allah yardımcın olsun canım durumun zor valla evdeki de daha küçük inşallah zamanını bekler bebeğinbende en son eşimle karar vericem işin içinden çıkamadım
Herhalde oyle olucak canım özel bölgeye yaparım diğerlerine yine ağda yaparım.
Allah korusun bende göremeden nasıl yapicam bakalimepilasyon a gitmediğime çok pişmanım şimdi evlenicek olan herkese evlenmeden yaptirin diyorum
Benim doktorum da 39 da alırız dedi bende zaten o zamana kadar beklemek istiyodum 39+ larda uygun bir tarih belirleriz herhalde. Cinsiyete gore bile gelişim değişebiliyormuş o yüzden hepimizinki en sağlıklı zamanda gelsin inşallah ❤
Allah yardımcın olsun canım durumun zor valla evdeki de daha küçük inşallah zamanını bekler bebeğinbende en son eşimle karar vericem işin içinden çıkamadım
Herhalde oyle olucak canım özel bölgeye yaparım diğerlerine yine ağda yaparım.
Allah korusun bende göremeden nasıl yapicam bakalimepilasyon a gitmediğime çok pişmanım şimdi evlenicek olan herkese evlenmeden yaptirin diyorum
Var canım yine kadın doğum binasında doğum acili de . Ama bazen erkek doktor olabiliyor arayıp sor istersen o doktor da cok iyi ama kapalıyım demiştin diye hatırlıyorum eğer istemezsen boş yere gitme.Cumartesi çalışmıyormuş izinliymiş ben de pazartesiye aldım. Ama iyi değilim nefesim kesiliyor, uzandım tepik atıp duruyor şu an. Acile gitsek acil doğum var mıydı orda. Diğer binaya muhatap olmadan iş görebiliyor muyuz kadın doğum kısmında kızlar.
Aynen temiz olmaak lazim bu hafta eşim oglanla ilgilenirken bende kendimle ilgilenicem bakalımBende görmeden yapanlardanımbayadır gözükmüyor ki oralar. Zaten baya zor oluyor eğilmek almak. Ama nolur nolmaz sürekli temiz gezmek gerek.
Kızlar sezeryanda kesin sonda takıyorlar mı?
Cumartesi çalışmıyormuş izinliymiş ben de pazartesiye aldım. Ama iyi değilim nefesim kesiliyor, uzandım tepik atıp duruyor şu an. Acile gitsek acil doğum var mıydı orda. Diğer binaya muhatap olmadan iş görebiliyor muyuz kadın doğum kısmında kızlar.
Aslında bakılır canım benim eşim ben çalışırken işsizdi 5 ay oğluma tek başına baktı ama hastane senin için de riskli olabilir hareketlerini hissediyorsun dimi ?Esime ben anlattim spinal yaptır o zaman o neyse dedihepsinin artilarini eksilerini anlatinca sagol cnm valla aynen evdekide küçük baba izin alip bakicak.yastada degil
Ay evet epilasyonda benimde derin yaram cocuklardan sonda bende istiyorum artikvalla yaparken karnima agri giriyor ugrasiliyor baya Allah kolaylik versin
Kimse seni bununla itham etmedi edemezse rahat ol bebeğin için en iyisini senden başka kim dusunebilir. Ve ayrıca bir sorun yoksa gelişimi iyiyse dediğin haftalarda da doğum yapmak isteyebilir anneler tabi doktorda uygun görürse. Bu seni ihmalkar bir anne yapmaz. Tabiki eşinin de bebeğini görmesini istemen çok normal hangi anne istemez. Lütfen üzme kendini ve rahatlaKizlar ben bebekten erken kurtulmak istemiyorum
Esim.goreve gidecek ocak sonuna dogru
Cocgunu goremeden gtmesni istemiyorum
Zaten tek.kalicam onsuz
Kimlik sgk rapor isleri vs o halledecek
Hangi anne cocgnn saglksz olmasni isterki
Bende şeker var ama öyle dediğiniz gibi terlemiyorum. Bende ödem çok fazla 36 numara ayakkabı olmuyor annemin 38 numara ayakkabısı bile dar geldi. Ellerim ayaklarım berbat durumdaYa acaba bizde şeker olduğu için mi terliyoruz. Gece uyanıp 2 kez fanila ve pijama değisiyorum ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?