Benim yazdığım sizce ne diyor keyfine göre alır mı diyor?????37 den once prrmature geciyor bebekler hicbir dr bisey yoksa 38 den once bebegi almaz sanci cikar,suda bisey vardir ya da acilma vardir vs.ancak o zaman alinabilir
33+4 şuan 10 kilo aldım benKizlar kac haftaliksiniz tam ve totalde kac kilo aldınız şuan oglumda daha cok kilo almıştım ama bunda daha cok agirlastim nedendir bilinmez
Benim kendi doktorum 37 içinde alıyoruz dedi. Bazı doktorlar 38 içinde aliyormus.37 den once prrmature geciyor bebekler hicbir dr bisey yoksa 38 den once bebegi almaz sanci cikar,suda bisey vardir ya da acilma vardir vs.ancak o zaman alinabilir
Ben burada bazı insanların arkadaş grubu psikolojisi ile yazdığını düşünüyorum bir bebeğin genel hatlarıyla tehlikeli dönemi geçmesi 34 haftadır ondan sonrası kendisini ısıtması ve kuveze dusmemesibicin kilodur diyorum. Bir sorun varsa 36 da alınır ki arkadaşımın oğlu 3.5 kiloydu 36 başında ve arkadaşım zorlandı doktor aldı çocuk masallah 40 haftalık doğan gibiydi ama sorun yoksa tabii ki bir bebek isterse 50 hafta dursun annesiyle.Benim kendi doktorum 37 içinde alıyoruz dedi. Bazı doktorlar 38 içinde aliyormus.
Canım ben 34+3 üm... 9 kg almışım.. Benimde 3. Gebelik bunda daha cok sikayetlerim var agirlasmak vs. gibi.. birde son gunlerde ellerim ayakalrim bariz sisiyor özellikle gece wc ye kalktıgımda farkediyorum ellerimi yumruk yapamıyorum böyle..
Boy 163klio 68 = şişkoyum 52 iyiydi tabi..
Aynen emzirirken kilo veriliyormuş zaten bakalım :)
Bende hastane çantamı vs hazırladım ama malum kış olduğundan hep kalın şeyler bir valiz yetmedi birde el çantası hazırlayacağım.bazi şeyler sığmadı..
1 haftada 2 bucuk kilo aldım 31. Haftada ondan korkum
Ben de bugün 35+0 oldum. 64 kilo ile başladım 61e düştüm ilk 3 ay şimdi 71 kiloyum.
Aynen verilir verilir gene de orantı olarak baktigimizda normal almissin.
Evet benimde sığmadı battaniye vs oldugu icin bende ekstra bir el cantasi düşünüyorum.
Ya bi ara bende oyle hizli aldim simdi ne zmaandir ayniyim ama mide bulantimdan yiyemiyorum.belki onunda etkisi vardir aman neyse emzirince gider napalim
Çok iyi almissin sende cnm dogumdan sonra gider zaten hemene hemen cogu
Aynen bende tuzlu yemiyorum ama demekki normal canım.. az kaldı diyorum kendi kendime doğumdan sonra hepsi geçecek Allahin izniyleEvet ellerimde bende farkediyorum tuzlu vsde yemem ama sabahlari farkediyorum bende siktigimda elimi
benim ki de sagolsun 39 icinde dedi hayirlisi bakalimBenim kendi doktorum 37 içinde alıyoruz dedi. Bazı doktorlar 38 içinde aliyormus.
Ay inşallah emzirirken eski kilolarımı bile verebilirimÇok iyi almissin sende cnm dogumdan sonra gider zaten hemene hemen cogu
Tuzluyla benim de çok aram yok ama her sabah kalktığımda ellerim ve ayaklarım şiş uyanıyorum normaldir diye düşündüm sormadım doktora normaldir inşallahEvet ellerimde bende farkediyorum tuzlu vsde yemem ama sabahlari farkediyorum bende siktigimda elimi
Benim.de bi valiz
Bi sirt cantasi
Bir de.anakucagi.iste
Aynen bende tuzlu yemiyorum ama demekki normal canım.. az kaldı diyorum kendi kendime doğumdan sonra hepsi geçecek Allahin izniyle
Ay inşallah emzirirken eski kilolarımı bile verebilirimben ilk defa kendimi 64 te gördüm bu pandemi bozdu hepimizi
Tuzluyla benim de çok aram yok ama her sabah kalktığımda ellerim ve ayaklarım şiş uyanıyorum normaldir diye düşündüm sormadım doktora normaldir inşallah
Azıcık kilo alanları okuyunca ben
Ben 16 kilo aldım 33+6dayız bakalım sezonu kaçla kapatacağız
Sen sıkma canını .beterin beteri varAzıcık kilo alanları okuyunca ben
Ben canim yalnız değilsin 16 kilo da ben almışım 64 ile hamile kalmıştım şu an karnım açken 80 imAzıcık kilo alanları okuyunca ben
Bende seninle aynıyım 163 52 kg ile hamile kaldom 63 oldum. 65 kesin diyorum zaten.zayıfım o kdar almam diyordum ama alınıyormuş demek kiBoy 163klio 68 = şişkoyum 52 iyiydi tabi..
Aynen emzirirken kilo veriliyormuş zaten bakalım :)
Bende hazırladım,anne bebek çantası da doldu.inanamadımBende hastane çantamı vs hazırladım ama malum kış olduğundan hep kalın şeyler bir valiz yetmedi birde el çantası hazırlayacağım.bazi şeyler sığmadı..
Bende yaa .inşallah ocağın sonlarını görebiliriz18 19 cok erken canim ya ben 25 o dedim ona bile erken gibi bakicaz dedi 27 si olarak dusunuyorum ins.kabul eder.
İnanamıyorum haftamız ve duygularımız tıpatıp hasta olabilme ihtimalimi düşünüyorum artıkHerkese sağlıklı mutlu huzurlu azalmadan çoğaldığımız yıllar dilerim. 31+5im şuan 10 kg aldım ben de kızlar. Bebeğim de çok hareketli ve hareketleri bazen canımı yakıyor. Kendimi iki gündür çok halsiz hissediyorum canım sıkılıyor bu durumda genelde enerjik biriyim. Oturup neden böyleyim diye ağlayasım geliyorhastane çantamı hazırlamadım ama haftaya hazırlıcam belki erken gelir benim oğlan ilerden gidiyor belli olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?