2021 Şubat Anneleri

Yaa gercekten mi duygulandm
O da babasi sonucta babalar da cok ise yariyo
Allahim hicbi bebegi ailesiz birakmasin
Benim eşim ilk zamanlar bir meme vermemişti kıza çok çok emeği var inşallah bu sefer de tek refakatçi dileğim o

Benimki.de.zayif iste 2200 2300 arasi dedi saglikli olsnlar da napalm

O da doğru ben yemek yapıp bırakıyodum eşim yediriyordu senin o imkaninda yok sadece yemek için kalk o zaman canım onun dışında dinlen o nidicart çok işe yarıyor inşallah biraz daha dayanır böyle böyle zaman geçiyor. İlk hamilelikte benimde kasilmam vardi ha dogdu dogucak derken 38+6 da sezaryanla doğdu şimdi seninde inşallah öyle olur havuç suyu içebiliyor musun ?
ben gittim noldu kocam kadar killi oldum nerdeyse ust bacak da yokktu oralar bile hep tuy
Bazisi da öyle oluyomuş ya ben zaten biraz tüylüyüm o yüzden bişey kaybetmem herhalde bide hamilelikte daha da arttı ilkinde böyle olmamıştım bu hamilelik tüylendirdi beni.
Ben bi ayağıma uzanıyorum diğerini eşime kestiriyorum napiyim hastalıkta sağlıkta dedik kessinler valla sende söyle eğer sonradan konusucak biriyse canım hiç söyleme tüy olayını kendin hallet bazısı huylanabiliyor. Bende yapamazsam kız kardeşimle yapicam

3 gündür esim sagolsun aksami kahvaltılıklarla gecistiriyor ogluma da corba makarna yapmıştım 2 gundur onu yedi. Esimde sagolsun ona kalsa hep yat diyoda ben suclu hissediyorum kendimi sanki elimdeymis gibi. Yarin tekrar bi yemej yapicam eve fazla yapıyorum ki hemen bitmesin diye
Havuc suyunada baslayamadim daha kati meyve sikacagim yoktu kisa bir sure icinde almak istemedim arkadasimda varmis yarin getircek bakalım inşallah faydası olur

Cnm bu arada 31+0 im ben 6 cm suyum bugyn ölçtuler sormustun dun cevap yazayım dedim

Canım dertlenme bence çünkü ben hatırlamıyorum acıyı falan zaten düşüncelerle bogusuyordum gece 2 de bebek alındı ondan 45 dk önce takıldı sabah doktor karnıma falan baktı 7 de o sıra hemşire çıkardı doktor Yuri göreyim seni dedi ... Öyle hatırlıyorum sanki

Ya ben hiç sonda anımsamıyorum ne takılması ne çıkarılması. Heyecan mı dicem de yok ben ameliyattan sonra wcye gitmiştim ya...

Kizlar ben bebekten erken kurtulmak istemiyorum
Esim.goreve gidecek ocak sonuna dogru
Cocgunu goremeden gtmesni istemiyorum
Zaten tek.kalicam onsuz
Kimlik sgk rapor isleri vs o halledecek
Hangi anne cocgnn saglksz olmasni isterki
Canim yanlış anladın sanırım kurtulmak istiyorsun demedim "kavuşmak istiyoruz"dedim husn-u zan yaptım..sağlıksız olmasını istersin gibi bir kelime de kullanmadım hepimiz için aynı şey gecerli..bilmiyordum üstelik görev sebebiyle düşündüğünü dediğim gibi güzel düşünüp güzel yazmaya çalıştım yanlış anlama lütfen

Ya acaba bizde şeker olduğu için mi terliyoruz. Gece uyanıp 2 kez fanila ve pijama değisiyorum ben de
Valla bilmiyorum ama ilk gebelikte kesinlikle böyle değildim atletle yatıyorum gece ve sürekli terliyorum petek te kapalı üstüm açık düşün yanişeker yok diyorlar ama bilmiyorum

Olsun bol bol su da iç o da arttırır inşallah sağolsun eşler bu dönemde yardımcı oluyor sende dinlen hayatında 1-2 ay böyle olur esin de ne güzel destek sana hiç kafana takma.

Jilet çoğaltmıyor canım kökünden almadığı için tüyler kalın görünüyor,kökleri güçleniyor. Lazer dışında tüm epilasyon yollarını denediğim için benim tespitim bu yönde
Ben alt bölgeyi jilete başladım mebcur şimdi. Onu bile tam yapamıyorum. Diğer bölgeleri Epilatörle alıyorum ama aldıktan sonra tekrar çıktı alınacak hale geldi diyene kadar doğurucam diye çok tedirginim

Yok canim.genel.yazdm.tek.sana degil
Insallah hepimz.icin guzel.olur hersey

Kizlar ben bebekten erken kurtulmak istemiyorum
Esim.goreve gidecek ocak sonuna dogru
Cocgunu goremeden gtmesni istemiyorum
Zaten tek.kalicam onsuz
Kimlik sgk rapor isleri vs o halledecek
Hangi anne cocgnn saglksz olmasni isterki
Canım benim Allah yardımcınız olsun. Eşin de sağ Salim görevden döner inşallah. Merak etme sen sağlıksız doğmaz zaten bizim söylemlerimiz “fazla kalsa iyi olur” araştırmalarına dayanıyor o kadar... günün tamamlayan bebek oran olarak belki de azdır.

Jilet bende yapmim.diyodum ama muayeneler sıklaştıkca mecbur jilete sarıldım ama göremiyorum yani Allah kaza bela versin diye niyet ediyorum
hem göremiyoruz hem elimiz yetişmiyor. Bazı eşler hallediyormuş ama öyle bir şeyi talep edemem ben çekinirim. Hazırlıksız gitsem daha az utanırım herhalde.

Genç kizligimda jilet yapıyodum canım sonradan daha yapmadım ağdaya alıştım baya azaldı bide inceldi .ama dediğin gibi mecbur jilet yapicam bende . Senin bide normal doğum aniden herşey olabilir ama gerçi bizede birden sancı vurur belli olmaz hep temiz olmak lazim haftada bir kontrol etmek lazim aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…