2021 Şubat Anneleri

Bence kasilmaya da benziyor canım ya

Bence kasilmaya da benziyor canım ya
E peki kasılmaysa doğum mu başlıyor demek oluyor? Kasılmalar ağrılı olur sanıyordum. Baskı da kasılma mi oluyor. Salı nst girecektim kasılma çıkarsa napılır sezeryane mi alırlar? İlk olunca bilemiyor insan o yüzden şaşkınım.

Yine bir ağrıyla uyuyamama daha Bu kalçada ağrıyla sızı arası huzursuz duygu uyutmayan şey başkasında da oluyor mu merak ediyorum. Zonkluyor sanki ne garip bir ağrı bu. Hem bir ağrının hiç mi yeri değişmez

Hayir cnm aylardır kasilmalarimiz var hepimizin yalanci sancı gibi düşün hemen dogum başlamaz. Ama sürekli kasilma istenilen birsey değil gittigindd doktoruna bahset agrilarini magnezyum verir. Nst de sanci cikarsa haftana daha varsa serum vs verirler sanciyi kesmek icin eger zamanin gelmisse normal doğuma hazirlik yaparlar sezeryana almak icin bir sebep yoksa

Etimiz çürümüş gibi bi ağrı oluyor, sol kalçayla omuz benim de öyle. Allah yatağa bağlı hastaların yardımcısı olsun. Bizimki gene geçici, ağrılar geçecek ama uykusuzluk bilemedim

Saol canım ağrım yok ki. Sadece dün bir baskı hissettim aşağıda. Sancıyı Anlamıyorum. Suyum azdı biraz sarı gibi akıntı oluyor acaba su mu akıyor bilmiyorum.

Kizlar dün gece birden burnum kanadı hemde ne kanama o sırada 14/9 oldu tansiyon doktoru aradım tansiyona normal dedi ama 24 saatlik idrar alacakmış
Öncesinde nasıldın. Burun kanaması iyidir tansiyonda süspansiyon gibi, eğer tansiyondan kanadıysa tabi. Geçmiş olsun. İnşallah bir şey çıkmaz tahlilinde...

Öncesinde nasıldın. Burun kanaması iyidir tansiyonda süspansiyon gibi, eğer tansiyondan kanadıysa tabi. Geçmiş olsun. İnşallah bir şey çıkmaz tahlilinde...
Aslında durum şu kuzenim ameliyat oldu, ve bir türlü bogazdaki tıkanıklık gitmiyor ablası bana yazmış durumu iyi değil dua et diye gece 12.30 da o mesajı bir gördüm fena oldum kızı wcye götürdüm birden burnumdan kan boşaldı. Hemen tansiyon geldi aklıma bir baktım 13:8 , sonra 14:9 diye arttı sonra işte doktora sordum o kabul etmedi sonucu korktuğun için oldu dedi bu kadar oynamazmis tansiyon 4 saatte verilen sonuç netmis.16:10'a kadar bu aylarda normalmiş. Dediği gibi sakinleştirici düştü şimdi misal 12.7 tansiyon ama doktor sen sürekli geçmişi düşünüyorsun obyuzden şu testi yapalım dedi. Hayırlısı..

Etimiz çürümüş gibi bi ağrı oluyor, sol kalçayla omuz benim de öyle. Allah yatağa bağlı hastaların yardımcısı olsun. Bizimki gene geçici, ağrılar geçecek ama uykusuzluk bilemedim
O ağrı aylardır var bu başka bişi yatmayla oluşmuyor ama yatınca artıyor. Huzursuz bacak sendromu gibi ince ince sızlıyor psikolojik baskı gibi. Belden kalçaya doğru iniyor. İçten içe yanıyor ay tarif de edemiyorum

Rahmetli babanneciğim 18 sene yattı. Allah yatak hastalığı vermesin. Yatanlara da sabır versin inşallah. Şükür ki bizimki geçici dediğin gibi hamdolsun

Geçmiş olsun canım bende var mı yok mı diye bakıyorum biliyorsun tuza dikkat edince biraz daha azaldı şükür cuma günü işe gittiğimde hekimimle de görüştüm o sıra neden bilmiyorum nabız 150lerde tansiyon da 14/9 civarındaydı ve uzun sürdü. Tuzlu da yememiştim. Doktorum idrarda albümin bakalım dedi ve sonuç normal pzt kendisiyle görüşeceğim. O yüzden biraz daha rahatım şimdi. Senin de kuzenine üzüldüğünden dolayı yükselmiş olması çok normal anlık yükselişleri önemsemiyorlar.
Bir arkadaş söylemişti bu doktor beni çok rahatlatıyor diye sen de izle

Dr. Kağan Kocatepe Gebelik Zehirlenmesi

Evet çok çok rahatlatıcı bir doktor. Gece doktorum da öyle dedi böyle dengesiz yükselip düşme tansiyon değildir ....korkup gerildigin için oldu dedi

Doktorun haklı olabilir canım, psikolojik gibi duruyor. Allah şifa versin hastanıza da. Ya hamilelikten burnum kanıyor ama sen yogun kanama diyorsun... Takip et kendini tahlilin temiz çıkar büyük ihtimalle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…