2021 Şubat Anneleri

37 den once prrmature geciyor bebekler hicbir dr bisey yoksa 38 den once bebegi almaz sanci cikar,suda bisey vardir ya da acilma vardir vs.ancak o zaman alinabilir
Benim yazdığım sizce ne diyor keyfine göre alır mı diyor?????

Benim kendi doktorum 37 içinde alıyoruz dedi. Bazı doktorlar 38 içinde aliyormus.
Ben burada bazı insanların arkadaş grubu psikolojisi ile yazdığını düşünüyorum bir bebeğin genel hatlarıyla tehlikeli dönemi geçmesi 34 haftadır ondan sonrası kendisini ısıtması ve kuveze dusmemesibicin kilodur diyorum. Bir sorun varsa 36 da alınır ki arkadaşımın oğlu 3.5 kiloydu 36 başında ve arkadaşım zorlandı doktor aldı çocuk masallah 40 haftalık doğan gibiydi ama sorun yoksa tabii ki bir bebek isterse 50 hafta dursun annesiyle.

Evet ellerimde bende farkediyorum tuzlu vsde yemem ama sabahlari farkediyorum bende siktigimda elimi

Boy 163 klio 68 = şişkoyum 52 iyiydi tabi..
Aynen emzirirken kilo veriliyormuş zaten bakalım :)

Aynen verilir verilir gene de orantı olarak baktigimizda normal almissin.

Bende hastane çantamı vs hazırladım ama malum kış olduğundan hep kalın şeyler bir valiz yetmedi birde el çantası hazırlayacağım.bazi şeyler sığmadı..

Evet benimde sığmadı battaniye vs oldugu icin bende ekstra bir el cantasi düşünüyorum.

1 haftada 2 bucuk kilo aldım 31. Haftada ondan korkum

Ya bi ara bende oyle hizli aldim simdi ne zmaandir ayniyim ama mide bulantimdan yiyemiyorum.belki onunda etkisi vardir aman neyse emzirince gider napalim

Ben de bugün 35+0 oldum. 64 kilo ile başladım 61e düştüm ilk 3 ay şimdi 71 kiloyum.

Çok iyi almissin sende cnm dogumdan sonra gider zaten hemene hemen cogu

Benim.de bi valiz
Bi sirt cantasi
Bir de.anakucagi.iste

Benim.de bi valiz
Bi sirt cantasi
Bir de.anakucagi.iste

Aynen benimde dogum erken olursa 1 valiz yeterde ben ne olur ne olmaz diye bebegin ihtiyaçlarını da koyuyorum her ihtimale karsi 1 sirt cantasi 1 de puset götürürüm bende muhtemelen

Aynen bende tuzlu yemiyorum ama demekki normal canım.. az kaldı diyorum kendi kendime doğumdan sonra hepsi geçecek Allahin izniyle

Normal cnm bencede burda bir iki arkadastada okumustum eli ayagi sisen. İnsalalh

Ay inşallah emzirirken eski kilolarımı bile verebilirim ben ilk defa kendimi 64 te gördüm bu pandemi bozdu hepimizi

Ben de oglumdan kalan kiloları vermeye karar verdim 1 ay diyet yaptım sonra hamile kaldim cok uzun sürdü o yüzden inşallah hedeflerimize ulasiriz bende kaldigim kilodan asagi dusmej istiyorum

Tuzluyla benim de çok aram yok ama her sabah kalktığımda ellerim ve ayaklarım şiş uyanıyorum normaldir diye düşündüm sormadım doktora normaldir inşallah

Bence normal ya heryerimiz sisti oralaein sismesi normal

Azıcık kilo alanları okuyunca ben
Ben 16 kilo aldım 33+6dayız bakalım sezonu kaçla kapatacağız

Bazi insanlarin ekstra odem tutuyor vucudu hamilelikte cnm oyle olunca dogumdan sonrada daha fazla gidiyor sendede öyle olmus olabilir saglikli olsunlar bosver veririz insalalh

Herkese sağlıklı mutlu huzurlu azalmadan çoğaldığımız yıllar dilerim. 31+5im şuan 10 kg aldım ben de kızlar. Bebeğim de çok hareketli ve hareketleri bazen canımı yakıyor. Kendimi iki gündür çok halsiz hissediyorum canım sıkılıyor bu durumda genelde enerjik biriyim. Oturup neden böyleyim diye ağlayasım geliyor hastane çantamı hazırlamadım ama haftaya hazırlıcam belki erken gelir benim oğlan ilerden gidiyor belli olmaz

Sen sıkma canını .beterin beteri var o da ben .23 kilocuk.ama diğer gebeliklerimde 6 ayda hamile kaldığım kiloya ulaşabildim.inşallah bundada ulaşırım.bende aşırı ödem oluşuyor.sanırım iş hayayından dolayı.2 hafta daha çalışsam izne ayırlıcam inşallah.hem o ne öyle yok 6 kilo aldım yok 9 kilo aldım.hamile dediğin tosun gibi gezer

Ben canim yalnız değilsin 16 kilo da ben almışım 64 ile hamile kalmıştım şu an karnım açken 80 imkarnım tokken sorma

Boy 163 klio 68 = şişkoyum 52 iyiydi tabi..
Aynen emzirirken kilo veriliyormuş zaten bakalım :)
Bende seninle aynıyım 163 52 kg ile hamile kaldom 63 oldum. 65 kesin diyorum zaten.zayıfım o kdar almam diyordum ama alınıyormuş demek ki
Bende hastane çantamı vs hazırladım ama malum kış olduğundan hep kalın şeyler bir valiz yetmedi birde el çantası hazırlayacağım.bazi şeyler sığmadı..
Bende hazırladım,anne bebek çantası da doldu.inanamadım Yedekler içinde bir sırt çantası yapim diyorum nolur nolmaz. Çnkü eşimi eve yollasam bir şeyi bulamayan tiplerden hemde bu gidişle 2miz olacağız beni tek bırakıp gitmesini de istemem.
18 19 cok erken canim ya ben 25 o dedim ona bile erken gibi bakicaz dedi 27 si olarak dusunuyorum ins.kabul eder.
Bende yaa .inşallah ocağın sonlarını görebiliriz erken gelmesin oğlum. Zaten oğlak olmasın diye 21 i sonrası istiyordum
Şimdi de annemle babam hastanede ne kadar geç gelirse onlar hastaneden çıkmış kendilerine toparlamış olurlar diyorum. Allahın izniyle inşallah

İnanamıyorum haftamız ve duygularımız tıpatıp hasta olabilme ihtimalimi düşünüyorum artık Benim oğlan da gelebilir diye tek kendi çantamı hazırladım onunkilerde dolapta bir arada daha çanta duzmedim bezlerinin gelmesini bekliyorum. Acaba havalar mi etkiledi bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…